نه داداش بعد از نصب لینوکس دیگه نمیشه گراب ویندوزی را نصب کرد و دیگه حتی هارد را هم نمیتونی ببینی چون ویندوز اصلا قابلیت خوندن این نوع فرمت را نداره و ازت می خواهد که mass storage driver نصب کنید اما حتی بعد از نصب این درایور هم مشکل حل نمیشه ... من همه ی درایور ها را نصب کردم و حتی خیلی هم اینجا پست دادم و تمام راهها را چک کردم و در نهایت یک دفعه ای این طور توانستم مشکل را حل کنم ... این پست هم فقط جهت این هست که کسی اگر مشکلی این چنینی داره حل کنه ...
این چه حرفهاییه. دانشتونو کامل کنید. برای نصب گراب ویندوز سی دی ویندوز رو لود کنید بعد دستورات
bootrec /fixboot
و
bootrec /fixmbr
رو بزنید با خیال راحت ویندوزتونو لود کنید. در صورتی که از درایوهای raid شده استفاده میکنید موضوع کمی فرق داره. حداقل برای ویندوز
اگه اصلا ویندوز نصب نبود کافیه تو تنظیمات بایوس حالت دیفالت رو انتخاب کنید. چون ممکنه به نحوی هارد و تنظیم کرده باشید که قابل لود شدن توسط ویندوز نباشه. اما اینکه گراب لینوکس مانع نمایش هارد در نصب ویندوز میشه یه جوکه. چون اصلا نمایش هارد در ویندوز ربطی به پارتیشن بندی و فرمت هارد نداره . گراب فقط یک نرم افزاره همین. ربطی به درایور نداره