انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: کدام نسخه ابونتور 12.10 را نصب کنم 32bit یا 64bit؟  (دفعات بازدید: 1194 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین javad75

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 30
سلام دوستان می خواستم بدونم که باید کدوم نسخه را نصب کنم 32 بیتی یا 64 بیتی؟

بعد می خواستم بدونم که توی نسخه 12.10(32bit) آیا رم 8 گیگ قابل شناسایی هست؟ یا این که باید 64 بیتی نصب بشه؟

در کل من می خواهم یه جوری باشه که کمتر به مشکل بر بخورم(از لحاظ نرم افزار) چون مبتدی هستم می گم.

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
بایدی توی کار نیست اما خوب اگر میخواید از رم بیش از ۸ گیگ اتفاده کنید مطمئنا باید از نسخهی ۶۴ بیت استفاده کنید... در غیر این صورت بیش از نصف رمتون بی استفاده میمونه...

فقط باید پردازندتون از سیستم عامل ۶۴ بیتی پشتیبانی کنه که به احتمال ۹۹  در صد میکنه...اگر ساخت سالهای اخیر باشه...

« آخرین ویرایش: 24 آذر 1391، 01:21 ب‌ظ توسط hamed.asl »

آفلاین javad75

• Jr. Member
  • *
من لپ تاپم تقریبا جدید هست ساخت 1-2 سال پیش هست

ولی من شندیده بودم که 12.10 در 32bit رم 8 گیگ را شناسایی می کنه؟؟؟ یعنی غلط هست؟؟

آفلاین امیرمسعود

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 373
ولی من شندیده بودم که 12.10 در 32bit رم 8 گیگ را شناسایی می کنه؟؟؟ یعنی غلط هست؟؟
راس می‌گی. من هم یه چیزهایی یادم میاد دربارهٔ تغییری که تو هستهٔ لینوکس داده بودن که حتی نسخه‌های ۳۲ بیتی هم بتونن حافظه‌های زیاد رو بشناسند.

ولی این‌ها اصلاً مهم نیست. مهم اینه که شما یه پردازنده‌ای داری که می‌تونه نسخهٔ ۶۴ بیتی رو اجرا کنه. و نسخهٔ ۶۴ بیتی هیچ محدودیتی نداره و همهٔ برنامه‌ها نسخهٔ ۶۴ بیتی هم دارند و تنها مشکلی که ممکنه پیش بیاد اینه که سرعت اجرای برنامه‌ها در کامپیوترت زیاد بشه! من که از این مشکل خیلی خوشم میاد.  ;)

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1606
    • در دفاع از آزادی بیان
این سوال سختیه.. چون به خودت بستگی داره. این گزینه ها رو ببین و تصمیم بگیر:

۱) روی کامپیوترت اگر در این چند سال اخیر خریده شده باشه هم می شه سی و دو بیت نصب کرد و هم شصت و چهار بیت
۲) ۶۴ بیت شاید حدود ده درصد سریعتر باشه از سی و دو بیت
۳) بعضی برنامه ها ممکنه مشکلات کوچیک و قابل حلی با ۶۴ بیت داشته باشن. مثلا اسکایپ یا قدیم ها فلش.
۴) سی و دو بیت همه برنامه های موجود رو بدون مشکل حل خواهد کرد
۵) اگر رام بیشتر از ۴ گیگ داشته باشی، در نسخه های ۳۲ بیت باید یک بسته اضافی نصب کنی تا ازشون استفاده بشه

من این روزها ۳۲ بیت رو ترجیح می دم (: تا چند ماه قبل معمولا ۶۴ بیت نصب می کردم. از نظر من واقعا فرق خاصی با همدیگه ندارن (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین javad75

• Jr. Member
  • *
این سوال سختیه.. چون به خودت بستگی داره. این گزینه ها رو ببین و تصمیم بگیر:

۱) روی کامپیوترت اگر در این چند سال اخیر خریده شده باشه هم می شه سی و دو بیت نصب کرد و هم شصت و چهار بیت
۲) ۶۴ بیت شاید حدود ده درصد سریعتر باشه از سی و دو بیت
۳) بعضی برنامه ها ممکنه مشکلات کوچیک و قابل حلی با ۶۴ بیت داشته باشن. مثلا اسکایپ یا قدیم ها فلش.
۴) سی و دو بیت همه برنامه های موجود رو بدون مشکل حل خواهد کرد
۵) اگر رام بیشتر از ۴ گیگ داشته باشی، در نسخه های ۳۲ بیت باید یک بسته اضافی نصب کنی تا ازشون استفاده بشه

من این روزها ۳۲ بیت رو ترجیح می دم (: تا چند ماه قبل معمولا ۶۴ بیت نصب می کردم. از نظر من واقعا فرق خاصی با همدیگه ندارن (:
اون بسته اضافی که باید نصب کنم تا رم بیشتر از 4 گیگ را شناسایی کنه چی هستش؟

آفلاین ahmad511800

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 413
    • اخبار استخدامی
با اینکه سی پی یو 64 بیتیه اما سیستم عاملم 32 بیتی است.
Ewrek reşî le ser me da tê

Degurrmiji dewê merev bihar tê

آفلاین javad75

• Jr. Member
  • *
بزارید یه نتیجه گیری گلی بکنیم.

من می خواهم بدونم که الان من که رم لپ تاپم 8 گیگ هست،اگه ابونتوی 12.10(32بیتی) را نصب کنم 8 گیگ رم من را شناسایی می کنه یانه؟

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
آره.
چون به صورت پیش فرض PAE-Enabled هست و نمیشه disable کردش.
این تغییری که توی لینوکس اخیر دادن هم همینه (نسخه ۱۲.۱۰ منظورمه) که میشه این رو غیر فعال کرد.

ویکیپدیا:
The Linux kernel includes full PAE mode support starting with version 2.3.23,[12] enabling access of up to 64 GB of memory on 32-bit machines.
« آخرین ویرایش: 24 آذر 1391، 02:55 ب‌ظ توسط majidkamali1370 »
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19715
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
نمی‌دونم چرا این بحث رو این قدر طولش می‌دین.
اگه رایانه‌ی شما ۶۴بیت رو پشتیبانی می‌کنه هیچ دلیلی وجود نداره که ۳۲ بیتی نصب کنی. اگه هم ۶۴ بیتی رو پشتیبانی نمی‌کنه هیچ چاره‌ای نداری جز این که ۳۲بیتی رو نصب کنی.
خلاص. با رم و این‌ها هم کاری نداره
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن