انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: لینوکس yellow dog برای pc  (دفعات بازدید: 2046 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین solid snake

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 50
لینوکس yellow dog برای pc
« : 28 خرداد 1387، 11:41 ب‌ظ »
سلام دوستان
میخواستم ببینم این لینوکس برای pcهست یا نه؟؟
کسی تا حالا رو ps3راش انداخته یا نه؟

آفلاین solid snake

• Jr. Member
  • *
پاسخ به: لینوکس yellow dog برای pc
« پاسخ #1 : 29 خرداد 1387، 10:13 ب‌ظ »
سلام دوستان
میخواستم ببینم این لینوکس برای pcهست یا نه؟؟
کسی تا حالا رو ps3راش انداخته یا نه؟

دوستان منتظر جوابهاتون هستم! ::)

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
« پاسخ #2 : 30 خرداد 1387، 12:30 ق‌ظ »
اگر یک نیم نگاهی به سایت رسمی این دیسترو بندازید می بینید که صفحه ی اولش نوشته :
نقل‌قول
What is Yellow Dog Linux?
An open source, Linux operating system for home, office, server, and cluster users. Built upon the RHEL/CentOS core, Terra Soft has since the spring of 1999 developed and maintained YDL for the Power architecture family of CPUs. This focus and dedication has lead to the world's leading Linux for the Power architecture.
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین solid snake

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 30 خرداد 1387، 11:16 ق‌ظ »
اگر یک نیم نگاهی به سایت رسمی این دیسترو بندازید می بینید که صفحه ی اولش نوشته :
نقل‌قول
What is Yellow Dog Linux?
An open source, Linux operating system for home, office, server, and cluster users. Built upon the RHEL/CentOS core, Terra Soft has since the spring of 1999 developed and maintained YDL for the Power architecture family of CPUs. This focus and dedication has lead to the world's leading Linux for the Power architecture.

دوست من دمت گرم حالا فهمیدم برای pcهست خوب کسی تا حالا باهاش کار کرده؟ 8)
در ضمن این لینوکس برایps3 هم هست فقط نمی دونم ریلیز شده یا نه؟؟ ???
« آخرین ویرایش: 30 خرداد 1387، 11:21 ق‌ظ توسط solid snake »

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
« پاسخ #4 : 30 خرداد 1387، 11:44 ق‌ظ »
واسم جای سوال داره که وقتی سایتش رو معرفی کردیم و وقتی با یک گردش کوچولو مچولو توی سایت میشه این صفحه رو پیدا کرد و فهمید که این دیسترو آماده ی داونلود هست... چه جایی برای سوال می مونه ](*,) ](*,)

البته امیدوارم از نوع صحبته من ناراحت نشده باشید.... قصد من فقط راهنمایی شما برای سریع تر به پاسخ رسیدنه ;) ;)

راستی تا یادم نرفته یک چیزی رو بهتون بگم. این دیسترو بر پایه ی CentOS هستش. (یک دیستروی فوق العاده پایدار که هم نسخه ی سرور داره و هم نسخه ی رومیزی اما معمول استفادش در سرورهاست) ;) ;)
حال این سوال تو ذهنم اومده که آیا شما قابلیت خاصی توی این دسترو دیدید که به جای استفاده از CentOS این YDL رو انتخاب کردید ؟  ???
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین solid snake

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 30 خرداد 1387، 05:11 ب‌ظ »
واسم جای سوال داره که وقتی سایتش رو معرفی کردیم و وقتی با یک گردش کوچولو مچولو توی سایت میشه این صفحه رو پیدا کرد و فهمید که این دیسترو آماده ی داونلود هست... چه جایی برای سوال می مونه ](*,) ](*,)

البته امیدوارم از نوع صحبته من ناراحت نشده باشید.... قصد من فقط راهنمایی شما برای سریع تر به پاسخ رسیدنه ;) ;)

راستی تا یادم نرفته یک چیزی رو بهتون بگم. این دیسترو بر پایه ی CentOS هستش. (یک دیستروی فوق العاده پایدار که هم نسخه ی سرور داره و هم نسخه ی رومیزی اما معمول استفادش در سرورهاست) ;) ;)
حال این سوال تو ذهنم اومده که آیا شما قابلیت خاصی توی این دسترو دیدید که به جای استفاده از CentOS این YDL رو انتخاب کردید ؟  ???
دوست من دلیل من اینکه که من با دایل اپ کانکت میشم پس نمیتونم دانلودش کنم!تازه زبانمم خوب نیست که بفهمم توسایتش چی گفته!و البته قابلیتهاش رو هم نمیدونم!پس باید بپرسم تا اگر خوب بود بخرمش!
در ضمن من یه ps3دارم برای همینه که دنبال ای دیسترو هستم و البته برای pc رو هم می پرسم تا شبکشون کنم با هم و جدای از فایل فرستادن اینترنت کامپیوتر رو باهاش شیر کنم!فکر کنم دلایلم کافی بوده باشه!
دوست عزیز این انجمن رو برای این ساختن که استادی مثل شما به کاراموزی مثل من همین چیزای ساده رو یاد بده! ;)
ممنون