انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: چگونه آپدیت کنیم تا اوبونتو پایدار باشه  (دفعات بازدید: 2918 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mspforg

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 49
با سلام خدمت همه دوستان عزیز
امروز داشتم سوالات و مشکلات اعضا رو تو انجمن میخوندم که یکی از دوستان عزیز راجع به ناپایداری اوبونتو مطلب گذاشته بودن
راستش من این نظر رو قبول ندارم
یکه از دلایلی هم که آورده بودن این بود که بعضی وقتها که آپدیت کردن مشکلاتی براشون پیش اومده
ولی اگه یه کم دقت کنیم میبینیم که این همه اشخاصی که دارن برای مثال اوبونتو تو کل دنیا استفاده میکنن آیا همشون از یه نوع سیستم سخت افزاری استفاده میکنن ؟
مسلما که اینطور نیست برای همین هم تو قسمت آپدیت گزینه ای رو برای انتخابهای پیشنهاد شده از طرف سرور مرکزی بهتون میده (منظورم Recommended هستش )که اگه با غیر از اون گزینه ها آپدیت کنین شاید مشکلی براتون پیش بیاد و این به نظر طبیعیه که تو این همه جمعیت مصرف کننده اوبونتو با توجه به سخت افزارهای گوناگون این مشکل پیش بیاد .گزینه های دیگه ای هم تو تنظیمات آپدیت داره که میتونید با تنظیم اونا بدون مشکل آپدیت کنید . حقیقتش من با رعایت این مسله تا حالا به مشکلی نخوردم نه تو نسخه ۳۲ بیتی نه ۶۴ بیتی .
برای رسیدن رساننده انسان به اوج کمال دعاکنیم . یا حجت الله ادرکنی

آفلاین mspforg

• Jr. Member
  • *
چگونه آپدیت کنیم تا اوبونتو پایدار باشه
« پاسخ #1 : 29 آذر 1391، 08:20 ب‌ظ »
نا گفته نمونه میشه با نگاه دقیق به گزینه ها با انتخاب اونایی که راجع به اون مسله اطلاع کافی داریم و اگه مشکلی هم پیش بیاد میتونیم حلش کنیم بهترین آپدیت رو داشته باشیم .

آفلاین Bijan

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 742
  • Debian 11
من تا حالا یک بار هم مشکلی با آپدیت کردن بهم پیش نیومده هر وقت آپدیت کردم سیستم پایدارتر شده!

آفلاین Paracode.net

• Full Member
  • *
  • ارسال: 134
  • vive la liberté - - - زنده باد آزادی
    • کدهای موازی
من همین امروز آپدیت کردم سیستم عاملم یارو شد رفت
سعی نکن از من (یه نفر دیگه) بهتر باشی، از خودت بهتر باش

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
موقع آپدیت به وی  پ ی ان وصل بودی یا نه؟ نمیدونم شاید تاثیر داشته باشه و بدون اتصال بعضی جاها ارور بده.
خود من اهل آپدیت نیستم.

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
بنده هم یاد ندارم اپدیت کرده باشم و سیستم سالم بالا اومده باشه!  اخرین بار که اپدیت کردم گراب پردید! که خوب خدا کنه همیشه فقط گراب بپره  ](*,)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
من هم تا به حال نشده به‌روز رسانی کنم و مشکلی برام به وجود بیاد. همیشه اوضاع بعد از به‌روز رسانی بهتر شده برام
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Paracode.net

• Full Member
  • *
  • ارسال: 134
  • vive la liberté - - - زنده باد آزادی
    • کدهای موازی
موقع آپدیت به وی  پ ی ان وصل بودی یا نه؟ نمیدونم شاید تاثیر داشته باشه و بدون اتصال بعضی جاها ارور بده.
خود من اهل آپدیت نیستم.
نه به هیچی وصل نبودم قبل هیچ تنظیمی رو عوض نکرده بودم ، کاملا تو شرایط عادی داشتم کار میکردم
سعی نکن از من (یه نفر دیگه) بهتر باشی، از خودت بهتر باش

آفلاین سید مسعود امامیان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 951
برای من هیچ مشکلی نبوده تا حالا ! و همیشه هم سیستم رو آپدیت نگه می دارم .
به عمل کار برآید     به سخندانی نیست . . .

