انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چه چیزهایی دوست دارید تو ابونتو13.4 باشه  (دفعات بازدید: 13383 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
اگه بخوایم جدی به قضیه نگاه کنیم نرم‌افزار جاسوسی‌ای در کار نیست. اطّلاعات بدون نام به کنونیکال می‌رن و به آمازون هم فرستاده نمی‌شن
یعنی کنونیکال وسط راه یک balancer یا سرور vqn گذاشته که ip کاربرا تغییر کنه و ردی از کاربرا بر جا نمونه؟

نقل‌قول
صجبت استالمن هم اینه که نباید چنین روال‌هایی اصلاً پا بگیره، چون عادّی شدنش می‌تونه خطرات بزرگی رو برای جامعه به ارمغان بیاره و خب صد البته درست هم می‌گه و من ۱۰۰٪ باهاش موافقم.
این روال ها از نیاز گذشته:‌ لازمه!
جمع آوری آمار برای توسعه مخصوصا توی وب یک چیز واجب شده.
اگر استالمن این کار رو دوست نداره راه جایگزین ارائه کنه!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : چه چیزهایی دوست دارید تو ابونتو13.4 باشه
« پاسخ #31 : 05 فروردین 1392، 02:13 ق‌ظ »
یعنی کنونیکال وسط راه یک balancer یا سرور vqn گذاشته که ip کاربرا تغییر کنه و ردی از کاربرا بر جا نمونه؟
بله. درخواست‌ها از افراد به اوبونتو ارسال می‌شن و اون‌جا همه‌ی درخواست‌ها با هم از طرف اوبونتو جست‌وجو می‌شن و بعد به افراد برمی‌گردن. در واقع ترس از ردگیری آمازون نیست، از شنود اطّلاعات در بین راه اوبونتو و کاربره، چون بدون رمزگذاری ارسال و دریافت می‌شن.

این روال ها از نیاز گذشته:‌ لازمه!
جمع آوری آمار برای توسعه مخصوصا توی وب یک چیز واجب شده.
اگر استالمن این کار رو دوست نداره راه جایگزین ارائه کنه!
خب به نظر تو لازمه، به نظر من هم اصلاً لازم نیست. فکر می‌کنم شرایط باید جوری باشه که منی که می‌خوام محرمانگی‌ام حفظ بشه بتونم حفظش کنم و تو هم که می‌خوای از مزایای جمع‌آوری آمارت استفاده کنی بتونی راحت روشنش کنی
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین امیرمسعود مهرابیان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
    • http://ammir.ir
« پاسخ #32 : 05 فروردین 1392، 07:21 ب‌ظ »
نقل‌قول
خب به نظر تو لازمه، به نظر من هم اصلاً لازم نیست. فکر می‌کنم شرایط باید جوری باشه که منی که می‌خوام محرمانگی‌ام حفظ بشه بتونم حفظش کنم و تو هم که می‌خوای از مزایای جمع‌آوری آمارت استفاده کنی بتونی راحت روشنش کنی
آره دقیقا. و خب اینها با یه پرسش ساده در هنگام نصب اوبونتو میتونن به دست بیان. مثل نصب برنامه های third part.
Freedom and community are important

آفلاین ایمان تات داودی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
  • من عاشق XFCE شدم
« پاسخ #33 : 05 فروردین 1392، 10:36 ب‌ظ »
خسته شدم از بس کرش های بیخودی برنامه ها و اون پیغام معروف send error رو گرفتم اصلا من لایو میومدم بالا بهم این پیغام رو میداد در لپ تاپ هام اونطور که من در برخی از تاپیک ها مشاهده کردم مشکل گرما زیاد داشت یه مقدار سرعتش ببره بالا خوبه فقط دیگه بهمون پیغام بیخود نده همین بسه  ](*,) ](*,) ](*,)

من عاشق XFCE شدم
(تو پرانتز بگم موقع تغییر مشخصات آواتارم حذف شد من هم عکس کارتون آواتار را گذاشتم جای آواتار)

آفلاین پیام

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 348
« پاسخ #34 : 07 فروردین 1392، 07:38 ب‌ظ »
به نظرم کپی فایل از روی هارد تو فلش رو هم بهبود بدن خیلی خوبه گاهی وقتها  رو اعصاب ادمه خیلی ناجوره  منظورم سرعتش و همین طور یه سری کندی ها و کاستی هاییه که تو این مورد مطرحه

آفلاین shahrooz68

• Full Member
  • *
  • ارسال: 111
« پاسخ #35 : 12 فروردین 1392، 02:42 ب‌ظ »
۱− یه نرم‌افزار بهتر برای رایت سی‌دی و دی‌وی‌دی (که با سرعت مناسب کار کنه و همه‌ی کارهای مربوط به سی‌دی و... رو راه بندازه!)

۲− داشبورد سریع‌تر (داشبورد کنونی کمی با تاخیر باز میشه و آدم احساس سنگین بودن برنامه بهش دست میده!)

۳− قابلیت ویرایش بیشتر تنظیمات در سیستم ستینگز

۴− درگ اند دراپ سریع‌تر و پیشرفته‌تر (الان خیلی با این قضیه مشکل دارم)

۵− گجت‌های ویژه‌ی خود اوبونتو-یونیتی (البته با قابلیت فعال‌سازی به صورت دلبخواهی)

۶− قابلیت تطبیق بهتر با سخت‌افزارهای خاص (که فکر کنم یه خورده بعیده به این زودی‌ها چنین چیزی صورت بگیره!)

۷− بازگرداندن قابلیت پنهان شدن لانچر در صورت برخورد با پنجره

۸− تعمیر اوضاع نامناسب ساسپند (Suspend) و هایبرنیت (Hibernate). (الان وقتی ساسپند می‌کنم موقع برگشت زبان سیستم فقط انگلیسیه!)

۹− تصویر بک‌گراند زیبا (لااقل قابل تحمل! مال ۱۲٫۱۰ رو داده بودن بچه‌ی دوساله‌شون با یه سطل رنگ طراحی کرده بود!)

۱۰- قابلیت اتومانت (AutoMount) درایوهای هارددیسک در آغاز به کار بدون باز شدن پنجره‌ها و بدون نیاز به دستکاری فایل‌های سیستم با قابلیت فعال یا غیرفعال‌سازی و بدون نیاز به نصب نرم‌افزار اضافی!

۱۱− تماس با شرکت‌های ساخت نرم‌افزارهای «ش ی ل ت ر ف ک ن» و درخواست از اونها برای پورت کردن نرم‌افزارهایشان به این سیستم‌عامل

۱۲- قابلیت از بین بردن نیاز به سوپریوزر (Super User) برای هر کاری در سیستم. (آقا من دلم می‌خواد سیستمم بترکه ولی هی دستور Sudo رو توی این ترمینال لعنتی وارد نکنم!!! لااقل این باید به انتخاب خود کاربر باشه!)  ](*,)

۱۳- تقویم شمسی درونی خود اوبونتو

۱۴− یه انیمیشن بهتر و باکلاس‌تر در هنگام لود شدن سیستم‌عامل (تازه این چند تا نقطه‌ی زیر علامت اوبونتو هم در نسخه‌ی ۱۲٫۱۰ دیگه نمیاد!)

و چیزهایی که الان یادم نیست
« آخرین ویرایش: 12 فروردین 1392، 02:45 ب‌ظ توسط shahrooz68 »

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
« پاسخ #36 : 12 فروردین 1392، 03:50 ب‌ظ »
یک میز کار سبک تر از همه چیز مهم تره
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #37 : 13 فروردین 1392، 02:10 ق‌ظ »
یک میز کار سبک تر از همه چیز مهم تره
یعنی سبک‌تر از LXDE؟ مگه ممکنه؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
« پاسخ #38 : 13 فروردین 1392، 07:41 ق‌ظ »
اشتباه شد
یک میز کار سبک تر, از همه چیز مهم تر است(میز کارش را سبک تر کنند)
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین ava

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1330
« پاسخ #39 : 13 فروردین 1392، 08:35 ق‌ظ »
۱۳.۰۴
میز کار سبک تر نشده
هنوز هم از x اسفاده میشه
هنوز بر پایه گنوم ۳.۶ هست
هنوز GTK هست و با qt نوشته نشده
کلا تا نسخه ۱۳.۱۰ یا ۱۴.۰۴ اوضاع همینیه که هست
در حال حاظر گنوم شل ۳.۸ رو به این یونیتی ترجیه میدم
صدای پلیس : هاپ هاپ

