انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: راهنمای تک‌نویسی (لاتک، زی‌تک، زی‌پرشین) به زبان فارسی و انگلیسی  (دفعات بازدید: 32701 بار)

0 کاربر و 22 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
دوستان عزیز، توفیقی حاصل شد تا من بتونم که چند خط در مورد اینکه چگونه بتونیم محیط گنو/لینوکس اوبونتو رو برای لاتک‌نویسی به زبان فارسی و یا انگلیسی آماده کنیم، بنویسم. اون رو هم بنظر بهتر اومد که توی ویکی بنویسم. برای دسترسی به اون می‌تونید که به پیوند زیر مراجعه کنید.

http://wiki.ubuntu.ir/tex
« آخرین ویرایش: 16 آذر 1391، 12:02 ق‌ظ توسط سلمان العلما شیرازی! »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19716
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
بسیارممنون سلمان جان.
اون ویدیو های آموزشی کهکنسل شد دیگه؟!
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
ممنونم .

این ویکی رو یه کم زیباترش کنید که بقیه هم فعالیت کنند .
شاید بگید ربطی نداره !‌ ولی یه حس خستگی و کسالت به آدم میده .

+1
به عمل کار برآید     به سخندانی نیست . . .

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
ممنونم .

این ویکی رو یه کم زیباترش کنید که بقیه هم فعالیت کنند .
شاید بگید ربطی نداره !‌ ولی یه حس خستگی و کسالت به آدم میده .

+1

دقیقا

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
خواهش می‌کنم.
در مورد فیلم آموزشی هم خودم خیلی علاقه دارم ولی متاسفانه بسیار سرم شلوغ هست. به قول یه بنده خدایی که می‌گفت:
Everybody is ever busy.

آفلاین MElmi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 99
  • newbie
    • وبلاگ شخصی
من فعلا یه روش خیلی تنبلی در پیش گرفتم: به markdown می‌نویسم و بعد کامپایلش می‌کنم به لتک و هر چیزی که دلم خواست.
ابزار نوشتن: هر ادیتوری. به خصوص UberWriter
ابزار کامپایل: pandoc
گاریچی!

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
دوستان عزیز، توفیقی حاصل شد تا من بتونم که چند خط در مورد اینکه چگونه بتونیم محیط گنو/لینوکس اوبونتو رو برای لاتک‌نویسی به زبان فارسی و یا انگلیسی آماده کنیم، بنویسم. اون رو هم بنظر بهتر اومد که توی ویکی بنویسم. برای دسترسی به اون می‌تونید که به پیوند زیر مراجعه کنید.

http://wiki.ubuntu.ir/tex

بسیار عالیه. قبلا که اسم لاتک رو می‌آوردیم خیلی‌ها (به خصوص دانشجویان کامپیوتر)، با نگاه عاقل اندر سفیه،  می‌گفتند لاتک چی داره که ورد آفیس مایکروسافت نداره. خوشحالم که این سد در حال شکستنه. باید روی این مانور داده بشه که هر آفیسی (اپن، لایبر، مایکروسافت) اسمش با خودشه، برای دفتر کار مناسبه و تنها برای تهیه یک نامه و یا یک گزارش چندصفحه‌ای مناسبه. ولی برای نشر و چاپ (گزارش‌های مفصل، پایان‌نامه‌ها و کتابها) هیچ چیزی جای تک رو نمی‌گیره. در دنیای چاپ، ابزارهای ساده‌ای مثل نرم‌افزارهای آفیسی اصلا جایی ندارند، چه برسه به اینکه با این گسترش فناوری دیجیتال که داریم می‌بینیم،حتی تمام روش‌های سنتی چاپ در حال ریشه‌کن شدن هستند، آشنایی با چاپ دیجیتال و ابزارهای مناسبش یک نیازه.

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
مدت‌هاست (تقریبا شش سال) که کسی FarsiTex  رو به روز نمی‌کنه. و در ضمن تحت ویندوز هم هست. و برای نصبش روی گنو/لینوکس نیاز به برنامه‌ی wine هست.
xepersian برپایه‌ی xelatex کار میکنه و اگر با روشی که توضیحش دادم بریم،‌ برای فارسی عملا داریم که از xepersian استفاده می‌کنیم.
« آخرین ویرایش: 17 آذر 1391، 11:29 ب‌ظ توسط سلمان العلما شیرازی! »

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
نقل‌قول
مدت‌هاست (تقریبا شش سال) که کسی FarsiTex  رو به روز نمی‌کنه.
به نظر من که دیگه لازم نیست فارسی‌تک به‌روز بشه. الان که زیپرشین هست چرا باید فارسی تک به‌روز بشه؟

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
به نظر من که دیگه لازم نیست فارسی‌تک به‌روز بشه. الان که زیپرشین هست چرا باید فارسی تک به‌روز بشه؟
پس نرم افزار ازاد رو نشناختی!

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
من یه متن کوچیک اضافه کردم ولی نمی‌تونم درست چپ به راستش کنم. کسی می‌تونه درستش کنه؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19716
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
به نظرم کدها رو عکس بذار. هم ترتیبش درست می‌مونه و هم کسی که داره یاد می‌گیره مجبور می‌شه خودش تایپ کنه و کپی‌پیست نمی‌کنه.
به نظرم اگه آموزشش رو با استفاده از Gummi بدی بهتر باشه، چون خیلی از تک‌میکر راه‌دست تره (نظر شخصی) و خروجی گرفتن ازش راحت‌تره
« آخرین ویرایش: 23 آذر 1391، 01:06 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن