انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کنوانسیون Berne (معاهده‌ی رعایت کپی‌رایت)  (دفعات بازدید: 15468 بار)

0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : کنوانسیون Berne (معاهده‌ی رعایت کپی‌رایت)
« پاسخ #60 : 17 فروردین 1392، 11:40 ب‌ظ »
خب این دسترنج رو چرا کشیده؟ برای این که پول بگیره؟ خب پول رو که از ناشر می‌گیره! ناشر هم که زحمت نکشیده :D
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
« پاسخ #61 : 18 فروردین 1392، 04:34 ب‌ظ »
خب این دسترنج رو چرا کشیده؟ برای این که پول بگیره؟ خب پول رو که از ناشر می‌گیره! ناشر هم که زحمت نکشیده :D
حرف من پول گرفتن یا نگرفتن نیست حرف من اینه که ما باید از سازنده ی یه چیزی برای استفاده از اون چیز اجازه بگیریم ، حالا یا طرف همینجوری اجازه میده که از اون چیز استفاده کنیم یا براش درخواست پول میکنه که در هر صورت به نظر من مشکلی نیست ، یه موقع میبینی شرکت بازی سازی glu تمام بازی هاش رو که از نظر گرافیکی فوق العاده هستند رایگان میزاره روی گوگل پلی تا همه برن دانلود کنن بعد اون با استفاده از روش های دیگه ای پول ساخت بازی و سود خودش رو بدست میاره یا شاید هم اصلا برای معروف شدن این کارو انجام میده ولی در هر صورت نکته مهم اینجاست که سازنده ی بازی به ما اجازه داده تا از محصولش رایگان استفاده کنیم ، یه وقتایی هم یه شرکتی مثل گیم لافت یه بازی رو پولی میکنه یه بازی رو رایگان چون خودش بازی رو ساخته هر جوری دوست داره اون رو در اختیار گوگل قرار میده و ما باید به تصمیم این شرکت به عنوان صاحب اثر احترام بزاریم همین .
همانا بهره هر كدام شما از زمين به اندازه طول و عرض قامت شماست ! آن گونه كه خاك آلود بر آن خفته باشيد . . .

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
« پاسخ #62 : 18 فروردین 1392، 05:02 ب‌ظ »
حرف من پول گرفتن یا نگرفتن نیست حرف من اینه که ما باید از سازنده ی یه چیزی برای استفاده از اون چیز اجازه بگیریم ، حالا یا طرف همینجوری اجازه میده که از اون چیز استفاده کنیم یا براش درخواست پول میکنه که در هر صورت به نظر من مشکلی نیست ، یه موقع میبینی شرکت بازی سازی glu تمام بازی هاش رو که از نظر گرافیکی فوق العاده هستند رایگان میزاره روی گوگل پلی تا همه برن دانلود کنن بعد اون با استفاده از روش های دیگه ای پول ساخت بازی و سود خودش رو بدست میاره یا شاید هم اصلا برای معروف شدن این کارو انجام میده ولی در هر صورت نکته مهم اینجاست که سازنده ی بازی به ما اجازه داده تا از محصولش رایگان استفاده کنیم ، یه وقتایی هم یه شرکتی مثل گیم لافت یه بازی رو پولی میکنه یه بازی رو رایگان چون خودش بازی رو ساخته هر جوری دوست داره اون رو در اختیار گوگل قرار میده و ما باید به تصمیم این شرکت به عنوان صاحب اثر احترام بزاریم همین .
و همین‌طور ارائه‌‌دهندگان هر چیزی باید از اجتماع اجازه ارائهٔ محصول خود رو داشته باشند، چه محصول رو رایگان ارائه بدهند چه پول دریافت کنند. مثال می‌زنم: هر کسی نمی‌تونه رانندگی کنه و یا اینکه کار پزشکی انجام بده و یا داروبسازه و در اختیار مردم قرار بده. موضوع اینه که مصرف‌کننده هم حق داره به طور تمام و کمال از محتویات چیزی که استفاده می‌کنه مطلع باشه (مثل مواد خوراکی و دارو، که نه تنها مواد تشکیل دهنده رو ذکر می‌کنن، بلکه به طور پیاپی توسط اجتماع بر روند تولید محصولشون نظارت می‌شه). اگر محصولی حق اجتماع رو رعایت کرد، اجتماع هم حق نشر رو باید براش محترم بشماره (استفاده کردن بدون دادن حق نشر برای محصولات بدون تایید اجتماع بستگی به وجدان و نظر هرفرد دارد). البته حق نشر (و حق اختراع و اکتشاف) هم محدود باید باشه، یعنی به صرف اینکه کسانی از نظر بازه زمانی زندگی از ما جلوتر هستند، حق ندارند ما رو بیش از حد معقول  در استفاده کردن از تکنولوژی اختراعی‌شون محدود کنن. موضوع اینه که ابرشرکت‌های مرتبط با کامپیوتر، با سوءاستفاده از قانون، به چاپیدن اجتماع و رشوه دادن به قانون‌گزاران مشغول هستند. علوم کامپیوتری ماهیت جدید دارند و قوانین جدید می‌طلبند زیرا محصولی که ارائه می‌دهند مادی نیست که محدودیت داشته باشه.
« آخرین ویرایش: 18 فروردین 1392، 05:05 ب‌ظ توسط omidtavana »

آفلاین Alireza Fe

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
  • Think Linux
    • کمی بیشتر
« پاسخ #63 : 18 فروردین 1392، 05:22 ب‌ظ »

و همین‌طور ارائه‌‌دهندگان هر چیزی باید از اجتماع اجازه ارائهٔ محصول خود رو داشته باشند، چه محصول رو رایگان ارائه بدهند چه پول دریافت کنند. مثال می‌زنم: هر کسی نمی‌تونه رانندگی کنه و یا اینکه کار پزشکی انجام بده و یا داروبسازه و در اختیار مردم قرار بده. موضوع اینه که مصرف‌کننده هم حق داره به طور تمام و کمال از محتویات چیزی که استفاده می‌کنه مطلع باشه (مثل مواد خوراکی و دارو، که نه تنها مواد تشکیل دهنده رو ذکر می‌کنن، بلکه به طور پیاپی توسط اجتماع بر روند تولید محصولشون نظارت می‌شه). اگر محصولی حق اجتماع رو رعایت کرد، اجتماع هم حق نشر رو باید براش محترم بشماره

با این قسمتش کاملا موافقم :)
همانا بهره هر كدام شما از زمين به اندازه طول و عرض قامت شماست ! آن گونه كه خاك آلود بر آن خفته باشيد . . .

آفلاین aliboy

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 558
« پاسخ #64 : 21 فروردین 1392، 12:41 ق‌ظ »
الان یادم اومد چرا جواب این پست رو نتونستم بدم:
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,52697.msg420462.html#msg420462
فک کنم مربوط به وقتی بود که بنده توی فروم توسط ناظر بلاک شده بودم (البته که این بلاک شدن بدون پاسخ هم نموند!)
البته حق هم دارید وقتی نتونید جواب بدید باید اول بلاک کنید بعد پست سرش حرف بزنید!

