انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: چند سوال؟  (دفعات بازدید: 2665 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mil@d

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
چند سوال؟
« : 09 آذر 1391، 03:40 ب‌ظ »
سلام،
نمیدونستم چه عنوانی بنویسم خوبه دیگه زدم چند سوال و اگر درست نیست به بزرگی خودتون ببخشید
نرم افزارهای VLC و SMPlayer نصب هست اماانتظارات منو برواردنه نمیکنه

اول میحو.ام پخش کننده بتونه صدای خوبی بده، VLC در بالاترین حالت فایل یکسان بازم صداش از KMPlayer کمتره

دوم من با تنظیمات صفحه ور رفتم ولی نتیجه نگرفتم، میخوام وقتی که تمام صفحه یا full screen میکنم دیگه نوار سیاه از بالا و پایین نباشه (این در حالت wide و hd هست) و بتونه با aspect ratio کنار بیاد یعنی مثلا اگر ۴:۳ هست دیگه wide نکنه در حالت تمام صفحه

سوم دنیال نرم افزاری میگردم مثل MiniLyrics که برای پیدا کردن، شناسایی خودکار و نمایش متن ترانه همراه با پخش شدم ترانه هست

آفلاین Sarvad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 81
پاسخ : چند سوال؟
« پاسخ #1 : 09 آذر 1391، 04:06 ب‌ظ »
قوانین انجمن:
نقل‌قول
۶. شما توافق می‌کنید که برای ارسالهای خود عناوین متناسب با متن انتخاب نمائید.
به عنوان مثال «فقط شبکه» یا «مشکل پشت مشکل» عناوین نامناسب و «به اشتراک گذاری اینترنت در اوبونتو» در صورتی که متن سوال نیز در همین مورد باشد یک عنوان مناسب است. لطفاً در هنگام ایجاد ارسال جدید به این نکته توجه نمائید تا ارسال شما بیشتر مورد توجه سایر کاربران قرار گیرد!
نقل‌قول
۸. شما توافق می‌کنید که از ارسال چندین پرسش در یک عنوان پرهیز نموده و برای پرسشهای متنوع خود ارسال‌های جداگانه در انجمن‌های جداگانه داشته باشید.

نقل‌قول
سوم دنبال نرم افزاری میگردم مثل MiniLyrics که برای پیدا کردن، شناسایی خودکار و نمایش متن ترانه همراه با پخش شدم ترانه هست
نرم‌افزار پخش موسیقی Clementine، این امکان رو داره.

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #2 : 09 آذر 1391، 05:05 ب‌ظ »
در ضمن بهتر بود یه بند دیگه هم به قوانین اضافه بکنن با این مضمون:
قبل از ایجاد تاپیک کمی از توانایی‌های خود استفاده و در مورد موضوع مورد سؤال، تامل و جست‌و‌جو کنید.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین Mil@d

• Newbie
  • *
  • ارسال: 14
« پاسخ #3 : 09 آذر 1391، 09:33 ب‌ظ »
نقل‌قول
سوم دنبال نرم افزاری میگردم مثل MiniLyrics که برای پیدا کردن، شناسایی خودکار و نمایش متن ترانه همراه با پخش شدم ترانه هست
نرم‌افزار پخش موسیقی Clementine، این امکان رو داره.
خیلی ممنون از کمکت
در ضمن بهتر بود یه بند دیگه هم به قوانین اضافه بکنن با این مضمون:
قبل از ایجاد تاپیک کمی از توانایی‌های خود استفاده و در مورد موضوع مورد سؤال، تامل و جست‌و‌جو کنید.
دست شما درد نکنهَ میشه لینکش تاپیک مربوطه رو هم بدید

آفلاین adel1368

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 387
« پاسخ #4 : 09 آذر 1391، 11:30 ب‌ظ »
اخمات تو هم نره  :'(

به خاطر این اینارو گفتن تا از ایجاد مطالب تکراری جلوگیری بشه وهنگام جستجو زودتر به موضوع مورد نظر برسیم
(((خالیق یازان خطی هش کیم پوزابیلمز)))

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #5 : 10 آذر 1391، 10:57 ب‌ظ »
اول میحو.ام پخش کننده بتونه صدای خوبی بده، VLC در بالاترین حالت فایل یکسان بازم صداش از KMPlayer کمتره
این که صداش چه قدر باشه رو می‌تونی از قسمت تنظیمات VLC تنظیم کنی

دوم من با تنظیمات صفحه ور رفتم ولی نتیجه نگرفتم، میخوام وقتی که تمام صفحه یا full screen میکنم دیگه نوار سیاه از بالا و پایین نباشه (این در حالت wide و hd هست) و بتونه با aspect ratio کنار بیاد یعنی مثلا اگر ۴:۳ هست دیگه wide نکنه در حالت تمام صفحه
خب. من متوجّه نشدم چرا می‌خوای چنین کاری بکنی، ولی برای این کار دوتا راه‌حل هست. یکی این که توی aspect ratio ویدئو دست ببری که من توصیه نمی‌کنم، چون ویدئو آن‌فرم می‌شه. ولی توی VLC کلیدش a است. راه دوم هم اینه که ویدئو رو crop کنی که تو این حالت هم یه قسمت‌هایی از ویدئو رو از دست می‌دی و این هم کلیدش c است (توی VLC).

سوم دنیال نرم افزاری میگردم مثل MiniLyrics که برای پیدا کردن، شناسایی خودکار و نمایش متن ترانه همراه با پخش شدم ترانه هست
خود ریتم‌پاکس چنین پلاگینی داره که متن ترانه رو پیدا کنه و نشون بده. ولی اگه دنبال چیز جدایی می‌گردی Lyrics Screenlet و نرم‌افزار Lyrics OSD هم خوب هستن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین بهروز رمضانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1111
  • Kakashi Hatake
    • ابونتو نیوز
« پاسخ #6 : 11 آذر 1391، 09:43 ق‌ظ »
به لحاظ صدا تجربه با پی سی  و یه لپتاب اچ پی میگم صدای لپتاپ با کامپلیر به مراتب بلندتر از اس ام پلیر و وی ال سی هست چرا نمیدونم
در یادگیری و استفاده از خط فرمان کوشا باشید چرا که رستگاری شما در آن است.

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
« پاسخ #7 : 11 آذر 1391، 01:32 ب‌ظ »
من فکر کنم صدا توی لینوکس کلا کمتر از ویندوزه. حتی اگه روی ۲۰۰٪ بزاری (از توی تنظیمات صدای اوبونتو) بازم نسبت به ویندوز کمتره.
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #8 : 11 آذر 1391، 01:42 ب‌ظ »
آره
ربط به km و sm وvlc نداره
کلا صدایی که از آلسا در میاد جون و حال صدای ویندوز رو نداره
حالا یکی میاد میگه با vlc من صدا رو دوبرابر میکنم.جواب اینه که با همون vlc صدارو تو ویندزد هم دو برابر کن ببین بین این ۲تا۲برابر چقد فاصلس
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین مهدی جعفری

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 286
  • آزادی حق ماست!
« پاسخ #9 : 11 آذر 1391، 01:57 ب‌ظ »
سلام،
نمیدونستم چه عنوانی بنویسم خوبه دیگه زدم چند سوال و اگر درست نیست به بزرگی خودتون ببخشید
نرم افزارهای VLC و SMPlayer نصب هست اماانتظارات منو برواردنه نمیکنه

دوست من به وی ال سی و ویندوز و لینوکس نیست!به اون رابطیه که بین کارت صدا و سیستم عامل شماست یعنی همون درایور کارت صدا!من از لحاظ صدا از اوبونتو خیلی راضی ترم تا ویندوز!با این که تو محیط ویندوز به طورپیش فرض نرم افزار srs دارم ولی بازم از اوبونتو راضیترم!در نتیجه فقط اوبونتو البته برای من.
منتظران مهـــــــــــدی بهـــــوش باشند که حســــــین را مُنتَظِرانَش کُشتند