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #40 : 14 فروردین 1392، 12:03 ق‌ظ »
اشتباه شد
خب اوبونتو هیچ علاقه‌ای به سبک‌تر کردن میزکار نداره. هدف اوبونتو ایجاد بهترین تجربه‌ی کاربریه. سبک کردن میزکار جزو اهداف و علایق لوبونتو است و اگه میزکار خیلی سبک می‌خوای باید به جای اوبونتو، لوبونتو رو نصب کنی. گرچه اگه به جای میزکار خیلی سبک، یه میزکار سبک‌تر از یونیتی می‌خوای، زوبونتو هم انتخاب خوب و معقول‌تریه.

آفلاین Big Achievement

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • ٍ Everything is gonna be alright with LINUX
« پاسخ #41 : 14 فروردین 1392، 12:43 ق‌ظ »
خسته شدم از بس کرش های بیخودی برنامه ها و اون پیغام معروف send error رو گرفتم اصلا من لایو میومدم بالا بهم این پیغام رو میداد در لپ تاپ هام اونطور که من در برخی از تاپیک ها مشاهده کردم مشکل گرما زیاد داشت یه مقدار سرعتش ببره بالا خوبه فقط دیگه بهمون پیغام بیخود نده همین بسه  ](*,) ](*,) ](*,)

مرسی از بابت + ها جالبه فقط شما این مسئله رو شما تایید میکنید شاید این اتفاق فقط برای منو شما میوفته  ;)  جالبه!!
« آخرین ویرایش: 14 فروردین 1392، 11:35 ق‌ظ توسط Big Achievement »
خاموش خاطران در ناز نعمتند ای روشنی عقل تو بر ما بلا شدی
سایت شخصی :
http://purplesrc.com/

:linux study
:FB

https://www.facebook.com/linuxstudy

:+google

https://plus.google.com/u/0/communities/107142073472124864081

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #42 : 14 فروردین 1392، 01:47 ق‌ظ »
اشتباه شد
خب اوبونتو هیچ علاقه‌ای به سبک‌تر کردن میزکار نداره. هدف اوبونتو ایجاد بهترین تجربه‌ی کاربریه. سبک کردن میزکار جزو اهداف و علایق لوبونتو است و اگه میزکار خیلی سبک می‌خوای باید به جای اوبونتو، لوبونتو رو نصب کنی. گرچه اگه به جای میزکار خیلی سبک، یه میزکار سبک‌تر از یونیتی می‌خوای، زوبونتو هم انتخاب خوب و معقول‌تریه.

گنوم و سینامون هم خوبه.

آفلاین ایمان تات داودی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
  • من عاشق XFCE شدم
« پاسخ #43 : 16 فروردین 1392، 10:58 ب‌ظ »

مرسی از بابت + ها جالبه فقط شما این مسئله رو شما تایید میکنید شاید این اتفاق فقط برای منو شما میوفته  ;)  جالبه!!
جالب اینجاست که من به خاطر همین کرش ها و سنگینی اوبونتو رفتم سراغ زوبونتو ولی بازهم هرروز چندین بار این send eror پیداش میشه
من عاشق XFCE شدم
(تو پرانتز بگم موقع تغییر مشخصات آواتارم حذف شد من هم عکس کارتون آواتار را گذاشتم جای آواتار)

آفلاین Big Achievement

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • ٍ Everything is gonna be alright with LINUX
« پاسخ #44 : 16 فروردین 1392، 11:06 ب‌ظ »

جالب اینجاست که من به خاطر همین کرش ها و سنگینی اوبونتو رفتم سراغ زوبونتو ولی بازهم هرروز چندین بار این send eror پیداش میشه
پس خدا بهت صبر بده دوست من
خاموش خاطران در ناز نعمتند ای روشنی عقل تو بر ما بلا شدی
سایت شخصی :
http://purplesrc.com/

:linux study
:FB

https://www.facebook.com/linuxstudy

:+google

https://plus.google.com/u/0/communities/107142073472124864081