انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: KDE خالص  (دفعات بازدید: 8899 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
KDE خالص
« : 01 تیر 1387، 03:34 ب‌ظ »
خیلی از ماها معمولا هر دو یا ۳ دسکتاپ موجود در مخازن رو نصب میکنیم و از از اونها استفاده میکنیم ولی یه زمانی میشه که ترجیح میدیم که بیایم مثلا گنوم رو پاک کنیم!
تو این فکر  بودم که جای اضافه میگیره و مثلا هر دو ماه یکبار ازش استفاده میکنیم تازه اونم برای نشون دادن کامپیز به دوستام. از میزکارشم خوشم نمیاد و یه جورایی برام یکنواخت و خسته کننده و خواب آلوده! :D

حالا من میخوام گنوم رو حذف کنم! به هر دلیلی!  :o
راهنمای این کار رو توی ویکی نوشتم: http://wiki.ubuntu.ir/PureKDE

-----
پ.ن.: لطفا این تاپیک رو به جنگ گنوم و کی‌دی‌ای تبدیل نکنید! اگر میخواید از این جور جوابا بدین، بهتره همین راهنما رو برای گنوم بنویسید تا هم میزکارتونو توصیه کرده باشید و هم ویکی رو قوی تر کنید! :P
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
پاسخ به: KDE خالص
« پاسخ #1 : 01 تیر 1387، 04:48 ب‌ظ »
خوب اونایی هم که به اشتباه کوبونتو رو نصب کردن و هی میبینن کرش کرده و کلی برنامه‌ی زايد تو منوشون اضافه شده برای برگردوندن به حالت درستش میتونن این کد رو یزنن:
sudo apt-get remove adept adept-batch adept-common adept-installer adept-manager adept-notifier adept-updater akregator amarok amarok-xine apport-qt ark arts cryptsetup debtags desktop-effects-kde digikam dmsetup dolphin enscript foomatic-db-gutenprint gdebi-kde gnupg-agent gpgsm gtk-qt-engine gwenview hpijs-ppds hplip-gui ijsgutenprint jockey-kde k3b kaddressbook kaffeine kamera karm katapult kate kbstate kcontrol kcron kde-guidance kde-guidance-powermanager kde-icons-mono kde-style-qtcurve kde-systemsettings kdeadmin-kfile-plugins kdebase-bin kdebase-bin-kde3 kdebase-data kdebase-kio-plugins kdebluetooth kdegraphics-kfile-plugins kdelibs-data kdelibs4c2a kdemultimedia-kfile-plugins kdemultimedia-kio-plugins kdenetwork-filesharing kdenetwork-kfile-plugins kdepasswd kdepim-kio-plugins kdepim-kresources kdepim-wizards kdeprint kdesktop kdesudo kdm kdnssd keep kfind kghostview khelpcenter kicker kio-apt kio-locate kio-umountwrapper kipi-plugins klipper kmag kmail kmailcvt kmenuedit kmilo kmix kmousetool kmplayer-base kmplayer-konq-plugins knetworkconf knotes konq-plugins konqueror konqueror-nsplugins konsole kontact konversation kooka kopete korganizer kpdf kpf kppp krdc krfb kscreensaver ksmserver ksnapshot ksvg ksysguard ksysguardd ksystemlog ktorrent kubuntu-artwork-usplash kubuntu-default-settings kubuntu-desktop kubuntu-docs kubuntu-konqueror-shortcuts kvkbd kwalletmanager kwin kwin-style-crystal language-selector-qt libakode2 libarts1-akode libarts1c2a libartsc0 libaudio2 libavahi-qt3-1 libavcodec1d libavutil1d libclucene0ldbl libdbus-qt-1-1c2 libept0 libexiv2-2 libfftw3-3 libflac++6 libgmp3c2 libgsm1 libifp4 libijs-0.35 libjpeg-progs libk3b2 libkbluetooth0 libkcal2b libkcddb1 libkdcraw3 libkdepim1a libkexiv2-3 libkipi0 libkleopatra1 libkmime2 libkonq4 libkpimexchange1 libkpimidentities1 libksba8 libkscan1 libksieve0 libktnef1 liblua50 liblualib50 libmad0 libmimelib1c2a libmodplug0c2 libmpcdec3 libnjb5 libofa0 libpoppler-qt2 libpostproc1d libpq5 libpythonize0 libqt-perl libqt3-mt libqt4-core libqt4-gui librsync1 libruby1.8 libsearchclient0 libskim0 libsmokeqt1 libstreamanalyzer0 libstreams0 libstrigihtmlgui0 libtunepimp5 libxapian15 libxcb-shape0 libxcb-shm0 libxcb-xv0 libxine1 libxine1-bin libxine1-console libxine1-ffmpeg libxine1-misc-plugins libxine1-plugins libxine1-x libxvmc1 network-manager-kde networkstatus openoffice.org-kde openoffice.org-style-crystal perl-suid pinentry-qt poster psutils pykdeextensions python-dev python-kde3 python-qt3 python-qt4 python-qt4-common python-qt4-dbus python-reportlab python-sip4 python2.5-dev qca-tls rdiff-backup ruby ruby1.8 scim-bridge-client-qt scim-qtimm skim software-properties-kde speedcrunch strigi-applet strigi-daemon system-config-printer-kde ttf-arphic-ukai vorbis-tools && sudo apt-get install ubuntu-desktop
پ.ن: لطفا این جواب رو به منزله جنگ ندونین و فقط برای بایزگشت به اوبونتو بدونین
« آخرین ویرایش: 01 تیر 1387، 04:51 ب‌ظ توسط arashOio »
Humanity to others...

