انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: Nvidia چیه؟  (دفعات بازدید: 1622 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
Nvidia چیه؟
« : 25 آذر 1391، 10:01 ب‌ظ »
سلام

من کلا با مباحث مربوط به کارت گرافیک یکم مشکل دارم. الآن دوستان لطف کن هرچیزی که بدرد من میخوره تا درباره Nvidia بدونم رو بهم بگن! همین  ;D و یه نکته هم هست که برام جالبه، مگه لینوس انگشت وسطش رو حواله Nvidia نکرد و نگفت بدترین شرکتیه که تابحال باهاش کار کردم؟ اما لپ‌تاپ بابای من گرافیک Nvidia داره و چندتا توزیع رو تست کردم تو ضمینه گرافیک هیچ مشکلی نداشتن!

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
پاسخ : Nvidia چیه؟
« پاسخ #1 : 25 آذر 1391، 10:05 ب‌ظ »
اما لپ‌تاپ بابای من گرافیک Nvidia داره و چندتا توزیع رو تست کردم تو ضمینه گرافیک هیچ مشکلی نداشتن!
لپتاپهای دوگرافیکه مشکل دارند. اونهایی که گرافیک اینتل و انویدیا با هم دارند

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 467
  • ... روش دین توضیح شناخته‌ها بوسیله ناشناخته‌هاست!!
    • دات امین / حرف های آزاد من
« پاسخ #2 : 25 آذر 1391، 10:06 ب‌ظ »
کی  (چه کسی ) انگشت حواله ی nvidia کرده ؟!! ینی همون انگشت حواله ی کاربراش هم شده دیگه ؟ :D

بعدشم... با تشکر از سوال خوبت  ;D
مث اینکه یه نفر بیاد سوال امتحانی بده بگه "هرچه میدانید بنویسید. ( بارم : 0.25)  :D "

آفلاین حامد سپهر

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1556
« پاسخ #3 : 25 آذر 1391، 10:11 ب‌ظ »
بعدشم... با تشکر از سوال خوبت  ;D
مث اینکه یه نفر بیاد سوال امتحانی بده بگه "هرچه میدانید بنویسید. ( بارم : 0.25)  :D "

میدونم زیاد جالب نپرسیدم،ولی خب دقیقا من الآن اطلاعاتم صفر هست. به همین خاطر گفتم هرکی هرچی میدونه بگه  ;D

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
« پاسخ #4 : 25 آذر 1391، 10:26 ب‌ظ »
http://lmgtfy.com/?q=%D8%A7%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%AF%DB%8C%D8%A7
http://lmgtfy.com/?q=nvidia
« آخرین ویرایش: 25 آذر 1391، 10:28 ب‌ظ توسط doomhammer65ir »

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
« پاسخ #5 : 25 آذر 1391، 11:34 ب‌ظ »
منم تا حالا مشکلی با کارت های گرافیک انویدیا نداشتم!

آفلاین Saeid aZm

• Full Member
  • *
  • ارسال: 131
  • سعید اعظمی هستم و ادمین ماهنامه آنلاین iHARDWARE
« پاسخ #6 : 26 آذر 1391، 12:31 ق‌ظ »
با عرض سلام و احترام

در مورد مشکل نوت بوک ها به اصطلاح دو گرافیکه باید چنین گفت که همیشه پردازنده مرکزی مجتمع به عنوان گرافیک پیش فرض در سیستم عامل لحاظ می شود چرا چون مسیر تامین داده ها جهت نمایش تصویر از ترق مسیرهای لنز این تراشه تامین می گردد .اصولا مشکل اصلی این است که ساندگان و طراحان سخت افزاری بیشتر بر سوییچر های نرم افزاری جهت تغییر کارت گرافیک پردازشکر تکیه کرده اند و کمتر به استفاده از ویژگی هایی چون nvidia optimus  روی می اورند ان هم به دلیل کاهش هزینه (در صورت استفاده از این ویژگی مجموعه به صورت خودکار و با توجه به کیزان بار پردازشی کارت گرافیک را با توجه به قدرت و کارایی مورد استفاده قرار می دهد)در سیستم عامل ویندوز هم درایورهای این شرکت ها وظیفه عمل تشخیص برنامه هایی که قرار است با چه پردازنده ای مورد پردازش قرار گیرد را دارند اگر در ویندوز توجه کنید همیشه اول به طور مثال ابتدا درایور شرکت اینتل درخواست و بعد اجازه نصب درایور انویدیا داده می شود چون علاوه بر پیکربندی درست این د در کنار هم و تعیین امور پردازشی ابزار ها لیست برنامه های مود پشتیبانی توسط هر تراشه با توجه به نیاز پردازشی ان نرم افزار تعیین می شود.
در مورد سیستم لینوکس هم به نظرم بیشتر این دو سازنده نقش دارند چرا چون همانند ویندوز پشتیبانی لازم رو به عمل نمی اورند و وظیفه خودشونو به دوش توسعه دهنده های غیر از خودشون گذاشتن. در مورد نوت بوک بنده هم بعد از نصب درایور VAAPI driver for Intel G45 & HD Graphics family به \ایداری لازم رسیدم و تراشه گرافیکی مجتع به خوبی شناخته شد.
چه زیباست رایگان بهتر زیستن را به دیگران بیاموزیم .به نظرم همون کاری که با دنیای متن باز میشه کرد.

آفلاین امین - am1n

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 467
  • ... روش دین توضیح شناخته‌ها بوسیله ناشناخته‌هاست!!
    • دات امین / حرف های آزاد من
« پاسخ #7 : 26 آذر 1391، 01:43 ق‌ظ »
میدونم زیاد جالب نپرسیدم،ولی خب دقیقا من الآن اطلاعاتم صفر هست. به همین خاطر گفتم هرکی هرچی میدونه بگه  ;D
اول این مطلبی که نوشتم یه سر بزن بهش . نه به خاطر ati بودنش. بیشتر به این خاطر بخون که بدونی گرافیک های hybrid چیکار میکنن (قضیه ی muxed و mux-less)
معمولا گنو/لینوکس از سیستم های hybrid خوب پشتیبانی نمی کنن (البته درستش اینه که بگیم اون شرکت ها درایور مناسب رو واسه گنو لینوکس ندارن)

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,50517.0.html