انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: {بیربط به اوبونتو} وبلاگ زدن در سرویس بلاگر  (دفعات بازدید: 7056 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
شماها که سایت دارید و تجربه دارید کدوم یکی از انتخابهای زیر برای یک بی پول و تازه کار در وبلاگ نویسی بهتره؟ (این رو قبلش بگم که یک دامنه شخصی‌ net. خریدم)

1. استفاده از سرویس blogger گوگل www.blogspot.com با تنظیم رایگان دامنه شخصی روی اون؟ http://support.google.com/blogger/bin/static.py?hl=en&ts=1233381&page=ts.cs
2. استفاده از سرویس سایت وردپرس www.wordpress.com با ست کردن دامنه شخصی؟ پولیه >:( 13 دلار در سال اگه دامنه از خودمون باشه  :P
3. گرفتن یک هاست رایگان و نصب نرم افزار وردپرس روی اون؟ www.000webhost.com
پیشنهاد جدیدی دارید؟

سرویس سایتهای بلاگر و وردپرس هر دو فیلطرند. اگر از امکان ست کردن دامنه خودمون استفاده کنیم بازم سایتمون فیلتر می مونه؟
« آخرین ویرایش: 13 دی 1391، 03:35 ب‌ظ توسط کیان »

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
سلام

از من میشنوی، یکم دردسر بکش و روی یک هاست رایگان (توصیه خودم یوهاستینگ، چون مدت زیادی باهاش کار میکنم وپایداری خوبی داره) با وردپرس، واس خودت یه وبلاگ بزن. درسته یکم دردسر داره، اما دست و بالت برای تغییر خیلی بازتره و باخیال راحت میتونی هر بلایی رو که خواستی سر وبلاگت بیاری :)

و اما درباره این تیکه که دوستان حذف کردنش:
نقل‌قول
سرویس سایتهای بلاگر و وردپرس هر دو فیل/طرند. اگر از امکان ست کردن دامنه خودمون استفاده کنیم بازم سایتمون فیل/طر می مونه؟

این بستگی به نحوه بسته شدنشون داره. اگه ای پی این دوتا سرویس بسته شده باشن، حتی با ست کردن دامنه شخصی هم نمیتونی از دست صفحه پیوندها دربری چون کلا ای پی بستست. اما اگه فقط دامنشون بسته شده باشه، شما با ست کردن دامنه شخصی میتونی از دست صفحه پیوندها خلاص بشی :)

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
uohost.com یا youhosting.com؟

نقل‌قول
از من میشنوی، یکم دردسر بکش و روی یک هاست رایگان (توصیه خودم یوهاستینگ، چون مدت زیادی باهاش کار میکنم وپایداری خوبی داره) با وردپرس، واس خودت یه وبلاگ بزن. درسته یکم دردسر داره، اما دست و بالت برای تغییر خیلی بازتره و باخیال راحت میتونی هر بلایی رو که خواستی سر وبلاگت بیاری :)
هدفم یک وبلاگ نویسی ساده با یک پوسته ساده  :D
از نظر سرعت بارگذاری هاستهای وردپرس و گوگل از یک هاست رایگان قویتر نیستند؟ یا برای کاری در حد من مهم نیست این موضوع؟
« آخرین ویرایش: 25 آذر 1391، 10:28 ب‌ظ توسط کیان »

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
از wordpress.com سوال ندارم چون با نرم افزارش کار کردم از قبل. می مونه بلاگر

سرویس بلاگر گوگل www.blogspot.com از فارسی و rtl پشتیبانی خوبی داره؟
آیا میشه تم های بلاگر رو rtl کرد؟ هر تمی که خواستیم؟
بلاگر انجمن یا پشتیبانی فارسی داره؟
« آخرین ویرایش: 18 دی 1391، 11:29 ب‌ظ توسط Sajjad Baroodkoo »

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
هدفم یک وبلاگ نویسی ساده با یک پوسته ساده  :D
از نظر سرعت بارگذاری هاستهای وردپرس و گوگل از یک هاست رایگان قویتر نیستند؟ یا برای کاری در حد من مهم نیست این موضوع؟

اتفاقا تو این مورد سرعت لود اصلا مهم نیست  ;D + مطمئن باش در هرصورت سرعت لود برای ما ایرانی‌ها خوبه  ;)

توصیه خودم یوهاستینگ، چون مدت زیادی باهاش کار میکنم وپایداری خوبی داره
uohost.com یا youhosting.com؟

http://youhosting.ir/

اینجا یه لیست از هاستهای رایگان هست که میتونه مفید باشه:
http://forum.dverleech.com/showthread.php?t=7811
« آخرین ویرایش: 18 دی 1391، 11:29 ب‌ظ توسط Sajjad Baroodkoo »

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
نظر منو میشنوید یک هاست و دامنه بخرید. اینطوری هم شیک تره (8)) و هم اینکه همه اختیارات تحت نظر خودتونه. هر بلایی بخواید میتونید سرش بیارید! میتونید تعداد زیادی ساب دامنه و ... هم روش ست کنید و مواقع الزام بعنوان آپلود سنتر ازش استفاده کنید.

نمونه های زیادی هم هست از این دست بلاگها! وبلاگ دوستمون Matrix.1372 (ma3x.ir) دوست عزیزمون جادی (Jadi.net) و وبلاگ خودم (که در امضام هست).

« آخرین ویرایش: 26 آذر 1391، 03:31 ب‌ظ توسط prp-e »
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
هاست رایگان= از خواب پا میشی میبینی هیچ چیز از وبلاگت نمونهده....این تجربه ی خودمه...از سایتهای هاستینگ رایگان زیاد ضربه خوردم...

به نظرم خریدن هاست و دامنه بهترین راهه و بعد از اون استفاده از سرویسهای وبلاگ دهی بر اساس ورد پرس...مثل BLOGHAA.COM

راه اخر باعث میشه تمرکز بیشتری رو مطالب داشته باشی...رفع اشکال و پیکر بندیه سیستم رو دیگه نیاز نداره...میتونی روی دامنه ی شخصی هم سوارش کنی
« آخرین ویرایش: 25 آذر 1391، 10:42 ب‌ظ توسط hamed.asl »

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
نقل‌قول
وبلاگ دوستمون Matrix.1372 (ma3rix.ir)
عزیزم شما لطف داری به ما ولی آدرس صحیح ma3x.ir هستش!  ;)
دوستان یه آف تاپیک هم بزنم! سایت 30li.ir جهت شرح دستورات خط فرمان در گنو/لینوکس و ویندوز ران اندازی شده! کسی کمک می‌کنه؟!
برای سول دوستمون هم بگم الان دیگه هاست خیلی ارزون شده! شما می‌تونی یه هاست یک ساله بخری ۲۰ هزار تومن! دامین هم که ۴۵۰۰ تومن! کلن ۲۵ هزار تومن نمی‌رسه!

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
نقل‌قول
وبلاگ دوستمون Matrix.1372 (ma3rix.ir)
عزیزم شما لطف داری به ما ولی آدرس صحیح ma3x.ir هستش!  ;)
دوستان یه آف تاپیک هم بزنم! سایت 30li.ir جهت شرح دستورات خط فرمان در گنو/لینوکس و ویندوز ران اندازی شده! کسی کمک می‌کنه؟!
برای سول دوستمون هم بگم الان دیگه هاست خیلی ارزون شده! شما می‌تونی یه هاست یک ساله بخری ۲۰ هزار تومن! دامین هم که ۴۵۰۰ تومن! کلن ۲۵ هزار تومن نمی‌رسه!

اصلاحش کردم ;)

وبسایت من هاستش ۱۵ هزار تومن و ۲۲ هزار تومن دامنش (چون com هست نسبتا گرونه) و ۳۰۰۰ تومن هم نصب وردپرسش در اومد. (متاسفانه اینترنت نداشتم وگرنه ۳۰۰۰ تومن رو هم کسر میکردم ازش :D ).
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
هاست رایگان= از خواب پا میشی میبینی هیچ چیز از وبلاگت نمونهده....این تجربه ی خودمه...از سایتهای هاستینگ رایگان زیاد ضربه خوردم...

به نظرم خریدن هاست و دامنه بهترین راهه و بعد از اون استفاده از سرویسهای وبلاگ دهی بر اساس ورد پرس...مثل BLOGHAA.COM

راه اخر باعث میشه تمرکز بیشتری رو مطالب داشته باشی...رفع اشکال و پیکر بندیه سیستم رو دیگه نیاز نداره...میتونی روی دامنه ی شخصی هم سوارش کنی

من هم زیاد با هاستای رایگان کار کردم. ولی بینشون واقعا یوهاستینگ خوب بوده و مدت زیادی هست که داره فعالیت میکنه. نصب یه پلاگین بک آپ برای وردپرس هم که کاری نداره :)

این رو هم در ادامه حرفای شما بگم که، به جرعت زیادی میشه گفت که بلاگ‌ها بهترین سیستم بلاگین وردپرس تو وب پارسی هست :)

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
دامنه ی خودتان را روی بلاگر سوار کنید
پایداری بالا
پشتیبانی از فارسی
از نگر پوسته و زیبایی به اندازه ی وردپرس زیبا نیست لاکن پایداری بسیار بالایی دارد و خوب گوگل پشت آن است پس تازمانی که گوگل پابرجاست شما هم پابرجایید
اگر ساده و سبُک و پایدار میخواهید بلاگر بهترین است

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
از سرویس هایی استفاده کنید که در صورت تحریم شدن(که در این روزها هیچ چیز بعید نیست ! ) هم مشکلی نداشته باشید .
به عمل کار برآید     به سخندانی نیست . . .

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
دامنه ی خودتان را روی بلاگر سوار کنید
پایداری بالا
پشتیبانی از فارسی
از نگر پوسته و زیبایی به اندازه ی وردپرس زیبا نیست لاکن پایداری بسیار بالایی دارد و خوب گوگل پشت آن است پس تازمانی که گوگل پابرجاست شما هم پابرجایید
اگر ساده و سبُک و پایدار میخواهید بلاگر بهترین است
با تشکر از همه دوستان
این چند روزه با هر سه تا گزینه کار کردم. با توجه به سطح دانش فنیم فکر کنم بلاگر فعلا بی دردسرتره. راست به چپش عالیه.
فقط تقویم جلالی نداره!

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
هیچکدوم.
دوتا سرویس اول فیلترن و سرویسای رایگانم مطمعن نیستن معمولا.
هاست ارزون و wordpress خوبه. 8)
« آخرین ویرایش: 06 دی 1391، 11:06 ب‌ظ توسط داریوش عباسی »
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub