انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

چند سالتونه؟   - - - - - -   در  طول شبانه روز چقد  اهل بازی هستید (کنسول - دسکتاپ) ؟    - - - - - -    (دقت کنید ۱۶ تا ۱۸ یعنی : ۱۶ - ۱۷ - ۱۸)

۱۰ تا ۱۵ -  تا ۱ ساعت
0 (0%)
۱۰ تا ۱۵ -  از ۱ تا ۲ ساعت
2 (6.1%)
۱۰ تا ۱۵ -  ۳ ساعت به بالا
0 (0%)
۱۶ تا ۱۸ -  تا ۱ ساعت
2 (6.1%)
۱۶ تا ۱۸ -  از ۱ تا ۲ ساعت
1 (3%)
۱۶ تا ۱۸ -  ۳ ساعت به بالا
0 (0%)
۱۹ تا ۲۱ -  تا ۱ ساعت
1 (3%)
۱۹ تا ۲۱ -  از ۱ تا ۲ ساعت
2 (6.1%)
۱۹ تا ۲۱ -  ۳ ساعت به بالا
1 (3%)
۲۱ تا ۲۵ - تا ۱ ساعت
5 (15.2%)
۲۱ تا ۲۵ -  از ۱ تا ۲ ساعت
1 (3%)
۲۱ تا ۲۵ -  ۳ ساعت به بالا
0 (0%)
۲۶ تا ۲۹ -  تا ۱ ساعت
1 (3%)
۲۶ تا ۲۹ -  از ۱ تا ۲ ساعت
2 (6.1%)
۲۶ تا ۲۹ -  ۳ ساعت به بالا
0 (0%)
۳۰ تا ۳۵ -  تا ۱ ساعت
0 (0%)
۳۰ تا ۳۵ -   از ۱ تا ۲ ساعت
1 (3%)
۳۰ تا ۳۵ -  ۳ ساعت به بالا
0 (0%)
۳۶ تا ۳۹ - تا ۱ ساعت
0 (0%)
۳۶ تا ۳۹ -   از ۱ تا ۲ ساعت
0 (0%)
۳۶ تا ۳۹ -  ۳ ساعت به بالا
0 (0%)
از ۴۰ به بالا سن دارم  -  اتا ۱ ساعت
0 (0%)
از ۴۰ به بالا سن دارم  -   از ۱ تا ۲ ساعت
0 (0%)
از ۴۰ به بالا سن دارم   -  ۳ ساعت به بالا
0 (0%)
خیلی خیلی کم ، اصلا بازی نمیکنم
13 (39.4%)
اهل بازی تحت وب هستم
1 (3%)

مجموع آرای اعضا: 33

نویسنده موضوع: واقعا بازی های کامپیوتری سن و سال میشناسه؟  (دفعات بازدید: 7222 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
بعضی وقتا و بعضی از آدما وقتی سن و سالشون میره بالا دیگه کنسول بازیشون رو جمع میکنن میزارن توی کمد اتاقشون یا پشت بوم یا انبار یا میفروشن یا میدن داداش کوچیکه و خلاصه اون کنسول بازی رو از خودشون دور میکنن.
به نظر شا این رفتار درستیه؟
واقعا بالا رفتن سن با علاقه به بازی های کامپیوتری رابطه عکس داره؟
شما از کدوم دسته هستین؟
بعضی از آدما مثل من بازی کردنو دوست دارن اما خجالتشون میاد بازی کنن.
بعضی آدما سعی میکنن کنسول های کوچیک و همراه مثل PSP داشته باشن تا کمتر به چشم بیاد که دارن بازی میکنن تا اینطوری هم میل خودشونو ارضا کننن و هم کمتر خجالت بکشن.
این وسط یکسری هم هستن که اصلا براشون مهم نیست و نمونش عموی خودم با ۴۱ سال سن روزی نیم تا یک ساعت پشت کنسول پسرش میشینه تک نفری هم بازی میکنه و بازی مورد علاقش Call of duty هستش و بر عکسش پدر بنده با ۴۳ سال سن که وقتی دسته بازی رو دست من ببینه اون روز کامل سر درد داره.
الانم که دارم یه PC برای بازی میخرم باید حواسم به در و صدا پای بابام باشه تا به محض تشریف آوردنش سریع از بازی بیام بیرون و کامپیوتر رو خاموش کنم.(کم پیش میاد این کارو انجام بدم چون آدم باید یه رو باشه حتی رو چیزای خیلی کوچیک).
واقعا چه حکایتی پشت این قضیه هستش؟
فقط توی ایران اینطوریه یا خارج از ایرانم این جو هست؟ یا شایدم فقط توی خانواده من و بعضی از اطرافیانم چنین جوی حاکمه.
خلاصه من اول خودم میگم : من ۲۰ سالمه اما خجالتم میاد بازی کنم چون اکثریت فامیل به آدم به چشم کسی که عقلش رشد نکرده نگاه میکنن.
شما و خانواده شما چطور؟
« آخرین ویرایش: 12 آذر 1391، 04:21 ب‌ظ توسط علیرضا غریب »

