انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل داغ کردن و دمای بالا در اوبونتو با لپتاپ های HP (حل شد)  (دفعات بازدید: 11166 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین soroush_abn

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
سلام

من یک سوال داشتم که میدونم کمی تخصصیه برای همین از دوستان میخوام کمکم کنند.

من یه لپ تاپ اچ پی(4530s) دارم. و یه سی پی یو i3 و کارت گرافیک ATI.مشخصات گرافیک ها رو با دستور

lspci | grep VGA
در آوردم::
00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation 2nd Generation Core Processor Family Inte
grated Graphics Controller (rev 09)
01:00.0 VGA compatible controller: Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI
Seymour [Radeon HD 6400M Series]
نتیجه دستور sensors :::

acpit
z-virtual-0
Adapter: Virtual device
temp1:        +56.0°C  (crit = +128.0°C)
temp2:        +59.0°C  (crit = +128.0°C)
temp3:        +39.0°C  (crit = +128.0°C)
temp4:        +50.0°C  (crit = +128.0°C)
temp5:        +27.0°C  (crit = +128.0°C)
temp6:         +0.0°C  (crit = +128.0°C)
temp7:         +0.0°C  (crit = +128.0°C)
temp8:         
+0.0°C  (crit = +128.0°C)

چند ماهی است که به لینوکس در کنار ویندوز مهاجرت کردم. تقریبا مشکلی با اوبونتو نداشتم ندارم و راضی هستم. اما موضوعی که متوجه شدم اینه که در حالت عادی که با اوبونتو 12.04 کار می کنم کارکرد سی پی یو بالایی ندارم(با دستور top هم چک کردم) اما سی پی یو دمای بالایی داره و به شدت لپ تاپم داغ میکنه.(کار کرد مداوم فن) همین الان فن سی پی یو جوری کار میکنه (نه زیاد) که میشنوم.درایور ATI رو نصب کردم. ژوپیتر هم نصب کردم. دمای سی پی یو از 50 کمتر نمیاد. وقتی سیستم مانیتور اوبونتو رو باز کردم. سی پی یو کمی مصرف میکنه.در ویندوز 7 اصلا این مشکل رو ندارم!

میخوام بدونم مشکل از چیست؟ کمک کنید.
« آخرین ویرایش: 01 خرداد 1392، 03:42 ب‌ظ توسط soroush_abn »
فرهنگ <متن آزاد> یعنی همه برای هم تلاش کنیم.

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
از توزیع ها دبیان پایداری بالایی داره.
در مورد اوبونتو هم به مرور این مشکلات کمتر میشه .

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
زمان کار با فایرفاکس یا بازکردن سایت های فلاش دار پیش میاد؟
عادیه
در آینده با جایگزین شدن فناوری های نو به جای فلاش آرام آرام صورت مسئله پاک خواهد شد

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19753
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
لپ‌تاپ‌های hp با گرافیک ati همین‌جوری هستن. سی‌پی‌یو زیاد کار نمی‌کنه، کارت گرافیک داغ می‌کنه و فن می‌خواد خنکش کنه. این هم به خاطر مشکل در راه‌انداز کارت گرافیک ati هستش
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
لپ تاب دوستم hp بود روش که jupiter نصب کرد گفت مشکل حرارتش کمتر شده. شاید به شمام کمک کنه .

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 467
  • ... روش دین توضیح شناخته‌ها بوسیله ناشناخته‌هاست!!
    • دات امین / حرف های آزاد من
خیلی ساده با دستور top توی ترمینال میتونی ببینی که کدوم برنامه ها از cpu استفاده میکنند .

ولی در کل اوبونتو هیچ مشکلی نداره. داغ شدن هم به برنامه ها و سیستم عامل ربطی نداره. مشکلات بیشتر از درایور گرافیکه.

آفلاین soroush_abn

• Newbie
  • *
سلام دوباره

بچه ها دستور top رو زدم. مشکل از سی پی یو نیست به نظر همه چیز خوب میاد. احتمال میدم مشکل از درایور کارت گرافیک باشه. گرافیک دوال دارم intel و ATI . ATI رو نصب کردم با درایور خودش نصب کردم نه اوبونتو.

نظرتون چیه؟

مشکل از نصب منه؟
الان ATI نصبه کار میکنه

آفلاین soroush_abn

• Newbie
  • *
زمان کار با فایرفاکس یا بازکردن سایت های فلاش دار پیش میاد؟
عادیه
در آینده با جایگزین شدن فناوری های نو به جای فلاش آرام آرام صورت مسئله پاک خواهد شد

نه عزیزم رو حالت عادی داغ میکنه. توی فایر فاکس افزونه فلش بلاک نصب کردم. مشکل از فلش نیست.

آفلاین soroush_abn

• Newbie
  • *
لپ تاب دوستم hp بود روش که jupiter نصب کرد گفت مشکل حرارتش کمتر شده. شاید به شمام کمک کنه .

الان ژوپیتر نصب کردم. ولی همین الان ژوپیتر دما رو روی ۵۵ درجه نشون میده. روی گزینه power saving گذاشتم ولی مشکل حل نشد.

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
    • IRAN Backup
خوب شما اگر کار سنگین نمیکنی کارت ATI رو ناکار کنید :
modprobe -l | grep -i amd
modprobe -l | grep -i ati

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
از کار انداختن گرافیک که لازم نیست (شاید سیستم بهش نیاز پیدا کنه  ;))بعدش هم ۵۰ درجه که زیاد نیست اونم برای لپتاپ و با گرافیک ati amd
ایشون تو ۷ هیچوقت تا حالا چک نکردن ببینن که دمای cpu شون روی چنده بهتره اول اونجا یه چک بکنین و بعد ببینین ۵۰ درجه خیلی ؟؟؟

درضمن cpu نسل دوم اینتل تا دمای 105 دمای کاریشه و تا 100 که برسه خودش سیستم رو خاموش میکنه (من تو ۷ تا حالا 100 بار سیستمم خاموش شده dell 5110)تو سیستم شما هم تا 128 نوشته دمای کاری که این باعث تعجب من شد
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
    • IRAN Backup
از کار انداختن گرافیک که لازم نیست (شاید سیستم بهش نیاز پیدا کنه )بعدش هم ۵۰ درجه که زیاد نیست اونم برای لپتاپ و با گرافیک ati amd
50 درجه زیاد نیست هنگامی که نیاز به اون سخت افزار ندارید ؟
درضمن cpu نسل دوم اینتل تا دمای 105 دمای کاریشه و تا 100 که برسه خودش سیستم رو خاموش میکنه (من تو ۷ تا حالا 100 بار سیستمم خاموش شده dell 5110)
مردم دنبال اینن سخت افزارشون گرمای کمتری تولید کنه و واتاژ رو هر روز میارن پایین شما
--- ویرایش شد ---
« آخرین ویرایش: 04 بهمن 1391، 06:20 ب‌ظ توسط Sajjad Baroodkoo »

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4877
  • masoft قدیم
شما ...
--- ویرایش شد ---
فکر نکنم در هیچ شرایطی این لحن مناسبی برای صحبت در یک انجمن علمی (یا حتی غیر علمی) باشه.
« آخرین ویرایش: 04 بهمن 1391، 06:21 ب‌ظ توسط Sajjad Baroodkoo »

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمن اوبونتو ایران

نقل‌قول
قوانین عمومی

۱. شما توافق می‌کنید که در طول مدت استفاده از این انجمن، هیچ‌گونه ارسال کذب، افتراآمیز، ناصحیح، توهین آمیز، مبتذل،  منافی ادب و عفت عمومی، منفور، آزار دهنده، موهن، کفرآمیز، جنسی، تهدید آمیز، آشکار کننده مسائل شخصی و خصوصی زندگی افراد و یا به نحوی مخالف قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران نخواهید داشت.

نکته: در کلیه موارد فوق انجمنهای فارسی اوبونتو حق حذف، قفل یا ویرایش ارسال‌ها و همچنین در صورت تکرار، محدود یا مسدود نمودنِ دسترسیِ کاربرانِ خاطی را برای خود محفوظ دانسته و برای انجام امور مدیریتی ملزم به ارائه درخواست یا توضیح به کاربران نیست.
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
شما ... --- ویرایش شد ---
فکر نکنم در هیچ شرایطی این لحن مناسبی برای صحبت در یک انجمن علمی (یا حتی غیر علمی) باشه.

با سپاس از nixoeen عزیز

بنده نمی دونم که ایشون از حرف های من چی برداشت کردن !!!!!
منظورم از این که خاموش نکنه این بود
از کار انداختن گرافیک که لازم نیست (شاید سیستم بهش نیاز پیدا کنه  ;) )
در تنطیمات سه بعدی و کارای سه بعدی و ادیت و رندر گرافیک اینتل کم میاره و بهش نیاز پیدا میکنه منم که ندیدم که ایشون بگن چه کاری دارن با سیستم میکنن !!!!

در ضمن منظورم از این جمله
درضمن cpu نسل دوم اینتل تا دمای 105 دمای کاریشه و تا 100 که برسه خودش سیستم رو خاموش میکنه
یعنی اون شرکت اینتل و ... فکر کارکرد سیستمشون (قطعاتشون)تو تمام شرایط کردن و خود سیستم هر وقت نیازش باشه فن سیستم رو به کار می اندازه و نهایتا در شرایط بحرانی سیستم رو برای جلوگیری از ضرر سخت افزاری خاموش می کنه (مستقل از سیستم عامل عمل می کنه)
 در مورد این حرفم هم بهتره که خودتون هم اگه لپتاپ دارین و روش ۷ هست یه چک بکنین بعد بیاین همینجا ذکر کنین
ایشون تو ۷ هیچوقت تا حالا چک نکردن ببینن که دمای cpu شون روی چنده بهتره اول اونجا یه چک بکنین و بعد ببینین ۵۰ درجه خیلی ؟؟؟
من موندم توبرداشت شما !!!! چه دیدی داشتن نمیدونم!!!!
« آخرین ویرایش: 04 بهمن 1391، 07:44 ب‌ظ توسط Sajjad Baroodkoo »
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .