انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: درخواست :سبکترین و سریعترین و زیبا ترین لینوکس برای استفاده بر روی فلش دیسک  (دفعات بازدید: 7500 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین solid snake

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 50
سلام دوستان  :)
من یه لینوکس همراه می خوام با مشخصات بالا 8)از گنو باشه بهتره
لطفا کمک کنید اساتید ;D

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
لینوکس‌های متفاوتی هست مثلا Puppy GNU/Linux که البته rpm-based ـه اما هم سرعت خوبی داره هم اینکه سبکه و اینکه سخت افزارها رو راحت می‌شناسه مثلا مودم Intel 536EP من رُ بدون هیچ تنظیمی شناسایی کرد و من داخل دیسک زنده به اینترنت متصل شدم :) حجمش هم حدودا ۱۰۰ مگ است. لینوکس بعدی DSL GNU/Linux است (Damn Small Linux) این یکی deb-based هست و ۵۰ مگابایت حجم داره و کار راه اندازه، یه لینوکس دیگه که میشناسم کوچک شده‌ی اوبونتوی خودمونه ;) یعنی minibuntu که با این‌یکی نتونستم کار کنم و حجمش‌م نزدیک ۱۵۰ مگِ ...

اگه این‌ها به دردت نخوردن بهتره یه جستجو بکنی حتما بهترش رُ پیدا می‌کنی :)
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
در تایید صحبت های جناب بوذری من هم miniubuntu و Damn Small Linux  رو معرفی می کنم که از بهترین ها و پر طرفدارترین ها هستند. ;)

آفلاین solid snake

• Jr. Member
  • *
دوستان میشه در مورد مینی ابونتوبیشتر توضیح بدید ولطفا لینک دانلود و نحوه نصب رو بزارید و DAMN SMALL LINUX
ممنون :)

آفلاین mvardin

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 56
  • تاریخ ورود من به جامعه ی لینوکسی ها : ۲۰ آبان ۱۳۸۶
    • BLOX Official Website
تاریخ ورود من به جامعه ی لینوکسی ها : ۲۰ آبان ۱۳۸۶

آفلاین Mehrdad-bx

• Newbie
  • *
  • ارسال: 24
سلام
ببخشید تو کار اساتید دخالت کردم

لینک دانلود  Damn Small Linux 4.2.1 Final   Live CD - Only 50 MB

http://rapidshare.com/files/79316988/Damn_Small_Linux_4.2.1_Final.part1.rar
http://rapidshare.com/files/79317987/Damn_Small_Linux_4.2.1_Final.part2.rar
(البته جدید ترش هم اومده با حجم چند مگ کمتر هم هست)

اینم آموزش نصب بر روی حافظه USB:
http://www.pendrivelinux.com/2007/01/02/all-in-one-usb-dsl

سایت رسمی این توزیع:
http://damnsmalllinux.org

آفلاین solid snake

• Jr. Member
  • *
من Slax رو بیشنهاد می کنم ...
اینم لینکش :
http://www.pendrivelinux.com/2006/09/20/all-in-one-usb-slaxzip/
دوست عزیز ممنونم ولی همونطور که گفتم من گنوم میخوام نه kde
در کل بسیار ممنونم ازت :)
دوستان قرار شد از مینی ابونتو هم بزارید.دوستان یه سوال داشتم اونم اینکه ورژنی از open suseنیست که بدرد ما بخوره؟؟؟
در ضمن فعلا بهترین گزینهdslهست!! \\:D/
بازم از همگی ممنون که کمکم میکنید

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
DSL 4.4 آخرین ورژن این توزیع هست ! در ضمن پیشنهاد من SystemRescueCd است. اینجا هم راهنمای نصب بروی USB Flash ... ولی پیشنهاد من استفاده از یک miniCD به جای فلش دیسک هست. اینم لینک دانلود مستقیم !
« آخرین ویرایش: 26 خرداد 1387، 09:44 ب‌ظ توسط Hosein-Mec »

آفلاین solid snake

• Jr. Member
  • *
DSL 4.4 آخرین ورژن این توزیع هست ! در ضمن پیشنهاد من SystemRescueCd است. اینجا هم راهنمای نصب بروی USB Flash ... ولی پیشنهاد من استفاده از یک miniCD به جای فلش دیسک هست. اینم لینک دانلود مستقیم !
دوست عزیز من تازه واردم تولینوکس پس لطفا برام یه کم توضیح بدید! :)
در ضمن اینی که شما معرفی کردید اگراشتباه نکنم بیشتر استفادش واسه زمانیه که سیشتم کرش میکنه ویا یه مشکلی پیش میاد و اصولا همونطور که از اسمش برمیاد برای نجاته!!!!اما من یه توزیع میخوام که مثل یه سیستم عامل معمولی باشه وفقط همراه!
در مورد استفاده از مینی سی دی به جای فلش دلیلتون رو نفهمیدم چون فلش حملش راحتتره هم از لحاظ کوچکی هم معقول بودن هم سرعت هم اینکه بعد از مدتی غیر قابل استفاده نمی شه و هم اگر به یه سیستم برخوردید که cdromنداشت چی؟؟؟همه سیستم ها پورت usb دارن. . .
راستی یه چیزی که الان یادم اومد هم بگم اونم اینکه توزیعی میخوام که سخت افزار ها رو خوب بشناسه...
ممنون از همه دوستانی که دارن کمکم می کنند :)

