انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کدام دیتابیس با جاوا در لینوکس (اوبونتو) بهتر است؟  (دفعات بازدید: 8502 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Cyber Man

• Full Member
  • *
  • ارسال: 115
  • و در روز هشتم دنیای مجازی را آفرید
شاید این سوال به همون مسخره بودن این سوال باشه که بپرسیم کدوم زبان برنامه نویسی بهتر است. دریغ از اینکه زبان مهم نیست الگوریتم مهم است. یا به قولی دیگر 20 درصد زبان و 80 درصد الگوریتم بگذریم.
اما چه کنیم که گریزی از سوال و گریزی از جواب نیست.
من قبلا که چه عرض کنم هنوزم که هنوزه درگیر C# و sql server 2005 هستم و هر چند در حاله ترک. اما چه کنم پروژهای هست و به ناچار تحویل آن. بگذاریم و بگذریم.
غرض این بود، توی لینوکس از کدوم دیتابیس استفاده کنم که با جاوا بهتر کار کنه هر چند در زمان دانشجویی java رو با mysql کار کردم اما الان 4 سال گذشته از اون زمان و پروژه ها تجاری شده و چاره ای نیست.
می خوام نظرتون رو هم در مورد Oracle بگید توی لینوکس چه جور جواب می ده؟
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.
هزار بار مراجعه اما برای همیشه مرخص از دنیای واقعی

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
اوراکل رو فقط می دونم که خیلی خداست! 
اما ی نکته ای!!  جدید دیتابیس ای که روی LAMP هم نصب میشه  postgreSQL هستش!
شاید برای ی پروژه ی معمولی ی تجاری نیازی به اوراکل نداشته باشی.!
:)
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین soleymani

• Full Member
  • *
  • ارسال: 206
شاید این سوال به همون مسخره بودن این سوال باشه که بپرسیم کدوم زبان برنامه نویسی بهتر است. دریغ از اینکه زبان مهم نیست الگوریتم مهم است. یا به قولی دیگر 20 درصد زبان و 80 درصد الگوریتم بگذریم.
اما چه کنیم که گریزی از سوال و گریزی از جواب نیست.
من قبلا که چه عرض کنم هنوزم که هنوزه درگیر C# و sql server 2005 هستم و هر چند در حاله ترک. اما چه کنم پروژهای هست و به ناچار تحویل آن. بگذاریم و بگذریم.
غرض این بود، توی لینوکس از کدوم دیتابیس استفاده کنم که با جاوا بهتر کار کنه هر چند در زمان دانشجویی java رو با mysql کار کردم اما الان 4 سال گذشته از اون زمان و پروژه ها تجاری شده و چاره ای نیست.
می خوام نظرتون رو هم در مورد Oracle بگید توی لینوکس چه جور جواب می ده؟
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم.

این که میگید زبان مهم نیست الگوریتم مهمه زیاد حرف درستی نیست، هر زبان برای کار خاصی طراحی شده و اتفاقا در شروع یه پروژه انتخاب زبان خیلی مهمه.
فکر کنم با توجه به اینکه mysql برای sun هست میتونه انتخاب خوبی باشه.

oracle پایگاه داده قدرتمندی هست که نتظیماتش (tunning) دارای پیچیدگی های زیادی هست و این باعث میشه که اگه به طور نادرست استفاده بشه از MS Access هم بدتر کار میکنه. در ضمن حجم پروژه هم توی انتخاب پایگاه داده تاثیر داره، یه مثال بزنم فرض کن شما میخوای چند تا خیابون رو که به هم میرسن رو ساماندهی کنی،‌در این حالت می تونی یا میدون بزنی یا یه سری پل پروانه ای (مثل بزرگراه بسیج  ;D )، اگه تعداد رفت و آمد کم باشه اونوقت میدان هم بهتره هم سریعتر ولی اگه تعداد رفت و آمد زیاد باشه انوقت پل هم بهتره هم سریعتر   استفاده از oracle هم مثل ایجاد همون پله است که هم پیچیده تره هم برای کارهای کوچیک کندتر  ;)

آفلاین Cyber Man

• Full Member
  • *
یک زمان وقتی هنوز جوون بودم بحث داغ بود بین سی شارپ و جاوا. یه جایی خوندم جاوا برای پروژه های متوسط به بالاست و سی شارپ برای متوسط به پایین. البته تازه اون موقع دات نت 1.0 بودو هنوز جی شارپ رو هم نداشت. حالا می خوام این رو بگم اگه قرار بود به پروژه های کوچیک قناعت کنم چه دردی بود بیام سراغ جاوا و پیچیده گی هاش و الخ.
بحث زبان برنامه نویسی و الگوریتم چیزی است جداب بله تاثیر داره. فلان زبان سیستمیه و فلان زبان برای اینترنت اما من کل الجمعین همه سر و ته یه کرباسن.
حالا چه طور می شه اوراکل رو توی اوبونتو نصب کرد.  postgreSql بهتره یا mysql. یه نکته دیگه Lamp چیه؟ ( هر چی تو لینوکس جلو می رم می فهمم شدید بیل زده شدم چیزی شبیه وبازدگی)
(( علیرضا ما شدید منتظریم امتحانت تموم بشه ها))