نقل‌قول

بحث اصلاً اینه که به هیچ‌وجه نمی‌شه این احتمال رو داد که کسی که نرم‌افزاری رو کرک شده استفاده می‌کنه، اگر امکان استفاده از نسخه‌ی کرک شده رو نداشت، اصلاً از اون نرم‌افزار استفاده می‌کرد. اتّفاقاً من به شدّت معتقدم و واقعیت هم همینه که هر بار کرک شدن نرم‌افزار، خیلی بیش‌تر از هربار فروخته شدن اون نرم‌افزار به شرکت تولید کننده سود می‌رسونه. و این چیزیه که نظام سرمایه‌داری داره نهایت تلاشش رو می‌کنه که مردم متوجّهش نشن و با توجّه به نظرات شما و دوستان گویا متأسّفانه موفّق هم بوده. برای نمونه به کشور آلمان و روسیه نگاه کنید که قوانینی سفت و سخت در این زمینه دارند و کرک نرم‌افزار در اون‌ها بسیار کم اتّفاق می‌افته. اتّفاقاً این دو کشور مقام‌های نخست و دوم رو هم در زمینه‌ی استفاده از نرم‌افزارهای ازاد دارن و بزرگ‌ترین جامعه‌های نرم‌افزار آزادی در اون‌ها قرار دارن.
اگه در ایران مردم مجبور بشن در صورت استفاده از فوتوشاپ، بهای اون رو تمام و کمال بپردازند، فکر می‌کنی هنوز هم هر کسی که ویندوز داره، یه فوتوشاپ هم جهت خالی نبودن عریضه نصب کنه کنار سیستمش؟ مطمئناً جوابت به این پرسش «خیر» است. این عمل باعث می‌شه درصد نفوذ این نرم‌افزار در جامعه پایین بیاد. خیلی‌ها هم که نیاز به چنین برنامه‌ای دارن، به فکر استفاده از جایگزین‌های آزاد یا ارزون‌تر می‌افتن و بخشی از بازار رو برنامه‌ای دیگه به دستش می‌گیره. طبیعیه که با بیش‌تر شدن اتقاده از برنامه‌ی دیگه‌ای، مخصوصاً اگه رایگان هم باشه رفته رفته عموم مردم که تا حالا چنین برنامه‌ای روی رایانه‌شون نداشتن، رو به استفاده از اون می‌آرن و به تدریج شما در بازار، اینترنت، کلاس‌های آموزشی و… شاهد آموزش‌های مربوط به اون برنامه به جای فوتوشاپ خواهید بود. حالا به نظر شما شرکت ادوبی از این سناریو راضی خواهد بود؟ این که چند نفر محدود بیان و برای استفاده از اون نرم‌افزار پول بدن، ولی نرم‌افزار دیگه‌ای در بین عموم مردم به عنوان یک نرم‌افزار استاندارد برای ویرایش تصاویر محبوب شده باشه؟
همون‌طور که دیدید. اتّفاقاً نبود کپی‌رایت در ایران یکی از دلایلیه که نرم‌افزارهای آزاد خیلی خوب رشد نمی‌کنن، ولی ما باز هم با پیوستن ایران به معاهده‌ی برن مخالفیم، نه به خاطر این که به نفع ما نیست (چون دیدیم که هست)، بلکه به این خاطر که دوست نداریم اجباری بر کاربران باشه و دوست داریم اون‌ها خودشون راه خودشون رو پیدا کنن، هرچند که راهشون اشتباه باشه و در این مورد ما فقط تذکّر می‌دیم و روشنگری می‌کنیم که راه درست اینه.
این مطالب ارزش خوندن نداشت چون حتما از تفکرات کسی نشات گرفته که حداکثر دنیایی برنامه نویسیش کار کردن با ارایه ها در زبان C هست نه چیز بیشتر!

نقل‌قول
خیر، تصوّر نمی‌کنم نیازی باشه. من نمی‌دونم شما چند ساله با نرم‌افزارهای آزاد آشنا شدید، ولی من حدّاقل ۸ ساله که دارم در این زمینه خیلی دقیق مطالعه می‌کنم و در این مدّت هر حرفی در این زمینه زده شده رو به دقّت مورد مطالعه و بررسی قرار دارم. با یک‌سری از اون‌ها موافق و با یک‌سری مخالفم بودم و برای این موافقت و مخافتم هم دلیل منطقی دارم. متون بسیاری رو در این زمینه سال‌ها ترجمه و در دانشگاه‌های مختلف تدریس کردم و از هر لحاظ به این موضوع احاطه‌ی کامل دارم و می‌تونم حرف درست رو از حرفی که از بچّگی تو گوش شما خوندن تا تبدیل به باورتون بشه، در حالی که هیچ منظقی پشتش نیست تشخیص بدم.
توصیه‌ی من به شما اینه که پیش از این که هر حرفی رو به زبون بیارید در موردش خوب فکر کنید و ببینید که این حرف واقعاُ حرف شماست و شما به منشأ اون فکر کردید و به این نتیجه رسیدید یا این که حرفیه که به ذهن شما خورانده شده و خودتون نقشی در ایجادش نداشتید

