0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
هیچکس نیست اینجا اسم این کتاب رو به فارسیش به من بده. بابا بده تو همچین فرومی پست رو هوا بمونه.خواهش میکنم....
این جلد دو هست و خیلی خوبهبراتون یه لینک ایمیل کردم ببینید جلد اولش درست هست یا خیر
فکر کنم ویرایش ۸ اش برای ۲۰۰۷ باشهاونی که دارید احتمالاً ۷ اش هست ( اگر اشتباه نکرده باشم)اون لینکی که خودم ازش گرفتم دیگه معتبر نیست وگرنه بهتون می دادم می تونید اون رو بخونید و بعدش خودتون jdk 6 5 رو بخونید
نقلقول از: کرگدن در 07 تیر 1387، 01:51 بظفکر کنم ویرایش ۸ اش برای ۲۰۰۷ باشهاونی که دارید احتمالاً ۷ اش هست ( اگر اشتباه نکرده باشم)اون لینکی که خودم ازش گرفتم دیگه معتبر نیست وگرنه بهتون می دادم می تونید اون رو بخونید و بعدش خودتون jdk 6 5 رو بخونیداز راهنماییتون ممنون! یه نظرم اگه از همون اول کتاب به روز شده رو بخونم بهتره!!! حالا یکم بیشتر سرچ می کنم حتما پیداش می کنم !!!یه سوال :جلوی بعضی از کتاب ها نوشته JAVA 2 بعضی هاشون نوشته JAVA TM کدومشون رو باید دانلود کنم؟؟ فرقی دارن؟؟ (البته شاید سوالم خنده دار به نظر برسه ولی واقعا واسم سوال هست)
نقلقول از: sinoohe در 07 تیر 1387، 06:53 بظنقلقول از: کرگدن در 07 تیر 1387، 01:51 بظفکر کنم ویرایش ۸ اش برای ۲۰۰۷ باشهاونی که دارید احتمالاً ۷ اش هست ( اگر اشتباه نکرده باشم)اون لینکی که خودم ازش گرفتم دیگه معتبر نیست وگرنه بهتون می دادم می تونید اون رو بخونید و بعدش خودتون jdk 6 5 رو بخونیداز راهنماییتون ممنون! یه نظرم اگه از همون اول کتاب به روز شده رو بخونم بهتره!!! حالا یکم بیشتر سرچ می کنم حتما پیداش می کنم !!!یه سوال :جلوی بعضی از کتاب ها نوشته JAVA 2 بعضی هاشون نوشته JAVA TM کدومشون رو باید دانلود کنم؟؟ فرقی دارن؟؟ (البته شاید سوالم خنده دار به نظر برسه ولی واقعا واسم سوال هست)اون java 2 یه اشتباه هست که بین همه مرسوم هست ( اشتباه نیست ولی بهتره نگید)چون جاوا در ورژن ۱.۲ به بعد بسیار تغییر کرد و کاربرد های فراوانی پیدا کرد از اون موقع بهش java 2 گفته میشه که بهتره نگیدخود سان دیگه از عبارت های j2se , j2me j2ee استفاده نمی کنه و java SE به کار می بره و.......
میشه لینک این کتاب رو بدید ما هم بخونبمالبته من یکی پیدا کردم ولی پسورد میخاد
با سلام من مي خاهم جوا را شروع كنم بايد از ككجا شروع كنم آيا بايد پشتبانه برنامه نويسي ديگر را داشته باشم من خيلي آماتور هستم وفقط زبان vb تا كمي به استاندارد بلد هستم لصفا چند كتاب معرفي منيد گبا تشكر از همه اوبونتو ها