0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.
واقعا عالیه!!!آدمو یاد prozilla با یه gui بسیار خوب میندازه امیدوارم به سرنوشت flareget دچار نشه.از نظر سرعت فوق العاده است فقط باید دید از پس فایلهای بزرگ و از سرگیریهای مجدد بر میاد و مشکلی برای فایل دانلود شده ایجاد نمیکنه.(تا حالا که مشکلی برای دانلود فیلم نداشتم)
این xdman انگار برنامه خوبیه! فقط یه مشکلی که این برنامه های جاوا توی گنوم شل دارن اینه که کلیک روی آیکنشون توی sys tray کار نمی کنه! وقتی هم که برنامه رو باز می کنیم دو تا پنجره باز میشه که یکیش پنهانه! دوستان گنومی باید متوجه بشن چی می گم. راهی برای حل این مشکلات هست؟
نقلقول از: mohsen69 در 25 فروردین 1392، 09:10 بظاین xdman انگار برنامه خوبیه! فقط یه مشکلی که این برنامه های جاوا توی گنوم شل دارن اینه که کلیک روی آیکنشون توی sys tray کار نمی کنه! وقتی هم که برنامه رو باز می کنیم دو تا پنجره باز میشه که یکیش پنهانه! دوستان گنومی باید متوجه بشن چی می گم. راهی برای حل این مشکلات هست؟برای من آیکون sys tray بدون مشکل کار میکنهیه آیکن هم تو لانچر براش ایجاد کردم و ازش استفاده میکنم
نقلقول از: علیرضااااا در 25 فروردین 1392، 11:28 بظنقلقول از: mohsen69 در 25 فروردین 1392، 09:10 بظاین xdman انگار برنامه خوبیه! فقط یه مشکلی که این برنامه های جاوا توی گنوم شل دارن اینه که کلیک روی آیکنشون توی sys tray کار نمی کنه! وقتی هم که برنامه رو باز می کنیم دو تا پنجره باز میشه که یکیش پنهانه! دوستان گنومی باید متوجه بشن چی می گم. راهی برای حل این مشکلات هست؟برای من آیکون sys tray بدون مشکل کار میکنهیه آیکن هم تو لانچر براش ایجاد کردم و ازش استفاده میکنمگنومت ورژن چنده؟ از من ۳.۶ه.
منم از uget با aria2c الان دارم استفاده میکنم تا الان مشکلی نداشتم باهاش .فقط http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,62562.new.html#new اینو حل کنم همه چی اوکی مشه.