انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نرم افزار تدوین فیلم روی لینوکس  (دفعات بازدید: 18289 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 661
  • محمد باقر حمایت می کند از : Ogre3D , CrystalSpace
    • کتاب و انجمن فارسی گیمپ
پاسخ به: نرم افزار تدوین فیلم روی لینوکس
« پاسخ #30 : 30 تیر 1387، 02:37 ب‌ظ »
خوب این ادرس بسته هست . ببینید این یک pdf  دویست صفحه ای است که تبدیل به فایل دبیان شده می تونی دانلودش کنی نصب کنی . نخواستی  می تونی extract  کنی تا فایل رو ببینی .
http://debian-multimedia.org/pool/main/c/cinelerra/cinelerra-doc_2.1.0~svn20080706-0.0_all.deb
-------------------------------------------------------
 اما در مورد آموزش . فیلم که نه مگر اینکه بخوای توی یک سی دی جا بدی و توی فروشگاه ها بزاری وگرنه با سرعت ما هر جور حساب کنی ..............
کتاب هم بستگی بخودت داره می تونی یک کتاب شروع به نوشتن کنی تا نسخه 3 که میاد آماده باشه البته اونم بستگی به زمان داره اما کتاب واقعا دردسرش زیاد هست .  می تونی کل برنامه رو توی 10 جلسه آموزش بدی خلاصه ولی مفید  می تونی توی سایت p30planet.com توی قسمت video editing software بزاری در کنار مقالات گیمپ و بلندر و ....  یا هر جای دیگه بستگی به خودت داره ولی من با آموزش مثلا 10 جلسه بیشتر موافقم.

آفلاین سیاوش

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
« پاسخ #31 : 01 امرداد 1387، 12:23 ق‌ظ »
خوب این ادرس بسته هست . ببینید این یک pdf  دویست صفحه ای است که تبدیل به فایل دبیان شده می تونی دانلودش کنی نصب کنی . نخواستی  می تونی extract  کنی تا فایل رو ببینی .
http://debian-multimedia.org/pool/main/c/cinelerra/cinelerra-doc_2.1.0~svn20080706-0.0_all.deb
-------------------------------------------------------
 اما در مورد آموزش . فیلم که نه مگر اینکه بخوای توی یک سی دی جا بدی و توی فروشگاه ها بزاری وگرنه با سرعت ما هر جور حساب کنی ..............
کتاب هم بستگی بخودت داره می تونی یک کتاب شروع به نوشتن کنی تا نسخه 3 که میاد آماده باشه البته اونم بستگی به زمان داره اما کتاب واقعا دردسرش زیاد هست .  می تونی کل برنامه رو توی 10 جلسه آموزش بدی خلاصه ولی مفید  می تونی توی سایت p30planet.com توی قسمت video editing software بزاری در کنار مقالات گیمپ و بلندر و ....  یا هر جای دیگه بستگی به خودت داره ولی من با آموزش مثلا 10 جلسه بیشتر موافقم.
سلام
یه سوال راجع به این فایل های راهنما داشتم و اون اینکه از کجا باید این راهنماها رو اجرا کرد و دیدشون. من تا حالا خیلی راهنما دانلود و نصب کردم ولی نمی دونم کجا می رن که اجراشون کنم.
ممنون از هرگونه راهنمایی و وقتی که صرف می کنید.
« آخرین ویرایش: 01 امرداد 1387، 12:38 ق‌ظ توسط سیاوش »

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #32 : 01 امرداد 1387، 01:42 ق‌ظ »
وقتی روی فایل دبیان دوبار کلیک می کنید پنجره نصب کننده باز میشه روی تب include filesکلیک کن بهت می گه فایل هاش کجا کپی میشن .اکثرا در /usr/share

آفلاین سیاوش

• Newbie
  • *
« پاسخ #33 : 01 امرداد 1387، 02:10 ق‌ظ »
وقتی روی فایل دبیان دوبار کلیک می کنید پنجره نصب کننده باز میشه روی تب include filesکلیک کن بهت می گه فایل هاش کجا کپی میشن .اکثرا در /usr/share

خب اگه قراره که از یه آدرس خاص برم اجراش کنم، چرا فایل دبیان براش درست می کنن. هون PDF که بهتره و حجمش هم کمتر. الان همین فایل حجم PDF اون ۵٫۴ مگابایت بود ولی حجم این بسته‌ي دبیانش ۲۲٫۳ مگابایت.

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #34 : 01 امرداد 1387، 11:50 ق‌ظ »
ممکنه تعداد کاربران زیادی باشن که بخوان از یک مستندات برنامه استفاده کنند بهتره توی اون پوشه ها باشه نه خانه کاربر تا تمام کاربران دسترسی داشته باشن تازه شاید یک نرم افزار دیگه هم بهش نیاز داشته باشه اینجوری سازماندهی شده هم هست .

آفلاین سیاوش

• Newbie
  • *
« پاسخ #35 : 01 امرداد 1387، 08:35 ب‌ظ »
ممکنه تعداد کاربران زیادی باشن که بخوان از یک مستندات برنامه استفاده کنند بهتره توی اون پوشه ها باشه نه خانه کاربر تا تمام کاربران دسترسی داشته باشن تازه شاید یک نرم افزار دیگه هم بهش نیاز داشته باشه اینجوری سازماندهی شده هم هست .
قانع کننده نیست. خوب اگه قرار باشه در اختیار همه‌ی کاربران باشه، اینکه کاری نداره خوب مذاریمش یه جا که همه بتونن استفاده کنن. در مورد اینکه گفتید نرم افزار دیگه بهش نیاز داشته باشه خوب سوال من هم همین بود. یعنی ممکنه که نرم افزاری به اون احتیاج داشته باشه یا از داخل نرم افزاری اون رو اجرا کرد؟

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #36 : 01 امرداد 1387، 11:46 ب‌ظ »
فکر کنم الان ما هم همین کارو کردیم گذاشتیمش یک جا که همه ازش استفاده کنند.بنظرم بهتر هست این سوال در یکجا تاپیک جداگانه پرسیده شود اینجوری این تاپیک به بی راهه نمی ره. ;)

آفلاین Farrahi

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 30
« پاسخ #37 : 02 امرداد 1387، 02:13 ب‌ظ »
جناب اهتمام فايل PDF رو ديدم .داكيومنت خوبي است ولي فرم Tutorial نداره . و لي جايي چند تا فيلم آموزشي گيرم آمد كه در كمترين زمان جيزهاي زيادي ياد مي داد ( داخل سايت Cinelerra لينكش هست ) .حالا همه رو تلفيق مي كنم بلكه يك چيز مفيدي ازش در بياد . ولي هنوز مطمئن نيستم بهترين روش ارائه چيه .

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #38 : 02 امرداد 1387، 05:18 ب‌ظ »
نوشته+تعداد عکس های زیاد . نه اونقدر زیاد که چیزی لودنشه . مقالات گیمپ منو دیدی تعداد عکس هاش جوری هست که کاربر بدون خوندن نوشته ها هم می تونه بفهمه باید چکار کنه . اگر خواستی توی p30planet.com بنویسی ایمیل بزن تا بهت بگم باید چکار کنی .