انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: پیشنهاد ایجاد آموزش هایی برای مبتدیان اوبونتو  (دفعات بازدید: 3356 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سیدحسن

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 81
  • DON'T USE WINDOWS
سام به همه کاربران لینوکس.
من یکی از کاربران نه چندان تازه وارد اوبونتو هستم یعنی چند بار اوبونتو رو نصب کردم بعد پاک کرددم و دوباره بازم نصب کردم ولی این بار تصمیم دارم دیگه پاکش نکنم و همیشه ازش استفاده کنم، می خواستم پیشنهاد کنم که برای اینکه کاربران کامپیوتر و دیگر سیستم عامل ها رو تشویق کنیم تا به سمت لینوکس و اوبونتو بیان یکسری آموزش تر و تمیز و گام به گام براشون ایجاد بشه مثل آموزش هایی که توی هنرستان های فنی و حرفه ای و کاردانش به دانش آموزان تدریس میشه.
به نظر من اگه یکسری کتاب به این صورت ایجاد بشه بهتره تا هر کاربر تازه واردی که می‌یاد توی ویکی یا فروم بگرده تا کوچکترین ایرادش رو رفع کنه، لااقل از همون ابتدا یه چیزایی رو از کتاب یاد می‌گیره و بعد وقتی مشکل خاصی داشت می‌گرده.
مثلا توی هنرستان این کتاب ها تدریس می‌شه:
۱- مفاهیم پایه
۲- سیستم عامل مقدماتی
۳- سیستم عامل پیشرفته
۴- اطلاعات و ارتباطات
۵- واژه پرداز
۶- صفحه کسترده
۷- ارائه مطالب
۸- بانک اطلاعاتی
۹- برنامه نویسی مقدماتی
اگه کتاب هایی مشابه این سر فصل‌ها ایجاد بشه فکر کنم از لینوکس (مخصوصا اوبونتو) خیلی بیشتر استقبال می‌شه.
این طور نیست؟

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
درست هست
ولی مقدور نیست
ویکی باید در اولویت باشه
ما ویکیمون هنوزکامل نیست نیاز با آپدیت داره،با این اوضاع بیایم کتاب بنویسیم؟
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین سیدحسن

• Jr. Member
  • *
  • DON'T USE WINDOWS
به نظر من باید یک برنامه داشته باشیم که ویکی رو همیشه به روز کنیم یعنی هر نسخه جدید اوبونتو که اومد ویکی به روز بشه (که کار خیلی سختی هست) و از همین مطالب ویکی یک یکسری کتاب هم ایجاد بشه (البته بهتره کتاب ها برای نسخه های LTS ایجاد بشه)
چون فکر می کنم کاربران تازه کار با کتاب بهتر می تونن ارتباط برقرار کنن و کلا با کتاب راحت ترن تا ویکی و غیره.

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
من در یه تاپیک دیگه هم گفتم !

صبر کنید تا ویکی درست بشه !
به عمل کار برآید     به سخندانی نیست . . .

آفلاین سیدحسن

• Jr. Member
  • *
  • DON'T USE WINDOWS
آقا من بالاخره تصمیم گرفتم یکسری کتاب برای آموزش لینوکس درست مثل کتاب های آموزشی دوره هنرستان ایجاد کنم
اولین کتابی هم که می خوام ایجاد کنم کتاب مفاهیم پایه است
و از دوستان خوبم توی این فروم هم انتظار دارم تا جایی که امکان داره به من کمک کنن.
چون کتاب مفاهیم پایه دوره هنرستان آشنایی با رایانه و سخت افزار هست می خواستم توی کتاب مفاهیم پایه لینوکس بیشتر مطالبی در مورد آشنایی با کلیات لینوکس موجود باشه، از کاربران عزیز تقاضا دارم اگر نظری در مورد مطالبی که بهتره توی این کتاب باشه دارن اینجا بیان کنین تا من هم بتونن از اونا استفاده کنم و این کتاب رو آماده کنم.