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
خوب نظر من اینه ک اصلا مشکلی نداره و اتفاقا کسایی هم ک دیدم توی  سن و سال بالا هم بازی میکنن معمولا از بقیه ی بزرگسالا با انرژی تر و شادترن...

اما دلیل اینکه خیلی ها این کار رو بد میدونن شاید اینه که خودشون به دلیل مشغله نمیتونن بازی کنن و به مرور و کم کم این ذهنیت به وجود میاد ک ادم بزرگ نباید بازی کنه!!

من 25 سالمه اما همیشه اگر یه بازی که با سلقه امجور در بیاد ببینم بدون شک روزی نیم ساعت تا یکساعت رو پاش میشینم...(وقتم خالی باشه خیلی بیشتر میشینم) برادرم هم عین من روی اینکه بازیه چی هست خیلی حساسه..30 سالشه اما اونم بازی میکنه هر از گاهیی..

ام حوصله ی بازیه طولانی و دنباله دار رو ندارم...دوست دارم مثلا بعد یک ساعت بدون دغدغه بزارمش کنار :)

الانم بازی مود علاقم teeWorld هست ک روزی یک ساعت بی برو برگرد درگیرشم! حالا یکی عین من از بازی های ساده و خوش ساخت خوشش میاد یکی از بازیهای واقعی با نهایت جزییات ... 3 بعدیو این حرفا...

حالا اینکه خارج از ایرانم اینطوریه یا نه مطمئن نیستم اما چند روی پیش ک داشتم تو teeWorld با یه کرواسی ایه حرف میزدم ازم سنمو پرسید...وقتی فهمید 25 سالمه و دارم بازی میکنم تعجب کرد...!! خودش 18 سالش بود...

کلا نظرم اینه که تعادل رو نگه دار همیشه بازی کن....

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
نقل‌قول
کلا نظرم اینه که تعادل رو نگه دار همیشه بازی کن....

تعادل چیزیه که اصلا ندارم.

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
یه چیز یادم رفت...کنار بازی کردن من عاشق کارتون دیدنم!! خیلی ها سر این قضیه میگن مگه بچه ای هنوز!!!

یه جورایی فکر میکنم کارتون دیدن رو هم بعضی ها به سن و سال مربوط میدونن....

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
یه چیز یادم رفت...کنار بازی کردن من عاشق کارتون دیدنم!! خیلی ها سر این قضیه میگن مگه بچه ای هنوز!!!
یه جورایی فکر میکنم کارتون دیدن رو هم بعضی ها به سن و سال مربوط میدونن....
نه این موضوع توی خانواده و فامیل ما بر عکسه و کارتون دیدن رو به بچه بودن ربط نمیدن و منم کارتون دوست دارم اما خوابم میگیره هر وقن نگاه میکنم.

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
گاهی وقت ها آره و بعضی وقت ها نه. شاید یه بچه خونه دوست داشته باشه به جای اینکه طرف بازیش کامپیوتر باشه دسته دوم رو بده به پدرش یا برادر بزرگتر یا خواهر یا مادرش و یا دیگران،  با هم دو نفری بازی مثلا فوتبال بازی  کنن.

گاهی هم میگن مرد گنده رو ببین داره بازی می کنه. ;D
بستگی به محیط داره.

