واسط خط فرمان هم اکنون برای عموم در دسترس است!
تغییرات در نسخه جدید:تغییرات فنی:۱. خوشحالم اعلام کنم که واسط خط فرمان زین پس توسط «معین علینقیان» عزیز حمایت و پشتیبانی میشه، جاداره از جناب آقای «بهنام توکلی» بزرگوار که لطف کردن و در این مدت اسپانسر ما بودن تشکر و قدردانی کنم
سایت بر روی فریمورک مدیریت محتوای دروپال نسخه ۷.۲۲ بنا شده.
کیفیت و سرعت بارگذاری بهصورت چشمگیری از امتیاز ۲۸٪ و ۴۵٪ به ۹۵٪ و ۹۱٪ که از دلایلش میشه تغییرات در ماژولهای استفاده شده، بهینهسازی محتوای منتشر شده، استفاده از قالب بهینه، کیفیت بالاتر سرور فعلی سایت، بهینهسازیهای انجام شده در پیکربندی دروپال واستفاده از موتور آمارگیری اختصاصی رو ذکر کرد.
واسط خط فرمان در حدود ۲.۸ ثانیه با ترنسفر حدود ۱۲۵ کیلوبایت لود میشه
برای اطلاعات بیشتر آدرس 30li.ir رو در این سایت وارد کنید:
http://gtmetrix.com۲. از قلم تلفیق شده از droid arabic naskh و ubuntu font family که توسط حقیر تهیه و بهینهسازی شده استفاده کردم.
۳. قالب فعلی تک ستونه هست و در مطالعه طولانی مدت چشم رو خسته نمیکنه.
۴. مشکلات مربوط به عدم نمایش علائم > و < در کدها بهطور کامل رفع گردید.
تغییرات ساختاری:۱. تمام محتوا کلمه به کلمه توسط حقیر بررسی شدن، مشکلات موجود برطرف شده و بیش از نیمی از محتوا بهصورت انتشار عمومی در اومدن، محتوای باقیمانده ظرف حداکثر دو روز آینده منتشر خواهد شد.
۲. امکان ارسال دیدگاه برداشته شد! چراکه CLI یک مکان آموزشی است و نه یک سامانه سوال و جواب، ضمن اینکه ۹۹ درصد از دیدگاههای ارسالی در نسخه پیشین اسپم بودند!
۳. امکان ثبتنام عمومی برداشته شد! در یک ماه گذشته بیش از ۲۰۰ ثبتنام اسپم با ایمیل نامعتبر از سایت حذف شدن! ضمن اینکه درحال حاضر کاربر عضو به عنوان یک نویسنده شناخته میشود و نویسندگی نیاز به هماهنگی دارد
اطلاعات حساب نویسندهها بهزودی برایشان ارسال خواهد شد.
۴. به زودی یک مجموعه با دسته بندی موضوعی تحت عنوان «تازه کار» برای آموزش مرحله به مرحله اصول کار با ترمینال آماده میشود.
۵و برنامههایی هم برای شلهای دیگه مثل cmd داریم!
منتظر خبرهای خوش آینده باشید
محمدصادق قاسمیان