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
سلام. موفق باشید.
بی زحمت کتاب مورد نظر رو با لاتک تهیه بفرمایید.
با تشکر
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین Paracode.net

• Full Member
  • *
  • ارسال: 134
  • vive la liberté - - - زنده باد آزادی
    • کدهای موازی
سلام.
من هم خیلی موافق با این کار هستم.
برای مثال همین ترمینال ، خیلی چیزه کارامدیه خیلی جاها هم سورس دستوراتش هست ولی بدرد نمی خوره . خوندن اون سورس ها مثل این میمونه که آدم بیاد دایره‌المعارف رو بخواد مثل کتاب داستان بخونه  :o ، ولی اگه تو کتابی که عنوان شد بیایم ۲۰ - ۳۰ تا دستوری که همه باید بلد باشن رو بزاریم (اونم با شرح پارامترهاش ) اون وقت یکی مثل من دیگه تا اسم ترمینال که میاد مو به تنش سیخ نمی شه :)
رو من هم میتونید حساب کنید -البته سواد لینوکسی بالایی ندارم- ولی خوب هر کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم.
به قول آقای دانیال بهزادی «می خوام به جامعه آزاد کمکی کرده باشم».
سعی نکن از من (یه نفر دیگه) بهتر باشی، از خودت بهتر باش

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
بوی پروژه ی شکست خورده میاد
=========
فاز بد میدهیم  8)

آفلاین Paracode.net

• Full Member
  • *
    • کدهای موازی

آفلاین alieblice

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1275
ویکی هم که درست بشه من فکر نکنم خیلی موفق باشه . تا موقعی که ویکی درست بشه  میشه یک دستی به بخش راهنمانکات ترفند ها کشید که سوال از مطالب اموزشی جدا بشه. البته این رو من از تقریبا  2 سال پیش دارم میگم ولی گوش شنوایی نیست.

آفلاین سیدحسن

• Jr. Member
  • *
  • DON'T USE WINDOWS
می خواستم نظرات دوستان رو در مورد این دو کتاب بپرسم که آیا برای ایجاد این کتاب ها استفاده از این کتاب ها رو مناسب می دونیند یا نه؟
من می خوام از این کتاب ها به عنوان مراجع اصلی کتاب های مفاهیم و سیستم عامل استفاده کنم.
۱- The Official Ubuntu Book
۲- Ubuntu Made Easy A Project-Based Introduction to Linux Covers Ubuntu 12.04
« آخرین ویرایش: 27 آذر 1391، 11:58 ب‌ظ توسط سیدحسن »

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
سلام.
برای مثال همین ترمینال ، خیلی چیزه کارامدیه خیلی جاها هم سورس دستوراتش هست ولی بدرد نمی خوره . خوندن اون سورس ها مثل این میمونه که آدم بیاد دایره‌المعارف رو بخواد مثل کتاب داستان بخونه  :o ، ولی اگه تو کتابی که عنوان شد بیایم ۲۰ - ۳۰ تا دستوری که همه باید بلد باشن رو بزاریم (اونم با شرح پارامترهاش ) اون وقت یکی مثل من دیگه تا اسم ترمینال که میاد مو به تنش سیخ نمی شه :)
رو من هم میتونید حساب کنید -البته سواد لینوکسی بالایی ندارم- ولی خوب هر کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم.
دوست عزیز بنده در تلاشم یه همچین چیزی این‌جا درست کنم!
دوستان بابا بیاید همکاری کنید دیگه! ؛)

آفلاین Paracode.net

• Full Member
  • *
    • کدهای موازی
سلام.
دوست عزیز بنده در تلاشم یه همچین چیزی این‌جا درست کنم!
دوستان بابا بیاید همکاری کنید دیگه! ؛)
سرگرم خوندنشم . جالب و پر مغز جمش کردی :) ممنون

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
من بخش برنامه نویسیشو هستم که کمک کنم. 8)
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
من بخش برنامه نویسیشو هستم که کمک کنم. 8)
برنامه نویسی شل آشنایی دارین؟
فرقی نمی‌کنه powershell ویندوز باشه یا bash و zsh گنو/لینوکس.