انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: مشکل در دانلود و افزودن زبان فارسی به اوبونتو 10.10 ( ubuntu on android tablet )  (دفعات بازدید: 1117 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین vzunknown

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
سلام
من روی تبلت اندرویدیم اوبونتو 10.10 نصب کردم   ;)  ولی برای فعال کردن زبان فارسیش مشکل دارم . وقتی دانلود بسته زبان شروع میشه ( هم از طریق language support و هم terminal ) ناگهان اینترنت wifi قطع میشه  :o و امکان نصب از طریق مستقیم وجود نداره . ](*,)
یه مشکل دیگه هم اینه که قسمت system -> keyboard باز نمیشه تا اگر هم احتمالا زبان فارسی در سیستم ( ubuntu.img ) وجود داره زبان صفحه کلید اضافه کنم . ???
من میخوام اگر میشه بسته زبان فارسی رو جداگانه دانلود کنم و بعد بدون نیاز به اینترنت نصبش کنم و به عنوان زبان های سیستم فعالش کنم .

برای حل این مشکل امیدوار به کمک بچه های اوبونتو فارسی هستم . :D

با تشکر

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
خود اوبنتو پشتیبانی از زبان و صفحه‌کلید فارسی رو داره
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین vzunknown

• Newbie
  • *
با تشکر از پاسختون
میدونم ، خودم اون زمان که احتمالا شما متولد نشده بودی اوبونتو کار می کردم  ;D
مشکل اینه که ایمیج مخصوص مونت کردن اوبونتو 10.10 رو با اسکریپتی روی تبلت اندرویدی اجرا کردم ولی از طریق منو ها (  GUI ) و تنظیمات برنامه های مربوط به زبان نتونستم زبان کیبورد رو تنظیم کنم  ](*,)، شاید هم باگ 10.10 باشه که این ایمیج از روی اون ساخته شده و قبل از ساختن ایمیج این مشکل رفع نشده بوده ، شاید هم چون تبلت کیبورد فیزیکی نداره ، برنامه های مربوط به کیبورد اجرا نمیشه . :(
می خواستم اگر کسی بتونه راهنماییم کنه از طریق تغییر و ویرایش فایل های سیستمی ، زبان فارسی و کیبورد رو تنظیم کنم .
« آخرین ویرایش: 24 آذر 1391، 12:52 ب‌ظ توسط vzunknown »

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
با تشکر از پاسختون
میدونم ، خودم اون زمان که احتمالا شما متولد نشده بودی اوبونتو کار می کردم  ;D
اوبونتو هشت سال هست که بوجود اومده :) و آقا دانیال مسلما بیش از هشت سال سن دارن :)

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 373
این رو از این صفحهٔ ویکی‌پدیای فارسی کپی می‌کنم:

در محیط‌های رومیزی که امکان فعال‌سازی صفحه‌کلید از طریق واسط گرافیکی وجود ندارد یا به هر دلیلی نمی‌خواهید از آن استفاده کنید، باید پروندهٔ تنظیمات را دستی تغییر دهید. برای فعال‌سازی با سطح دسترسی root تغییرات زیر را انجام دهید.

با ویرایشگر مورد علاقهٔ خود ‎ /etc/X11/xorg.conf.d/10-evdev.conf را برای ویرایش باز کنید. البته ممکن است ‎ evdev.conf شما با عدد دیگری همراه باشد، برای اطمینان از دستور ‎ locate evdev.conf استفاده کرده و سپس پرونده‌ای که پیدا می‌شود، را تغییر دهید.

Section "InputClass"
 Identifier "evdev keyboard catchall"
 MatchIsKeyboard "on"
 MatchDevicePath "/dev/input/event*"
 Driver "evdev"
 Option "XkbLayout" "us,ir"
 Option "XKbOptions" "grp:alt_shift_toggle"
EndSection

بعد از آن با کمک دو دکمهٔ Alt+⇧ Shift می‌توانید زبان نوشتاری خود را به فارسی و انگلیسی تغییر دهید. در این صورت نیازی به setxkbmap ندارید. در پایان پرونده را ذخیره کرده و سیستم را از نو راه‌اندازی کنید.
از طریق خط فرمان

setxkbmap ir

در این صورت، برای بازگشت به انگلیسی باید دستور setxkbmap en وارد شود که بدون استفاده از شل اسکریپت ممکن نیست.

آفلاین vzunknown

• Newbie
  • *
ممنون از راهنماییتون
ولی مشکل اینه که اصلا همچین فایلی روی سیستم من وجود نداره  :o
من اوبونتوی 10.04 رو هم امتحان کردم باز هم همین مشکل پیش اومده  :(
یه خطایی که میده اینه " XKB is Not enabled "
این xorg بزرگ رو روی سیستم های ARM هم میشه نصب کرد ؟ cpu تبلت من arm7 هست و من نتونستم XKB رو نصب کنم ،  :( ، همین سیستم روی کامپیوترم درسته ولی روی تبلت ، برای نصب زبان فارسی هر کاری میکنم نمیشه  ](*,)
اصلا قسمت تنظیمات کیبورد رو اجرا نمیکنه  ](*,)