ممنون
اما مشکل اینجاست که وقتی که از خط فرمان استفاده می کنم و این دستور رو می نویسم فایل رو به صورت خالی میاره
تنها راهی که میدونستم این بود که از طریق فولدرا برم که اونطوری هم همین مسکلو دارم که سیو نمیشه
الان با این وجود چه کنم؟
این کار برای من جواب داده شاید برای شما هم جواب بده. از خط فرمان اجرا کنید٬ وقتی ادیتور باز شد از گزینه open همون استفاده کنید و برید فایل رو باز کنید اینجوری 99% باید سیو کنه. به راه دیگه اینه که با فایل بروسر برید و مسیر فایل رو پیدا کنید. حالا اگه زیر تولبار مسیر فایل رو نشون داد که از اونجا مسیر دقیق فایل رو بردارید و توی ترمینال وارد کنید و اگه بصورت لیبل نشون میداد اولش یک آیکون داره که اگه روش بزنید از حالت لیبل میره به حالت آدرس.
یه نکته رو هم دقت کنین که لینوکس به حروف بزرگ و کوچیک حساس هست و کوچکترین استباه در وارد کردن اسم فایل یا مسیر باعث میشه یک فایل جدید ایجاد کنه یا بگه مسیر مورد نظر غلط هست. اگه دستور رو میزنید از خط فرمان و فایل خالی براتون باز میکنه این نشون دهنده اینه که یا آدرس رو اشتباه دادین و یا اسم فایل درست نیست که اگه این رو سیو کنید یک فایل جدید ایجاد میشه همون لحظه.
موفق باشید.