انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل داغ کردن و دمای بالا در اوبونتو با لپتاپ های HP (حل شد)  (دفعات بازدید: 11171 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
دوستان! آقای doomhammer65ir شوخی کردن مثلا. چه خبره حالا؟ بنده شناخت کمی دارم ازشون. سؤتفاهم شده ;)
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
هی ویرایش میکنیم، هی شما نقل قول کنید و تکرارش کنید (:
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
هی ویرایش میکنیم، هی شما نقل قول کنید و تکرارش کنید (:
;D ;D ;D والا
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین soroush_abn

• Newbie
  • *
  • ارسال: 10
خوب شما اگر کار سنگین نمیکنی کارت ATI رو ناکار کنید :
modprobe -l | grep -i amd
modprobe -l | grep -i ati

چی شده اینجا من نبودم؟ :P
من بیشتر کدنویسی میکنم. کار گرافیکی که زیاد نمی کنم تا میام تو اوبونتو شروع میکنه داغ شدن.

میگم نمیشه اینتل رو ناکار کنم؟ شاید از اون باشه؟ این کدی که شما گذاشتید درایور Ati رو از کار می اندازه؟
فرهنگ <متن آزاد> یعنی همه برای هم تلاش کنیم.

آفلاین soroush_abn

• Newbie
  • *
از کار انداختن گرافیک که لازم نیست (شاید سیستم بهش نیاز پیدا کنه  ;))بعدش هم ۵۰ درجه که زیاد نیست اونم برای لپتاپ و با گرافیک ati amd
ایشون تو ۷ هیچوقت تا حالا چک نکردن ببینن که دمای cpu شون روی چنده بهتره اول اونجا یه چک بکنین و بعد ببینین ۵۰ درجه خیلی ؟؟؟

درضمن cpu نسل دوم اینتل تا دمای 105 دمای کاریشه و تا 100 که برسه خودش سیستم رو خاموش میکنه (من تو ۷ تا حالا 100 بار سیستمم خاموش شده dell 5110)تو سیستم شما هم تا 128 نوشته دمای کاری که این باعث تعجب من شد

ببین مگر نه این که فلسفه نرم افزار آزاد کنترل روی سیستمه؟ اگر قرار باشه من ندونم چرا داغ میکنه که مشکل برطرف نمیشه. باید مشکل حل بشه از کار انداختن درایور یک سخت افزار راه حل مناسبی نیست.
اطمینان ندارم که از سی پی یو باشه احتمالا گرافیک داغ میکنه به حدی که الان دستم روی لپ تاپ هستش گرماشو حس میکنم :-s

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
برون ده دو فرمانی که نوشتم را در تگ code بیاورید

آفلاین soroush_abn

• Newbie
  • *
برون ده دو فرمانی که نوشتم را در تگ code بیاورید

دوست عزیز اگر منظور شما من هستم لطفا بیشتر توضیح بدید متوجه منظور شما نشدم.
این لینک رو هم پیدا کردم درباره نصب کارت گرافیکمه. نصب دستی سوییچ بین کارت گرافیک هاست. با سوییچ دستی میتونم مشکل رو حل کنم؟ یه نگاه بندازید بهش لطفا.

http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1930450

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
از روی اون راهنما هم میتویند برید لاکن اون بخشی که نصبیدن درایور رو گفته میتونید به جاش :sudo apt-add-repository ppa:ubuntu-x-swat/x-updates
sudo apt-get update
sudo apt-get install fglrx fglrx-amdcccle

آفلاین soroush_abn

• Newbie
  • *
دوستان من مشکلم رو توی فروم های اوبونتو پیدا کردم این مشکل با نوت بوک های HP هست که مدل من 4530s هست. برای حل مشکل::

1- ژوپیتر رو نصب کنید(البته مثل اینکه پشتیبانی نمیشه دیگه نرم افزار جایگزین موجوده) و از فایرفاکس استفاده کنید. فایل های فلش خیلی سیستم شما رو داغ می کنن.

2- آخرین آپدیت ATI را از سایت بگیرید و نصب کنید و پس از آن catalyst control را باز کنید و از  swichable graphic گزینه power-saving رو انتخاب کنید که این کار باعث میشه خیلی دمای سیستم شما خیلی پایین بیاد. در ضمن گرافیک اینتل هم درایورش اومده که از software center میتونید نصب کنید. با این کار مشکل من حل شد تقریبا.

3-آخرین آپدیت بایوس رو از سایت اچ پی دانلود کنید و نصب کنید برای نصبش قبلا به ویندوز نیاز بود ولی الان درایور ها برای لینوکس موجوده :)

من متاسفانه پسورد بایوس رو ندارم تا تست کنم اگر کسی این مشکل رو داره امتحان کنه و به بقیه هم بگه.
« آخرین ویرایش: 12 تیر 1392، 01:11 ب‌ظ توسط soroush_abn »

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 467
  • ... روش دین توضیح شناخته‌ها بوسیله ناشناخته‌هاست!!
    • دات امین / حرف های آزاد من
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,57092.msg456247.html#msg456247

محسن جان به راحتی میشه گرافیک رو خاموش کرد . لپتاپ من خیلی وقته میانگین دماش ۵۵ هست . از ۶۰ بالا نمیره و تا یکی دو ساعت روی ۵۰ می مونه. از ویندوز هم خنک تره ...
فکر کنم این بهتر از echo low توی فایلی که گفتی باشه  ;)

در ضمن ... بی خیال مینت شو... چیزی نیست که ماها دنبالشیم