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
:D  مخلصیم
LAMP=Linux-Apache-Mysql-PHP
از توی سیناپنک و منوی ی Edit و گزینه ی SelectPackagesByTaskes میتونی گیرش بیاری!
روی نسخه ی بتا ی هاردی-هیرون که نصب کردم به جای MYSQL برام  PostgreSQL نصبید!  یعنی این طوری یادمه!  :D
اگه نصب کردی و دیدی MYSQL نصب کرد! به بزرگواری ی خودت ببخشد!‌ اشتباه از من بوده! :)
اینم ی لینک برای نصب ارواکل روی دبیان بیس

آفلاین soleymani

• Full Member
  • *
  • ارسال: 206
یک زمان وقتی هنوز جوون بودم بحث داغ بود بین سی شارپ و جاوا. یه جایی خوندم جاوا برای پروژه های متوسط به بالاست و سی شارپ برای متوسط به پایین. البته تازه اون موقع دات نت 1.0 بودو هنوز جی شارپ رو هم نداشت. حالا می خوام این رو بگم اگه قرار بود به پروژه های کوچیک قناعت کنم چه دردی بود بیام سراغ جاوا و پیچیده گی هاش و الخ.
بحث زبان برنامه نویسی و الگوریتم چیزی است جداب بله تاثیر داره. فلان زبان سیستمیه و فلان زبان برای اینترنت اما من کل الجمعین همه سر و ته یه کرباسن.
حالا چه طور می شه اوراکل رو توی اوبونتو نصب کرد.  postgreSql بهتره یا mysql. یه نکته دیگه Lamp چیه؟ ( هر چی تو لینوکس جلو می رم می فهمم شدید بیل زده شدم چیزی شبیه وبازدگی)
(( علیرضا ما شدید منتظریم امتحانت تموم بشه ها))

http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_relational_database_management_systems

همون جور که گفتم بهتری بستگی به کار برد داره، لینک بالا هم یه سری اطلاعات کمّی دربارشون میده،‌ شاید کمکتون کنه.
ولی یه چیزه دیگه هم که باید در نظر داشته باشی اینه که چقدر با نرم افزارهای دیگه ارتباط برقرار میکنه، مثلا خیلی از نرم افزارها میتونند به طور کارا مستقیما داده های اوراکل رو بخونند ولی این موضوع برای postgresql زیاد صادق نیست.

آفلاین Cyber Man

• Full Member
  • *
ممنون از یاریتون
لینک خیلی بدرد خورد حالا انتخاباتم محدود شد به دو گزینه : 1. اوراکل  2. postgreSql
علیرضا بابت راهنمای نصب ممنون خیلی به موقع بود.
حالا باز اگه مساله تازه ای بروردم اینجا می نویسم اگه کسی مساله ای می دونه بنویسه بلکه بدرد بقیه بخوره و یا بدرد بعدا خود من
با تشکر

(( علیرضا امتحانات کی تموم می شه بابا)) ( کاربران توجه کنند اینجانب فرهنگ استفاده از پیغام خصوصی را ندارم.  :-X  :D  \\:D/

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
درود

یکم بحث داره غلط پیش می ره :)

گفتید جاوا
در چه سطح و ابزار هایی دارید استفاده می کنید؟
فقط JDBC? یا هایبرنیت و پرسیستنس هم هست؟

سئوالی که باید جواب بدید اینه که در چه سطحی می خواید انجام بدید و برای چه نیازی؟
oracle  یکی از بهترین انتخاب ها تو لینوکس هست ولی کار باهاش به همین سادگی نیست و تیون کردنش بسیار بسیار مهمه
postgre  هم یه دیتا بیس بسیار خوب objective هست و نه relational  پس باسید اینو در نظر بگیرید(object-relational database management system (ORDBMS)
mysql هم آینده خوبی داره و الان هم محصول مناسبی برای کارهای متوسط هست

جاوا از ۵۰۰ و خورده ای دیتابیس پشتیبانی می کنه
الان هم چند نسخه embeded هست برای کار های کوچیک و به زبان جاوا

باید ببینید نیازتون چیه

ویرایش:
دو تا لینک خوب
 I'm trying to keep the viewpoint of a home or small business user.
http://blogs.ittoolbox.com/oracle/guide/archives/oracle-10g-vs-postgresql-8-vs-mysql-5-5452
http://www-css.fnal.gov/dsg/external/freeware/pgsql-vs-mysql.html
« آخرین ویرایش: 03 تیر 1387، 11:31 ق‌ظ توسط کرگدن »