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
خب بحث بازی شد!
من در روز بین ۱۶ تا ۱۸ ساعت با کامپیوتر کار می‌کنم که حداقل ۷ ساعتش بازی هست!
۱۹ سالمم هست! البته اینم بگم ۱۰ ساعت بقیه کار مفید می‌کنم! چه اشکالی داره آدم یه کار مفیدی بکنه و برای خسته شدن یا خستگی در کردن! بازی کنه؟!
بیشتر WoW و وارکرافت با گارنا
بعدش CoD 9 که تموم شد و NFS Most Wanted 2
جدیدا هم که LIMBO بازی می‌کنم واقعا واقعا بازی قشنگ و تمیز و همینطور سخت هست!

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
نقل‌قول
جدیدا هم که LIMBO بازی می‌کنم واقعا واقعا بازی قشنگ و تمیز و همینطور سخت هست!

لیمبو و shank همون بازی هایه که باعث شد برادر 30 ساله ی من یه سره پای سیستم باشه!! حرف نداره...من که گیر کردم آخراش دیگه بازی نکردم لیمبو رو...کلا بازی 2D خیل دوست دارم

آفلاین 不眠症

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
    • lazygeek
 تو فامیل ما که مشکلی نیست فقط اگر کسی زیادی به بازی اهمیت بده به دلیل اینکه زندگی آسان نیست به اون شخص میگن بچه چون هنوز با مشکلات جدی زندگی روبرو نشده... البته این را هم بگم کل زندگی بازیه منتها ابزارهاش تو سن های مختلف عوض میشه... خیلی ها به جای بازی ویدئویی از کار لذت می‌برند(نه به خاطر پول! به خاطر خود کار!) برای همین بازی اونها کارشون هست. کلا بستگی به روحیات افراد داره که به چه نوع بازی علاقه داشته باشه :)

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
من مدت‌هاست که دیگه پای کامپیوتر نمیشینم برای بازی ولی تو این دو سالی که تبلت و گوشی هوشمند دارم، روزانه بین نیم تا یک ساعت باهاشون بازی میکنم
بازی‌های Rovio رو که همه‌شونو دوست دارم
بازی‌های دیگه‌ای هم دارم البته
« آخرین ویرایش: 13 آذر 1391، 10:36 ق‌ظ توسط Midgårdsormen »

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
من که ۲۷ سالمه ولی نت‌بوکم فقط بازی‌های در حد angry birds  رو جواب می‌ده که تا دو الی ۳ ماه پیش خیلی بازیش می‌کردم.
دو سال پیش که داشتیم ارشد می‌خوندیم تو خوابگاه لیگ میزاشتیم pes بازی می‌کردیم. اصلا کی درس می‌خوند همش بازی می‌کردیم pes و ورق و فوتبال.
سایت کامپیوتر دانشگاه هم روش call of duty نصب بود ولی فقط شبای جمعه مخصوص بازی بود کامپیوترها هم که شبکه بود اونایی هم که لپ‌تاپ داشتند با وایرلس می‌اومدند تو شبکه و بازی می‌کردند. خلاصه اینکه همه بازی می‌کردند کسی هم خجالت نمی‌کشید.

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
من ۲۹ سالمه در طول شبانه روز که چه عرض کنم شاید در طول هفته ۱ ساعتی بازی کنم به طور میانگین شایدم اصلا در طول چند ماه اصلا بازی نکنم!

آفلاین ahmad511800

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 413
    • اخبار استخدامی
من 26 سالمه
بعد 5 یا 6 ماه یک بازی را یک جا میبینم میگیرمش چهار پنج روزی باهاش مشغولم بعد تمام
همین چند روز پیش کال آف جدید را دیدم خواستم نصب کنم دیدم ویندوز ندارم بی خیال شدم.
Ewrek reşî le ser me da tê

Degurrmiji dewê merev bihar tê

آفلاین علیرضا غریب

• Sr. Member
  • *
دوستان به نظر شما در هر روز بازی کنیم بهتره یا ۱ روز در هفته حسابی بازی کنیم؟

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
0 ثانیه بازی .

آخرین بازی که واقعاً وقت داشتم تمام کنم IGI 1 بود فکر کنم .
به عمل کار برآید     به سخندانی نیست . . .