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
دوست عزیز من تازه واردم تولینوکس پس لطفا برام یه کم توضیح بدید! :)
در ضمن اینی که شما معرفی کردید اگراشتباه نکنم بیشتر استفادش واسه زمانیه که سیشتم کرش میکنه ویا یه مشکلی پیش میاد و اصولا همونطور که از اسمش برمیاد برای نجاته!!!!اما من یه توزیع میخوام که مثل یه سیستم عامل معمولی باشه وفقط همراه!
در مورد استفاده از مینی سی دی به جای فلش دلیلتون رو نفهمیدم چون فلش حملش راحتتره هم از لحاظ کوچکی هم معقول بودن هم سرعت هم اینکه بعد از مدتی غیر قابل استفاده نمی شه و هم اگر به یه سیستم برخوردید که cdromنداشت چی؟؟؟همه سیستم ها پورت usb دارن. . .
راستی یه چیزی که الان یادم اومد هم بگم اونم اینکه توزیعی میخوام که سخت افزار ها رو خوب بشناسه...
ممنون از همه دوستانی که دارن کمکم می کنند :)

تا حدودی شما درست میگی. ولی خیلی هم گول اسم این توزیع رو نخورید ! کاربردش فقط در حد پارتیشن بندی و بک آپ و ... نیست.
نکته دوم اینه که بایوس خیلی از سیستم ها و لپ تاپ ها به دلیل قدیمی بودن, بوت از طریق پورت USB رو ساپورت نمی کنند ! و ممکنه به همچین سیستمی بر بخورید و نتوانید از فلشتون استفاده کنید ! در ضمن بعید میدونم در حال حاضر با سیستمی مواجه شوید که cdrom نداشته باشه !!!! نکته سوم اینکه حمل miniCD هم به دلیل کوچک بودن خیلی راحت و بدون دردسر هست. نکته چهارم اینکه در اکثر توزیع های کوچک ( به عنوان مثال همین SystemRescueCD ), شما میتوانید بعد از بوت شدن سیستم از روی سی دی, سی دی رو از سی دی رام در بیارید و با سرعت بسیار بالا با سیستم عاملتون کار کنید ! دلیلش هم اینه که در هنگام بوت, سیستم به طور کامل بروی رم کپی میشه ... نمی دونم DSL همچین ویژگی داره یا نه !

با توجه به نیازی که دارید فکر می کنم همین DSL براتون مناسبه , چون برنامه های بیشتری داره !

« آخرین ویرایش: 26 خرداد 1387، 10:35 ب‌ظ توسط Hosein-Mec »

آفلاین solid snake

• Jr. Member
  • *

[/quote]

تا حدودی شما درست میگی. ولی خیلی هم گول اسم این توزیع رو نخورید ! کاربردش فقط در حد پارتیشن بندی و بک آپ و ... نیست.
نکته دوم اینه که بایوس خیلی از سیستم ها و لپ تاپ ها به دلیل قدیمی بودن, بوت از طریق پورت USB رو ساپورت نمی کنند ! و ممکنه به همچین سیستمی بر بخورید و نتوانید از فلشتون استفاده کنید ! در ضمن بعید میدونم در حال حاضر با سیستمی مواجه شوید که cdrom نداشته باشه !!!! نکته سوم اینکه حمل miniCD هم به دلیل کوچک بودن خیلی راحت و بدون دردسر هست. نکته چهارم اینکه در اکثر توزیع های کوچک ( به عنوان مثال همین SystemRescueCD ), شما میتوانید بعد از بوت شدن سیستم از روی سی دی, سی دی رو از سی دی رام در بیارید و با سرعت بسیار بالا با سیستم عاملتون کار کنید ! دلیلش هم اینه که در هنگام بوت, سیستم به طور کامل بروی رم کپی میشه ... نمی دونم DSL همچین ویژگی داره یا نه !

با توجه به نیازی که دارید فکر می کنم همین DSL براتون مناسبه , چون برنامه های بیشتری داره !

[/quote]
دوست من البته من به اینجاش فکر نکرده بودم :o
در مورد مینی ابونتو نظری ندارید؟؟من که توی سایت اصلی ابونتو در مورد اون چیزی پیدا نکردم
بازم ممنونم \\:D/

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
سلام یک نکته ظریف است من میگم (درمورد سیدی رام وusb)
در لپ تاپ جدید اپل درایو سیدی رام اصلا" وجود نداره (یعنی اصلا"هیچ چیز گردی که وسط سوراخ باشه رو نمی تونه بخونه)
ودرمورد usb همان لپ تاپ فقط یک پورت usbداره !!
اسم لپ تاپ mac air bookیا یک چیزی شبیهش
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین solid snake

• Jr. Member
  • *

[/quote]
دوست من البته من به اینجاش فکر نکرده بودم :o
در مورد مینی ابونتو نظری ندارید؟؟من که توی سایت اصلی ابونتو در مورد اون چیزی پیدا نکردم
بازم ممنونم \\:D/
[/quote]
هنوز منتظرم دوستان ::)

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
راستش من آدرس سایت این توزیع رُ یادم رفته بود ولی با یه جستجوی ساده در گوگل پیداش کردم :)

http://minibuntu.crealabs.it/