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین Cyber Man

• Full Member
  • *
الان کارهای من در حد پروژه های کوچیکه. مثل عملیات پذیرش و ثبت عملیات اداری در حد 1 سرور و 10 تا کلاینت
اما خب کمکم کارها بزرگتر می شه و اون وقته که به برنامه قویتری احتیاجه.
من عاشق جاوام و شما فرض کن می خوام با همه قسمتهاش کار کنم نه برای دنیای بزینس برای ارضا کردن این میل شدید دوست داشتن و عاشق بودن.
حالا ریش و قیچی دست خودت. راهنمایی کن.
قبلا با اوراکل با سی شارپ توی پروژه شرکت داشتم البته من طراح وب بودم و زیاد به خود دیتابیس کاری نداشتم اما شدید می خوام رو این موضوع کار کنم (اوراکل). نظرت رو بگو

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
پروژه های بزرگ اوراکل و DB2
 بهترینs هم بردهت هست براش و suse

ولی برای اینا باید بشینی ادمین و مدیریت دیتا بیس بخونی :)
نحوه ی کانفیگ و تیون کردن

ولی برای کار های طراحی ( اگر فقط می خوای برنامه بنویسی )
mysql و postgre  کافیه

mysql برای relational و postgre برای  Object relational

اگر دوست داری یه دستی هم به اوراکل زده باشی :)
10g ex  رو نصب کن که سبک هست و برای برنامه نویس ها کافیه ( البته خیلی قسمت های درست و حسابی رو نداره )

و اگر هم می خوای DB کار بشی که بحث جدایی داره :)
اینو مشخص کن که می خوای چی کار کنی
طراح هستی؟ تحلیلگر هستی؟ برنامه نویس؟ DB کار؟

آفلاین Cyber Man

• Full Member
  • *
بزار شاخه اصلی فعالیتم رو بگم. رمزنگاری و امنیت شبکه است که با ajax انجام می دم.و برای پروژهای بیرون ناچارم از دیتابیس استفاده کنم. بنابراین هم باید برنامه نویس باشم هم تحلیلگر.
نمی خوام وارد عمق دیتابیس بشم مگر اینکه تصمیم نهاییم رو برای حرکت به سمت search engine بردارم که قضیه دیگه متفاوت می شه. حالا بسم الله با توضیحاتی که دادم.

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
بزار شاخه اصلی فعالیتم رو بگم. رمزنگاری و امنیت شبکه است که با ajax انجام می دم.و برای پروژهای بیرون ناچارم از دیتابیس استفاده کنم. بنابراین هم باید برنامه نویس باشم هم تحلیلگر.
نمی خوام وارد عمق دیتابیس بشم مگر اینکه تصمیم نهاییم رو برای حرکت به سمت search engine بردارم که قضیه دیگه متفاوت می شه. حالا بسم الله با توضیحاتی که دادم.

پس همون mysql و postgre خوبه
بد نیست اوراکل رو هم باهاش آشنا بشی چون QL اش فرق داره

برای search eng هم دیتا بیس های آزاد بهتر هستن چون خودت می تونی با توجه به نیازت اونا رو تغییر بدی :)

آفلاین Cyber Man

• Full Member
  • *
دستت درد نکنه آقای کرگدن.
یه سوال دیگه هر چند بی ربطه فقط محض کنجکاوی ( همون فضولی سابق)
اسم شما کرگدنه من یاد نمایشنامه ای به همین اسم میافتم. اثر اگر اشتباه نکنم ارژن یونیسف که توی اون مردم دچار روزمرگی می‌شن و بعد از اون یه بیماری وارد شهر می شه ابتدا صدای مردم کلفت می شه و بعد از اون همه تبدیل به کرگدن می شن و تمام زیبایی های شهر رو از بین می برن (( استعاره از ماشینی شدن آدمهاست‌))
حالا آیا ربطی داره؟ امیدوارم از این سوال من ناراحت نشده باشید.

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
اسم شما کرگدنه من یاد نمایشنامه ای به همین اسم میافتم. اثر اگر اشتباه نکنم ارژن یونیسف که توی اون مردم دچار روزمرگی می‌شن و بعد از اون یه بیماری وارد شهر می شه ابتدا صدای مردم کلفت می شه و بعد از اون همه تبدیل به کرگدن می شن و تمام زیبایی های شهر رو از بین می برن (( استعاره از ماشینی شدن آدمهاست‌))

ربطی نداشت :)
ندیدمش ;)

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy

ربطی نداشت :)
ندیدمش ;)

تلاش نکن عزیزم! :D
ازین کرگدن نمی شه زیر زبون کشید! ;)
:-*

چیزه!‌  تاپیک آف شدیم ها! نه؟ ;)