انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

چه توزیع از لینوکس تمام نیازهای شما را برطرف  می کند؟

فدورا
5 (15.6%)
اوبنتو
21 (65.6%)
مینت
2 (6.3%)
اریوس
1 (3.1%)
دبیان
3 (9.4%)

مجموع آرای اعضا: 32

نویسنده موضوع: بدون نیاز به ویندوز  (دفعات بازدید: 4174 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
پاسخ : بدون نیاز به ویندوز
« پاسخ #30 : 17 آذر 1391، 12:07 ق‌ظ »
   فلسفه‌ام در مورد استفاده از گنو/لینوکس اینه که گنو/لینوکس پروژه‌ایه که باعث می‌شه علم جهانی هی بیشتر و بیشتر افزایش پیدا کنه و همه در این علم و پیشرفت سهیم باشند. هرکس در این پروژه در حال کمک به انسانهای دیگره. از نویسندگان برنامه‌ها بگیرید تا ما که در این تالار جمع می‌شیم و سعی می‌کنیم به انسانهای دیگه کمک کنیم و خودمون چیزی یاد بگیریم. این به نظر من بزرگترین شکوفایی خوی و منش انسانیه که در این پروژه شما به بهترین شکلی می‌بینید و در هیچ چیزی من مشابهش رو نمی‌بینم. وقتی که در تکمیل نرم‌افزار آزاد فعالیت می‌کنید و یا در این تالار و یا تالارهای دیگه در باره گنو/لینوکس فعالیت می‌کنید، اصلا اهمیتی نمیدید که استفاده کنندگان و یا افراد ذی‌نفع شما ایرانی باشند یا خارجی، عرب باشند یا عجم، مرد باشند یا زن، مسلمان باشند یا یهودی یا مسیحی و یا بی‌دین. در این پروژه ما برادری رو یاد می‌گیریم.

++

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
« پاسخ #31 : 17 آذر 1391، 12:14 ق‌ظ »
من از اوبونتو 10.10 شروع کردم و با انتشار نسخه جدید ، اوبونتو رو اپگریت کردم(از اوبونتو 10.10تا الان).من هم تو این همه مدت نیازی به استفاده از ویندوز احساس نکردم.(البته به جز حس شدید بازی مکس پین 3 که سعی کردم این حس رو ندیده بگیرم)
وقتی با اوبونتو کار میکنم یه حس جالبی دارم،حسی شبیه اینکه داری تو دنیایی زندگی میکنم که همه ارزو هام براورده شده.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
« پاسخ #32 : 17 آذر 1391، 08:09 ب‌ظ »
   من از آرچ استفاده می‌کنم. از سیستم غلطانش خوشم میاد و چون با زبان انگلیسی مشکلی ندارم و می‌تونم گلیم خودم رو از آب بکشم، ترجیح دادم با توزیعی کار کنم که گنو/لینوکس رو بیشتر باهاش یاد بگیرم و انصافا هم همینطور بوده. قبلا از اوبونتو و بعد مینت استفاده می‌کردم ولی سیستم خودکارش باعث می‌شد که خیلی کم یاد بگیرم ولی آرچ اینطوری نیست. از وقتی که به آرچ مهاجرت کردم دیگه کلا ویندوز رو کنار گذاشتم و حتی دیگه روی سیستمم هم ندارمش.
   اگر مثل من پیرمرد باشید و تغییرات سیستم‌ عامل‌ها رو دیده باشید و با هر سه سیستم مهم گنو/لینوکس و ویندوز و مک کار کرده باشید احتمالا به این نتیجه رسیده‌اید که گنو/لینوکس به سرعت فاصله قبلی با مک و ویندوز رو کوتاه کرده و حتی به نظر من در مجموع از هر دو پیش افتاده.
   فلسفه‌ام در مورد استفاده از گنو/لینوکس اینه که گنو/لینوکس پروژه‌ایه که باعث می‌شه علم جهانی هی بیشتر و بیشتر افزایش پیدا کنه و همه در این علم و پیشرفت سهیم باشند. هرکس در این پروژه در حال کمک به انسانهای دیگره. از نویسندگان برنامه‌ها بگیرید تا ما که در این تالار جمع می‌شیم و سعی می‌کنیم به انسانهای دیگه کمک کنیم و خودمون چیزی یاد بگیریم. این به نظر من بزرگترین شکوفایی خوی و منش انسانیه که در این پروژه شما به بهترین شکلی می‌بینید و در هیچ چیزی من مشابهش رو نمی‌بینم. وقتی که در تکمیل نرم‌افزار آزاد فعالیت می‌کنید و یا در این تالار و یا تالارهای دیگه در باره گنو/لینوکس فعالیت می‌کنید، اصلا اهمیتی نمیدید که استفاده کنندگان و یا افراد ذی‌نفع شما ایرانی باشند یا خارجی، عرب باشند یا عجم، مرد باشند یا زن، مسلمان باشند یا یهودی یا مسیحی و یا بی‌دین. در این پروژه ما برادری رو یاد می‌گیریم.
20
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....

آفلاین Milandini

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
« پاسخ #33 : 19 آذر 1391، 09:46 ب‌ظ »
ناپیکس -ابونتو-مینت-آریوس-سوزه-مجیا-پی سی لینوکس-فدورا-قاصدک-مانجارو-آرچ بنگ و آرچ
همه اینها رو یا نصب کردم یا لایو امتحان کردم...
از مینت-پی سی لینوکس و مجیا متنفرم!!
الباقی هم بچه های خوبی اند..سرشون تو لاک خودشونه... الان چند وقتی هست آرچ دارم و از زمانی که نصبش کردم طعم واقعی لینوکس رو چشیدم...ولی انصافا فدورا از اسمش-لوگوش و شعارش و جامعه کاربریش و کلا همه چیزش خیلی خوشم میاد...یه تعلق خاطری بهش دارم...توزیع دوست داشتنی هست
« آخرین ویرایش: 19 آذر 1391، 09:47 ب‌ظ توسط Milandini »
یادداشت های یک روسونری
http://r-rajai.blog.ir/

آفلاین HsebliS

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 591
  • یه روز خوب میاد...
« پاسخ #34 : 20 آذر 1391، 01:01 ق‌ظ »
ناپیکس -ابونتو-مینت-آریوس-سوزه-مجیا-پی سی لینوکس-فدورا-قاصدک-مانجارو-آرچ بنگ و آرچ
همه اینها رو یا نصب کردم یا لایو امتحان کردم...
از مینت-پی سی لینوکس و مجیا متنفرم!!
الباقی هم بچه های خوبی اند..سرشون تو لاک خودشونه... الان چند وقتی هست آرچ دارم و از زمانی که نصبش کردم طعم واقعی لینوکس رو چشیدم...ولی انصافا فدورا از اسمش-لوگوش و شعارش و جامعه کاربریش و کلا همه چیزش خیلی خوشم میاد...یه تعلق خاطری بهش دارم...توزیع دوست داشتنی هست
+++++++