انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل توی فایلها  (دفعات بازدید: 1209 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mstmst1713

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 26
مشکل توی فایلها
« : 26 آذر 1391، 06:52 ب‌ظ »
من kubuntu دارم و مشکلی که با اون مواجه شدم اینکه پس از اینکه یه سری از فایلها مخصوصا عکس رو روی هارد کپی میکنم (البته همیشه اینطوری نیست) بعضی از اونا خراب میشن و من نمی تونم بازشون بکنم. کسی میدونه چی میشه؟
توی برنامه Gwenview مینویسه Loading meta information failed
فکر کنم سر همین موضوع هارد اکسترنالم رفت رو هوا اصلا هیچ دیتای رو نتونستم ببینم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : مشکل توی فایلها
« پاسخ #1 : 26 آذر 1391، 11:06 ب‌ظ »
با دستور cp کپی کن و ببین هنوز هم مشکل پابرجاست یا نه؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mspforg

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 49
« پاسخ #2 : 26 آذر 1391، 11:37 ب‌ظ »
من یه بار شبیه این مشکل رو داشتم ولی توی ویندوز
یه کسی که تقریبا متخصص بود تو این زمینه کمکم کرد
با هایرن کل هارد رو خام کردم و با همون هایرن دیسک رو در وضعیت بیسیک قرار دادم
ویندوز رو ریختم ... پارتیشن بندی کردم ...
نوبت اوبونتو شد اونو تو یه پارتیشن غیر از پارتیشن ویندوز ریختم مشکلم حل شد هر چند قبلش هم پارتیشنشون جدا بود
شاید مشکل من با شما تا حدودی فرق داشته باشه (یکی اینکه هارد شما اکسترناله دیگه اینکه مشکل من تو ویندوز بود)
برای رسیدن رساننده انسان به اوج کمال دعاکنیم . یا حجت الله ادرکنی

آفلاین mstmst1713

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 28 آذر 1391، 07:06 ب‌ظ »
من مشکلم توی هارد اکسترنال نیست در واقع توی هارد لپ تاپمه و فکر میکنم که هارد اکسترنالم هم بخاطر همین موضوع رفته رو هوا. و دیگه اینکه موضوعی که همین حالا متوجه شدم اینکه اون فولدری که عکس توش بوده و خراب شده حدود ۷۰ تا عکس ۳ یا ۴ مگی داشته که حدودا میشه ۲۰۰ یا ۳۰۰ مگ ولی حجم کلی رو میزنه ۷۰۰ کیلوبایت !!!!!!
با دستور cp هم کپی کردم چیزی نشد.

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
« پاسخ #4 : 28 آذر 1391، 08:15 ب‌ظ »
من قبلا این مشکل رو داشتم که مشکل مربوط به سطخ دسترسی اون فایل‌ها بود. سطخ دسترسی فایلی که میگی خرابه رو چک کن. یا می‌تونی با سطح دسترسی ریشه اون فایل رو باز کنی.
شاید مشکلت حل بشه

آفلاین mstmst1713

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 28 آذر 1391، 08:39 ب‌ظ »
عمده مشکل من توی درایو home هستش که ext4 به نظر شما ممکن فایل سیستمیم مشکل داشته باشه؟

آفلاین mspforg

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 28 آذر 1391، 11:11 ب‌ظ »
به نظر من هم مجتبی جان درست میگه
اول سطح دسترسی رو چک کن اگه حل نشد ببین فایهایی که کپی کردی بصورت کامل کپی شدن
منظورم اینه که شاید اون فایل یا عکس اصلی (نه فایلهای کپی شده) اجازه کپی کامل رو نمیده مثلا فقط اسمش رو میتونی کپی کنی این مسله سابقه داره

آفلاین mstmst1713

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 30 آذر 1391، 12:24 ق‌ظ »
اول سطح دسترسی رو چک کن اگه حل نشد ببین فایهایی که کپی کردی بصورت کامل کپی شدن
منظورم اینه که شاید اون فایل یا عکس اصلی (نه فایلهای کپی شده) اجازه کپی کامل رو نمیده مثلا فقط اسمش رو میتونی کپی کنی این مسله سابقه داره
نه این طور نیست چون قبلا کاملا فایلها رو میدیدم ولی از یک زمان به بعد ارور میده

آفلاین mspforg

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 30 آذر 1391، 12:43 ب‌ظ »
دوست عزیز چند تا مسله رو شفاف تر بگی شاید بشه مشکلت رو حل کرد
فایلهای اصلی قبلا رو یه سیستم عامل دیگه بودن یا نه روی همین سیستم فعلیت که به مشکل خورده؟
اگه برات مقدوره لطف کن فرمت فایلهات رو بگو
فایلهای اصلیت هم مشکل دارن یا نه اونارو میتونی ببینی و باز کنی(روی یه سیستم دیگه) ؟
ببین برنامه اجراییت برای عکس یا فایلها در حال حاضر فرمت فایلهات رو پشتیبانی میکنه آخه برای من هم یه سری تو همین اوبونتو یکه از فایهای پی دی اف رو باز نمیکرد در حالی که تو ویندوز با اون پی دی اف مشکلی نداشتم فرمتش رو بررسی کردم دیدم با پی دی افهای عادی کمی فرق داره ... از یه سایت آموزشی داونلودش کرده بودم . مثلا برای پی دی اف میشه این فایل خاص رو تبدیل به پی دی افه معمولی کرد با خود آدوب .. بالاخره برای شما رو هم میشه حل کرد

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #9 : 30 آذر 1391، 02:16 ب‌ظ »
من kubuntu دارم و مشکلی که با اون مواجه شدم اینکه پس از اینکه یه سری از فایلها مخصوصا عکس رو روی هارد کپی میکنم (البته همیشه اینطوری نیست) بعضی از اونا خراب میشن و من نمی تونم بازشون بکنم. کسی میدونه چی میشه؟
میشه توی کپی کردن یکسری از اطلاعات رو بر نمیداره؟ توی اجرای لایو کپی کن برگرد به کوبونتوی نصبی ببین فایلهات رو درست میخونه؟

آفلاین mstmst1713

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 30 آذر 1391، 06:37 ب‌ظ »
دوست عزیز چند تا مسله رو شفاف تر بگی شاید بشه مشکلت رو حل کرد
فایلهای اصلی قبلا رو یه سیستم عامل دیگه بودن یا نه روی همین سیستم فعلیت که به مشکل خورده؟
اگه برات مقدوره لطف کن فرمت فایلهات رو بگو
فایلهای اصلیت هم مشکل دارن یا نه اونارو میتونی ببینی و باز کنی(روی یه سیستم دیگه) ؟
ببین برنامه اجراییت برای عکس یا فایلها در حال حاضر فرمت فایلهات رو پشتیبانی میکنه آخه برای من هم یه سری تو همین اوبونتو یکه از فایهای پی دی اف رو باز نمیکرد در حالی که تو ویندوز با اون پی دی اف مشکلی نداشتم فرمتش رو بررسی کردم دیدم با پی دی افهای عادی کمی فرق داره ... از یه سایت آموزشی داونلودش کرده بودم . مثلا برای پی دی اف میشه این فایل خاص رو تبدیل به پی دی افه معمولی کرد با خود آدوب .. بالاخره برای شما رو هم میشه حل کرد
عمده مشکل من با فایلهای عکس هست (jpg). فایلها رو معمولا از روی دوربین canon میریزم و برنامه Gwenview و فرمت فایلها رو ساپورت میکنه.با وریندوز، chackra, debian هم چک کردم ولی بازنکرد.

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #11 : 01 دی 1391، 01:17 ب‌ظ »
میشه توی کپی کردن یکسری از اطلاعات رو بر نمیداره؟ توی اجرای لایو کپی کن برگرد به کوبونتوی نصبی ببین فایلهات رو درست میخونه؟