انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: هنگ ویندوز xp در بوت اسکرین پس از نصب اوبونتو 7.10  (دفعات بازدید: 3093 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین SaeedGh

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
سلام.
هارد من قبل از نصب اوبونتو دارای درایو های C,D,E,F,G,H بود و ویندوز xp رو در درایو F نصب کرده بودم. و برای نصب اوبونتو با پارتیشن مجیک در ویندوز، درایو D‌ رو به ۲ پارتیشن ext3 و swap تبدیل کردم. بعد از نصب اوبونتو، ویندوز دیگه بالا نمیاد.

اولش ارور میداد که فایل hal.dll مشکل داره که بعد از کلی سرچ کردن متوجه شدم باید یک فایل سیستمی رو دانلود و جایگزین کنم. با این کار دیگه اون ارور نیومد و موفق شدم از cd بوتیبل ویندوز به قسمت ریکاوری برم و دستور fixboot و bootcfg رو اجرا کنم. بعد از این کار، صفحه بوت اسکرین ویندوز (همون صفحه ای زیر لوگوی ویندوز یک نوار در حال پر شدن رو نشون میده) نمایش داده میشه اما بعد از چند ثانیه هنگ میکنه و نوار ثابت میشه و خلاصه ویندوز بالا نمیاد. (البته خوشبختانه از safemode بالا میاد).

این فروم رو گشتم و برام عجیبه که چرا در اینجا چنین مشکلی تا حالا مطرح نشده. در هر صورت چیزی که واضحه اینه که این مشکل بخاطر نصب اوبونتو بوجود اومده و بنابراین خواهش میکنم دوستان لینوکس کاری که راه حل این مشکل رو میدونند بنده رو راهنمایی کنند. (نیاز به توضیح مفصل هم نیست، یک اشاره کوچیک بکنید بقیه اش رو سرچ میکنم)
ممنونم.

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
سعید جان سلام
به انجمن اوبونتو خوش اومدی :)

سعید جان این سوال شما بیشتر مربوط میشه به ویندوز تا به اوبونتو !

ولی حالا یه کاری بکنید، از حالت safemode سیستم رو بوت کنید و از داخل منوی start به قسمت Run برید و دستور زیر رو وارد کنید:
msconfig
بعد به سربرگ آخر برید و تیک همه رو بردارید. از سربرگ یکی مونده به آخر (اگر اشتباه نکنم اسمش services هست) برید و تیک اون پایین کادر که گفته همه سرویس های مربوط به ویندوز رو مخفی کنه رو بزارید. بعد از قسمت بالا برید و هرچی گزینه تیک دار رو بدون تیک بکنید. حالا OK کنید و وقتی ازتون میپرسه سیستم رو restart کنه، بگید بله.

مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین SaeedGh

• Newbie
  • *
  • ارسال: 4
سعید جان سلام
به انجمن اوبونتو خوش اومدی :)

سعید جان این سوال شما بیشتر مربوط میشه به ویندوز تا به اوبونتو !

ولی حالا یه کاری بکنید، از حالت safemode سیستم رو بوت کنید و از داخل منوی start به قسمت Run برید و دستور زیر رو وارد کنید:
msconfig
بعد به سربرگ آخر برید و تیک همه رو بردارید. از سربرگ یکی مونده به آخر (اگر اشتباه نکنم اسمش services هست) برید و تیک اون پایین کادر که گفته همه سرویس های مربوط به ویندوز رو مخفی کنه رو بزارید. بعد از قسمت بالا برید و هرچی گزینه تیک دار رو بدون تیک بکنید. حالا OK کنید و وقتی ازتون میپرسه سیستم رو restart کنه، بگید بله.

;D
سلام.
صدای من رو از ویندوز می شنوید!
خیلی ممنونم. شما باعث شدید من متوجه سوتی ای که داده بودم بشم!!
آخرین باری که به safemode رفتم ویندوز رو از یک point سالم ریستور کردم اما فراموش کردم بعد از ریستارت
دوباره به safemode برگردم تا عملیات ریستور کامل بشه. الان که برای انجام مراحلی که فرمودید به safemode رفتم، نوشت که ریستور انجام شد و دوباره سیستم رو ریستارت کنید. بعد از ریستارت هم مشکل حل شد.
باز هم از راهنمایی شما ممنونم چون اگه به safemode نمی رفتم متوجه این موضوع نمی شدم. @};- @};- @};-