انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

چه توزیع از لینوکس تمام نیازهای شما را برطرف  می کند؟

فدورا
5 (15.6%)
اوبنتو
21 (65.6%)
مینت
2 (6.3%)
اریوس
1 (3.1%)
دبیان
3 (9.4%)

مجموع آرای اعضا: 32

نویسنده موضوع: بدون نیاز به ویندوز  (دفعات بازدید: 4173 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : بدون نیاز به ویندوز
« پاسخ #15 : 14 آذر 1391، 02:28 ب‌ظ »
خب همون‌طور که احتمالاً می‌دونین من از اوبونتو استفاده می‌کنم :D
تمام نیازهام رو هم پاسخ می‌ده و در این شیش هفت سال موردی نبوده که مجبور شم به ویندوز برگردم. حتا توی دانشگاه هم با مسئول سایت رایزنی کردم و روی همه‌ی سیستم‌ها با ووبی اوبونتو نصب کردم و هروقت کاری داشتم ری‌استارت می‌کردم و با اوبونتو کار می‌کردم، چون ویندوز واقعاً یه سیستم‌عامل معلول و ناتوانه که اگه بخوای یه کم بالاتر از سطح معمولی کار کنی واقعاً کم می‌آره و اعصاب استفاده کننده رو به هم می‌ریزه
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
« پاسخ #16 : 14 آذر 1391، 08:05 ب‌ظ »
هیچ کدوم

خودتم میدونی نرم‌افزار نداره

فقط برا کارای کوچولو بدرد می‌خوره... اگه می‌خواهی کارای حرفهای‌ انجام بعدی باید ویندوز داشته باشی‌
nope کاملا با این حرفت مخالفم! دوست عزیز.
بنده 3 سال تلاش کردم نرم افزار اف ال استودیو رو یاد بگیرم ولی نشدنمی فهمیدم چه خبره یا چع طوری باید باهاش مزیک ساخت اما وقتی می خواستم توی لینوکس این کار رو انجام بدم باید اون نرم افزار رو به صورت کامل کنار می گذاشتم الان با نگاه کردن به چند تا تمپلیت که توی خود نرم افزار بوده من دارم آهنگ می سازم و پیشرفت می کنم به جای اینکه در به در دنبال آموزش های مختلف باشم. نرم افزار لینوکس مولتی مدیا استودیو بهترین نرم افزاریه که در این زمینه دیدم. کاملا هم تخصصیه و تنها کاری که می تونه انجام بده ساختن آهنگهاست.
اون به خودت ربط داره ... معلومه آماتور کار میکنی‌ چون هیچی‌ نمیتونه جای اف‌‌‌ ال استودیو رو تون این زمینه بگیر اگه قرار بود بگیره کاربراش خل نبودن که اینهمه پول بابتش بدن! میرفتن تون لینوکس مفتکی کار میکردن!

من منظورم کارای حرفه‌ای بود نه آماتور

مثلا تو لینوکس چی‌ میتونه مثه اتوکد تو ویندوز باشه؟
نه دوست عزیز منظورم به راحتی کار با اونه که این یکی چه راحت می‌شه یاد گرفت و اون یکی چه قدر سخت.
نمی دونم دوست عزیز شاید حق با شما باشه چون من کاملا تازه کارم اما هیچ نیازی تا به این لحظه نداشتم که این شاهکار لینوکسی نتونه بهش جواب بده.
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....

آفلاین adel1368

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 387
« پاسخ #17 : 14 آذر 1391، 09:58 ب‌ظ »
نقل‌قول
شاهکار لینوکسی

این سخن شما خیلی باازش هست

به نظر من هم نرم افزارهای گنو/لینوکس  همگی شاهکارن
(((خالیق یازان خطی هش کیم پوزابیلمز)))

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 467
  • ... روش دین توضیح شناخته‌ها بوسیله ناشناخته‌هاست!!
    • دات امین / حرف های آزاد من
« پاسخ #18 : 14 آذر 1391، 10:28 ب‌ظ »
راستش اینکه بگیم بی سواد های حرفه ای خیلی درست نیست!

جدا از این بحث هایی که تو این ۲ صفحه شده.یه چیزی هست که گنو لینوکس همیشه داره و بقیه ی os ها ندارن. و این مهمترین ویژگیشه.
اونم فلسفه وجودی و جامعه ی پشت گنو/لینوکسه! ویندوز اگه 99 درصد کاربرا رو هم داشته باشه بازم اون چیزهایی که گنو/لینوکس داره به دست نمیاره. این جامعه همیشه جلوتره. همیشه نو آوری داره. گنو/لینوکس ابزاریه واسه یاد گرفتن چیزی که بقیه ی os ها نمی تونن داشته باشن.

خیلی از ایده هایی که در سیستم عامل ها پیاده میشه اولش تو لینوکس پیاده شده (یکی از دلایل اینکه windows از بعضی جهات بهتر از اوبونتو کار می کنه همینه. چون ایده هارو میبینه و استفاده میکنه )

خدایی چند درصد ما کارمون با ویندوز راه میفته؟
خیلی از ماها با ویندوز هم کارمون راه میفته ... ولی اومدیم مثلا رو اوبونتو! دلیلش اینه دوست داریم.دلیلش اینه که یه چیز بهتر میخوایم نه ساده ...

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #19 : 14 آذر 1391، 10:43 ب‌ظ »
الان آرچ بنگ و اوبونتو دارم
راستش اوبونتو کلا خیلی از ویندوز رو لپتاپ من بعتر عمل میکنه و صددرصد نیازهای من رو برطرف میکنه الان.
ولی خب آرچ بنگ واقعا از اوبونتو سریعتره.فوق العادس.مخزناشم که محشرن و یجور عجیبی پایداره!
خب آدم چی میخواد از سیستمش.
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #20 : 14 آذر 1391، 10:57 ب‌ظ »
من با اوبونتو و آرچ مشکل داغی سیستم داشتم اما الان روی مجیا هستم. البته ویندوز هم دارم برای بعضی کارایی که ممکنه با ویندوز بتونم بهتر انجامش بدم ....

کلا الان احساس نیازی به ویندوز نمیکنم :) .
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین Vahid_PC

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 311
« پاسخ #21 : 14 آذر 1391، 11:16 ب‌ظ »
اوپن سوسه رو به لیستت اضافه کن. لطفا! :(

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 591
  • یه روز خوب میاد...
« پاسخ #22 : 14 آذر 1391، 11:27 ب‌ظ »

جدا از این بحث هایی که تو این ۲ صفحه شده.یه چیزی هست که گنو لینوکس همیشه داره و بقیه ی os ها ندارن. و این مهمترین ویژگیشه.
اونم فلسفه وجودی و جامعه ی پشت گنو/لینوکسه! ویندوز اگه 99 درصد کاربرا رو هم داشته باشه بازم اون چیزهایی که گنو/لینوکس داره به دست نمیاره. این جامعه همیشه جلوتره. همیشه نو آوری داره. گنو/لینوکس ابزاریه واسه یاد گرفتن چیزی که بقیه ی os ها نمی تونن داشته باشن.

خیلی از ایده هایی که در سیستم عامل ها پیاده میشه اولش تو لینوکس پیاده شده (یکی از دلایل اینکه windows از بعضی جهات بهتر از اوبونتو کار می کنه همینه. چون ایده هارو میبینه و استفاده میکنه )

خیلی از ماها با ویندوز هم کارمون راه میفته ... ولی اومدیم مثلا رو اوبونتو! دلیلش اینه دوست داریم.دلیلش اینه که یه چیز بهتر میخوایم نه ساده ...
این شد یه حرف حساب!

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
« پاسخ #23 : 14 آذر 1391، 11:46 ب‌ظ »
من به چند دلیل از فدورا استفاده می کنم.
1) احساس می کنم با این کار یه جورایی به ردهت احترام گذاشتم.
2) فدورا یه سیستم عامل قرص و محکمه و تو این مدت شیش هفت ماه کاملا پایدار بوده.
3) یک محیط فوق العاده برای کد نویسیه.(قطعا توزیع هایی مثل اوبونتو تمام امکانات فدورا رو داره شاید حتی بیشتر هم.اما نمی دونم چرا تو غیر از فدورا دست و دلم به کد نویسی نمی ره. ??? ::))
4) به طور غریزی خوشم میاد ازش  ;)

آفلاین علیرضاامیرصمیمی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2489
  • Arch Linux + KDE
    • وبسایت شخصی من
« پاسخ #24 : 15 آذر 1391، 12:06 ق‌ظ »
من از اوبونتو  ۱۲.۰۴ استفاده میکنم و راضیم!خدا ازشون راضی باشه
:D
« آخرین ویرایش: 25 آذر 1391، 10:31 ب‌ظ توسط علیرضااااا »

آفلاین adel1368

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 387
« پاسخ #25 : 15 آذر 1391، 08:37 ق‌ظ »

+1
(((خالیق یازان خطی هش کیم پوزابیلمز)))

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #26 : 15 آذر 1391، 09:34 ق‌ظ »
به نظر من ارزش بعضی از سیستم عامل ها فقط به نرم افزار هاییه که براشون ساخته شده نه خود سیستم عامل. مثل ویندوز و البته اندروید.

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
« پاسخ #27 : 15 آذر 1391، 10:16 ق‌ظ »
به نظر من ارزش بعضی از سیستم عامل ها فقط به نرم افزار هاییه که براشون ساخته شده نه خود سیستم عامل. مثل ویندوز و البته اندروید.

+

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
« پاسخ #28 : 16 آذر 1391، 10:57 ب‌ظ »

و البته تبلیغات. مثل OS X یا iOS .
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
« پاسخ #29 : 16 آذر 1391، 11:58 ب‌ظ »
   من از آرچ استفاده می‌کنم. از سیستم غلطانش خوشم میاد و چون با زبان انگلیسی مشکلی ندارم و می‌تونم گلیم خودم رو از آب بکشم، ترجیح دادم با توزیعی کار کنم که گنو/لینوکس رو بیشتر باهاش یاد بگیرم و انصافا هم همینطور بوده. قبلا از اوبونتو و بعد مینت استفاده می‌کردم ولی سیستم خودکارش باعث می‌شد که خیلی کم یاد بگیرم ولی آرچ اینطوری نیست. از وقتی که به آرچ مهاجرت کردم دیگه کلا ویندوز رو کنار گذاشتم و حتی دیگه روی سیستمم هم ندارمش.
   اگر مثل من پیرمرد باشید و تغییرات سیستم‌ عامل‌ها رو دیده باشید و با هر سه سیستم مهم گنو/لینوکس و ویندوز و مک کار کرده باشید احتمالا به این نتیجه رسیده‌اید که گنو/لینوکس به سرعت فاصله قبلی با مک و ویندوز رو کوتاه کرده و حتی به نظر من در مجموع از هر دو پیش افتاده.
   فلسفه‌ام در مورد استفاده از گنو/لینوکس اینه که گنو/لینوکس پروژه‌ایه که باعث می‌شه علم جهانی هی بیشتر و بیشتر افزایش پیدا کنه و همه در این علم و پیشرفت سهیم باشند. هرکس در این پروژه در حال کمک به انسانهای دیگره. از نویسندگان برنامه‌ها بگیرید تا ما که در این تالار جمع می‌شیم و سعی می‌کنیم به انسانهای دیگه کمک کنیم و خودمون چیزی یاد بگیریم. این به نظر من بزرگترین شکوفایی خوی و منش انسانیه که در این پروژه شما به بهترین شکلی می‌بینید و در هیچ چیزی من مشابهش رو نمی‌بینم. وقتی که در تکمیل نرم‌افزار آزاد فعالیت می‌کنید و یا در این تالار و یا تالارهای دیگه در باره گنو/لینوکس فعالیت می‌کنید، اصلا اهمیتی نمیدید که استفاده کنندگان و یا افراد ذی‌نفع شما ایرانی باشند یا خارجی، عرب باشند یا عجم، مرد باشند یا زن، مسلمان باشند یا یهودی یا مسیحی و یا بی‌دین. در این پروژه ما برادری رو یاد می‌گیریم.