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • as in freedom
« پاسخ #2 : 01 تیر 1387، 04:50 ب‌ظ »
البته آماروکش رو همه لازم دارن و k3bش رو! :P تازه اینکه قبول نیست! ویکی قبوله! ;)

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
« پاسخ #3 : 01 تیر 1387، 04:55 ب‌ظ »

دست mohi (دوستدار گنوم)و آرش (موافق سر سخت کی دی یی) درد نکنه. ??? :o
نه بابا جنگ کدومه! :---)
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین ناربه

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 2033
« پاسخ #4 : 01 تیر 1387، 05:08 ب‌ظ »
اولا دست mohi درد نکنه.
دوما: اگر من کوچکترین توهینی به کی دی ای ببینم ( در این تاپیک ) اعلام جنگ میکنم  :D
همه ی دوستامو جمع میکنم بزن بزن بشه.  :P

آفلاین iqson716

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 641
    • اُرِم
« پاسخ #5 : 01 تیر 1387، 05:16 ب‌ظ »
سلام منم گنوم خالص رو ویکی کردم  :D
PureGnome

آفلاین platoali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 212
« پاسخ #6 : 01 تیر 1387، 05:30 ب‌ظ »
فکر خوبی است. ولی در طولانی مدت بخاطر اینکه بعضی از برنامه ها به کتابخانه های kde و gnome نیاز دارند. همه یک سیستم که هر دو رابط رویشان نصب است را خواهند داشت. زیاد سخت نگیرید.  ;)

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • as in freedom
« پاسخ #7 : 01 تیر 1387، 06:28 ب‌ظ »
PureGnome
خب خدا رو شکر تونستیم ۲ تا صفحه به این ویکی یتیم اضافه کنیم! بریم سرغ نقشه بعدی! :P

آفلاین Midgårdsormen

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 900
« پاسخ #8 : 01 تیر 1387، 06:38 ب‌ظ »
نقل‌قول
هر دو ماه یکبار ازش استفاده میکنیم تازه اونم برای نشون دادن کامپیز به دوستام.
کامپیز که رو KDE بدون مشکل اجرا میشه :o...من یه دوره زمانی کوتاه با sabayon کار میکردم و compiz بدون مشکل با kde 3.5.9 کار میکرد.بسیار روان!

نقل‌قول
البته آماروکش رو همه لازم دارن و k3bش رو!
مطمئنید "همه" آماروک و k3b رو لازم دارن؟ وقتیexaile هست مگه کسی میره سراغ Amarok؟ ;)
« آخرین ویرایش: 01 تیر 1387، 06:42 ب‌ظ توسط Tsiang »

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • as in freedom
« پاسخ #9 : 01 تیر 1387، 06:54 ب‌ظ »
پ.ن.: لطفا این تاپیک رو به جنگ گنوم و کی‌دی‌ای تبدیل نکنید! اگر میخواید از این جور جوابا بدین، بهتره همین راهنما رو برای گنوم بنویسید تا هم میزکارتونو توصیه کرده باشید و هم ویکی رو قوی تر کنید!

مرسی از توجهتون

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
« پاسخ #10 : 01 تیر 1387، 08:28 ب‌ظ »
PureGnome

منم حواسم نبود PureGNOME رُ ویکی کردم چون این‌جا رُ ندیده بودم  :oops:  :-X اما XFCE زُ هم اضافه کردم  ;)

PureXFCE
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
« پاسخ #11 : 02 تیر 1387، 01:34 ق‌ظ »
به این میگن ایده . ایول موهی . با یک تاپیک سه تا صفحه ی ویکی تحویل داده شد  \\:D/ \\:D/ \\:D/

ممنون بچه ها ;)
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
« پاسخ #12 : 25 امرداد 1387، 12:43 ق‌ظ »
PureGnome
سلام
اون دستورو که میزنم حذف میشه اما خالص نمیشه!یه بسته هایی مثلا Marble  میمونن.
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
« پاسخ #13 : 25 امرداد 1387، 01:46 ق‌ظ »
خواهش می کنم تقاضا می کنم تمنا می کنم جون هرکی دوست دارید جبهه تگیرید !!!

نمی دونم چرا هر کاری می کنم KDE بهم نمی چسبه !!! یعنی یه جورایی نچسبه ...  ](*,) ](*,) ](*,)

از Pure Gnome حامیت می کنم  \\:D/
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #14 : 25 امرداد 1387، 10:25 ق‌ظ »
خواهش می کنم تقاضا می کنم تمنا می کنم جون هرکی دوست دارید جبهه تگیرید !!!

نمی دونم چرا هر کاری می کنم KDE بهم نمی چسبه !!! یعنی یه جورایی نچسبه ...  ](*,) ](*,) ](*,)

از Pure Gnome حامیت می کنم  \\:D/

kde4 هنوز خیلی کامل نیست و اون ابزار های زیادی که داشت هنوز آماده نشده
فقط الان قابل تحمل شده :) و امکاناتش در حدی هست که بشه باهاش کار کرد
ولی مهم اینه که تسل جدیدی از دسکتاپ رو معرفی کرده و معماری بشیار جالبی داره که بسیار خوب پیشرفت خواهد کرد
همچنین قابلیت استفاده از زبان های بیشتری برای نوشتن اسکریپت و پلاگین ها رو به برنامه نویسان داده که این موجب پیشرفت سریعش میشه

گنوم هم دسکتاپ خوبیه :)

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux