واسه من نصب شد ولی روش که کلیک میکنم واسه چند ثانیه این بغل آیکونش میاد و چشمک میزنه بعد میره !
(البته هیچ نیازی هم بهش ندارم! بیخیال توضیح !:دی)
واللا تا اونجا که من یادمه ، یه دلیلش اینه که برنامه هایی که واسه ۶۴ بیت نوشته میشن توشون از الگوریتم های پردازش موازی استفاده میشه فک کنم که یعنی از قبل فرض بر اینه که ۲تا پردازنده موجوده و واسه همین روی ۳۲ بیت که ۱ پردازنده رو در آن واحد استفاده میکنه نصب و یا اجرا نمیشه ولی برنامه های ۳۲ بیتی روی سیستم های ۶۴ بیتی اجرا میشن چون هم طول آرایه ها و اینجور چیزا رو سی پی یو کم نمیاره واسش!
(در مورد پرچم ها یکم بچه ها توضیح دادن دیگه! توضیح بیشترش خیلی مفصل میشه ولی سی پی یو در وافع مثل ۱ خط تولید میمونه که ما کلی صفر و یک یا همون قطع و وصل کردن جریان ۵ ولتی رو بهش میدیم اون هم با توجه به چیزایی که واسش مشخص شده روی اینا کار میکنه (مثلا فلان تا اگه صفر بود بعدش فلان تا یک ، به اندازه ی ۳۲ تا قطع و وصل رو با ۳۲ تای بعدی جمع میکنه!) حالا اگه سیستم عامل ۳۲ بیتی باشه نمیتونه دستورهایی که ۶۴ تا طول دارن رو مثل آدم به سی پی یو بفهمونه که! واسه همین کم میاره!)
نمیدونم با اینهمه دست و پا شکسته گفتن تونستم منظورمو از کار کرد ساده ی سی پی یو برسونم یا نه !
به هر حال میدونم خالی از اشکال نیس حرفام تورو خدا گیر ندین :دیییییییی