اطفال رده سنی الف جوگیر نرم افزار ازاد در آرزوی اندکی شباهت به ریچارد استالینمن در،مهاجرت به خارج و فلسفه بافی

نقل‌قول
توصیه می‌کنم از دایره‌ی انصاف خارج نشید. این‌جانب (که اصلاً بی‌سواد هم هستم) تا به حال هیچ‌کاری رو انجام ندادم که مجوّزش غیر از GPLv3 یا CC-3 باشه و همه رو هم با تأکید بر ازاد بودن اون روی اینترنت قرار دادم. از متون وبلاگ شخصی تا نرم‌افزارهایی که نوشتم و اکثراً هم از سایت لانچ‌پد قابل دریافت هستن. حتا متن پایان‌نامه‌ام و سورس اون رو هم که هنوز به دانشگاه تحویل ندادم و منتشر شدن اون در حال حاضر ممکنه برام دردسر ایجاد کنه رو هم برای دسترسی ازاد دوستان در همین انجمن قرار دادم. قبل از تهمت زدن به دیگران از روی عصبانیت ناشی از دریافت این نکته که عقایدتون اشتباه هست، حدّاقل کمی در مورد حرف خودتون تحقیق کن

مظمئنم که با اندیشه های ویندوزی اومدی توی این فروم به قصد منحرف کردن  مسیر این فروم.
یکی از PDF هات رو خوندم که بیشتر دیپلم کار و دانش شبیه بود تا طرفدار نرم افزار آزاد.

نقل‌قول
خیر. من خودم رو طلایه‌دار لینوس توروالدز نمی‌دونم. من خودم رو کوچک‌ترین شاگرد استالمن می‌دونم که چشمش رو برای دیدن حقیقت باز کرده. البته این قسمت که امثال گیتس و جابز رو دزد می‌دون درسته که در بالا هم دلیلش رو ذکر کردم.

;D

نقل‌قول
خیلی وقته که این اتّفاق شروع شده و متأسّفانه شما در خواب به سر می‌برید. امیدوارم قبل از این که این سیل شما رو با خودش ببره از خواب بیدار شید.
بهتر از دوران طفولیت در بیای و یکم از جو گیری فاصله بگیری،این افرادی که به اسم مدیر کل سایت تو رو آوردن اینجا ناظر گذاشتن خودشون توی استفاده از ویندوز وابسته هستن (مثل اون مدیری که توی اهواز  می گفت ما خودمون هم برای بعضی نیازهامون باید از ویندوز استفاده کنیم)
از من پیرمرد میشنوی کاسه داغ تر از آش نشو بچه جون.

نقل‌قول
کدوم دوستم؟ من از کار درت حمایت می‌کنم حتا اگه دشمنم انجام داده باشه و کار نادرست رو محکوم می‌کنم حتا اگه پدرم انجام داده باشه. در ضمن به‌کار بردن واژه‌هایی نظیر کفار حربی و… رو هم برای افراد عادی، هرچند که کارشون اشتبه باشه درست نمی‌دونم
امیدوارم جو گیری نشی.

به  دانیال بهزادی

مشکل شما فکر بسته و دهانی است که مداوم باز است.
« آخرین ویرایش: 22 فروردین 1392، 05:02 ب‌ظ توسط narcissus »
و ما میطوانیم

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
« پاسخ #65 : 22 فروردین 1392، 05:11 ب‌ظ »
در این این انجمن با رعایت قوانین حق دارید که در باره مباحثی که میخواهید بحث و گفتگو کنید. ولی این به معنی اجازه توهین و بی احترامی نیست.

این تاپیک به علت توهین  قفل میشود. امیدوارم که روش درست صحبت با یکدیگر و پذیرش نظر مخالف خود را یاد بگیریم.
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win