آفلاین mspforg

• Jr. Member
  • *
چگونه آپدیت کنیم تا اوبونتو پایدار باشه
« پاسخ #9 : 30 آذر 1391، 01:16 ق‌ظ »
من تعجبم از بعضی دوستانه که از آپدیت وحشت دارن
(مثل اینکه هنوز دارن تو ویندوزه تقلبی سیر میکنن  ;) عزیزان علاقه مند به دنیای آزاد امتیاز دنیای آزاد به اینه که بازی موش و گربه نداره که از چیزی فرار کنید که نکنه ببیننتون که بلا نسبت همه دوستان انگار دزدید گرفتنتون  8) 8) :-X
عزیزان شعار دنیای آزاد یعنی اینکه از چیزی نترسید و فعالیت قایمکی هم معنی نداره چون چیزی برای ترس وجود نداره .

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
من هم همیشه اوبونتو رو به روز نگه می‌دارم و تا به حال خدا رو شکر مشکلی نداشتم تو این دو سال.

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
من هنوز روی 10.04 هستم
تنها چیزهایی که دستی خودم به روز میکنم یکی فایرفاکس هست  یکی هم خود هسته
الان روی هسته 3.6 هستم و فایرفاکس 17.01
 راه انداز nvidia هم نسخه ی 304
به روز رسانی رو هم خاموش کردم .

آفلاین hamed.asl

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 534
من تعجبم از بعضی دوستانه که از آپدیت وحشت دارن
(مثل اینکه هنوز دارن تو ویندوزه تقلبی سیر میکنن  ;) عزیزان علاقه مند به دنیای آزاد امتیاز دنیای آزاد به اینه که بازی موش و گربه نداره که از چیزی فرار کنید که نکنه ببیننتون که بلا نسبت همه دوستان انگار دزدید گرفتنتون  8) 8) :-X
عزیزان شعار دنیای آزاد یعنی اینکه از چیزی نترسید و فعالیت قایمکی هم معنی نداره چون چیزی برای ترس وجود نداره .

منظورتون اصلا شفاف نیست :) یعنی من که متوجه نشدن منظورتون رو ...

قضیه اینه که من کلی زحمت میکشم یه سیستم بدون مشکل درست میکنم اما همیشه بعد از اپدیت سیستم خراب میشه...این ترس قضیه اش با اون ترس اپدیت کردن ویندوز خیل فرق داره...

آفلاین mspforg

• Jr. Member
  • *
با سلام
حامد جان منظورم شخص خاصی نیست نگاه دقیقتری داشته باشی من گفتم گزینه هایی رو که خود سیستم بهتون پیشنهاد میده رو اگه انتخاب کنی احتمال به مشکل خوردنت خیلی پایین میاد بلکه میتونه اصلا مشکلی پیش نیاد همونطور که تا حالا برا من و خیلی از دوستان پیش نیومده
من منظورم اینه سیستمهای آزاد چون در واقع همشون اصل هستن و تقلبی و کرک شده و هزاران دردسر دیگه ندارن
برای همین با بالا بردن تواناییمون برای کار با این نوع سیستمهای آزاد میتونیم بدون ترس از نظر به مشکل خوردن سیستم عامل اونو بروز کنیم ترسی که من ازش اسم بردم همین نوع ترسه چون تو ویندوز اگه چند بار هم بتونید آپدیت بشید بالاخره یه روز گیر میوفتین و اصل نبودن سیستمتون لو میره هر چند که چندین نوع نرم افزار برای از بین بردن اینگونه مشکلات وجود داره ولی از یه طرف هم اینجور مشکلهای ویندوز تمومی نداره حداقل برای اونایی که نسخه کوک شده و کرک شده استفاده میکنن
من با اوبونتو خیلی راحت و روون کار میکنم و بروز هم هستم غیر از انتخابهایی که ازشون اطلاع کافی ندارم . اونارم سعی میکنم اطلاع راجع بهشون کسب کنم و اگه نیازی داشتم بروز شم
توی ویندوز هم همینطوریه که شما بعد از آپدیت میتونید بعضی از انتخاب هارو کنسل کنید تا  اون گزینه خاص بروز نشه ولی چیزی که تو اوبونتو بهتره اینه که این گزینه هارو قبل از آپدیت کردن میتونید انتخاب کنید

آفلاین omidh

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
تا اونجایی که می دونم گفته شده اگه پایداری سیستم براتون اهمیت داره بهتره از نسخه LTS مثل ۱۲.۰۴ استفاده کنید که موقع آپدیت مشکلی پیش نیاد, البته من خودم ۱۲.۱۰ دارم مشکلی پیش نیومده برام...