انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اتفاق هایی که در دنیای الکترونیک هرگز رخ نمی دهند(طنز)  (دفعات بازدید: 3964 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
من یک آلبوم تک نوازی بدم بیرون ;D
آمادست البته. خیلی هم قشنگه اما فقط یه نُت داره ;)
ُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُُ :lolflag: :guitar: :lolflag: :lolflag: :-({|= :lolflag: :lolflag:
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
لینوس تروالدز اعلام کنه که از توسعه لینوکس سخت پشیمان هستش و نوشتن لینوکس بزرگ ترین اشتباه زندگیش بوده.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین mohsen69

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
خبر فوری: ساختمان شرکت مایکروسافت دقایقی پیش طی یک حمله انتحاری منفجر شد. در این حمله تعدادی از کارکنان این شرکت کشته شدند. بنیاد گنو مسئولیت این حمله را بر عهده گرفته است. مایکروسافت اعلام کرده پاسخ کوبنده ای به این حمله خواهد داد!
«هیچ استدلالی مبنی بر اینکه آنچه اکثریت اراده می‌کند صحیح است، وجود ندارد.»

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
redhat جهت حذف رقیبان انحصار طلب شرکت های adobe,microsoft,oracle, autodesk و apple را یک جا خرید.
در پایان هم redhat به بنیاد GNU بخشیده شد.
« آخرین ویرایش: 12 دی 1391، 06:37 ق‌ظ توسط alend »

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
ماکروسافت اعلام کنه که ویندوز ۸ اخرین سری ویندوز خواهد بود،و تمام دارایی منقول خود را به شرکت کنونیکال خواهد بخشید،تا در توسعه اوبونتو به عنوان بهترین و کار پسند ترین سیستم عامل خانگی نقشی هر چند کوچک داشته باشد.
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین علی نعمت اللهی

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 648
  • every thing is [im]possible
    • وبلاگ شخصی من
redhat جهت حذف رقیبان انحصار طلب شرکت های adobe,microsoft,oracle, autodesk و apple را یک جا خرید.
در پایان هم redhat به بنیاد GNU بخشیده شد.
??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

آفلاین امیرمسعود مهرابیان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
    • http://ammir.ir
استالمن بیاد ایران کنفرانس بذاره تو همه ی شهرها، کانونیکال یه شعبه بزنه توی ایران، سی دی مجانی هم باز واسمون بفرسته  ;D
Freedom and community are important

آفلاین Yaser-16

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
استالمن بیاد ایران کنفرانس بذاره تو همه ی شهرها، کانونیکال یه شعبه بزنه توی ایران، سی دی مجانی هم باز واسمون بفرسته  ;D
عجب تخیل زیبا و غلظی و مرتفع و طویل و حجیم و سنگین و ...ای زدی :)
آنان که آزادی را فدای امنیت می‌کنند، نه شایستگی آزادی را دارند و نه لیاقت امنیت را!   بنیامین فرانکلین

آفلاین Big Achievement

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • ٍ Everything is gonna be alright with LINUX
خیلی دوست دارم استالمن رو ببینم خیلی دوسش دارم عشق منه (این چاخان نبود و جدی گفتم)
خاموش خاطران در ناز نعمتند ای روشنی عقل تو بر ما بلا شدی
سایت شخصی :
http://purplesrc.com/

:linux study
:FB

https://www.facebook.com/linuxstudy

:+google

https://plus.google.com/u/0/communities/107142073472124864081

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
استالمن نمی‌تونه بیاد ایران، چون یه قانون(!) داریم که می‌گه افرادی که یه بار پاشون رو تو کشور فلسطین اشغالی گذاشته باشن، دیگه هرگز نمی‌تونن پاشون رو تو ایران بذارن.
بعد می‌گن چرا با وجود فلسفی کلمه‌ای به اسم «قانون» مخالفی؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
بعد می‌گن چرا با وجود فلسفی کلمه‌ای به اسم «قانون» مخالفی؟
قانون نوشته میشه که تغییرش بدی.
اگر با قانونی مخالفی، تغییرش بده

آفلاین tazekar

• Full Member
  • *
  • ارسال: 148
  • آی نفس کش!
فیل*ـترینگ اینترنت ایران منطقی عمل کنه  ::)
قیمت یه لپ تاپ خوب 500.000 تومن بشه  ](*,)
ای بابا!

آفلاین mohsen-rashidi

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 646
  • Hacker`s Emblem
    • اینجا خانه محسن است
گوگل تصمیم بگیره مقر اصلیشو بیاره ایران!
بیل گیتس سر استیو بالمر رو پیشکش استالمن کنه و در مقابلش به سجده بیوفته و تمام ثروتشو خرج گسترش نرم افزار های آزاد کنه.
لینوس توروالدز خودکشی کنه چون نمی تونه جهیزیه ی سه تا دختر رو فراهم کنه.
ادوبی اعلام کنه به دلیل عدم توانایی در رقابت با گیمپ از این به بعد خط تولید فوتوشاپ تعطیل خواهد شد.
اپل به گدایی بیوفته و تمام گجت هاشو به قیمت ۱۰۰ دلار برای کاربران خارجی و ۲۰ دلار برای کاربران ایرانی به حراج بذاره.
 \\:D/ ;D \\:D/

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
قانون نوشته میشه که تغییرش بدی.
اگر با قانونی مخالفی، تغییرش بده

ممنون، ترجیح می‌دم قانون رو از بین ببرم تا این که تغییرش بدم. تغییر یعنی از بین بردن قانون قبلی و وضع یه قانون جدید، که خب من دیکتاتور نیستم که قانون وضع کنم
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین amin7r

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 792
  • تحصیلات:مهندسی جوشکاری عاشق کامپیوتر و تکنولوژی
 به نقل از باشگاه خبرنگاران ،شرکت اپل در تازه ترین قیمت های محصولات خود،200 دلار از قیمت مک بوک 13 اینچی کم کرده تا این محصول را با قیمتی در حدود 1400 دلار بفروش برساند.
 پیش از این قیمت مک بوک 13 اینچی با حافظه ی 256 گیگابایتی ssd که 1600 دلار بود  در طی یک چرخش استراتژی شرکت سازنده،قیمت آن را به شدت کاهش پیدا کرده است.نکته ی جالب اینجاست که سرعت پردازشگر این دستگاه در مدل های جدید از 2.5 گیگاهرتز به 2.6 گیگاهرتز ارتقا پیدا کرده است.
 این استراتژی جدید شامل محصولات دیگر خانواده مک بوک ها نیز شده است و علی رغم بروزرسانی قطعات سخت افزاری،قیمت این دستگاه ها نیز کاهش یافته است.برای مثال قیمت دستگاه مک بوک ایر (MacBook Air) با ظرفیت حافظه ی 256 گیگابایت 100 دلار کاهش پیدا کرده است.
 البته هنوز دلیلی برای این کاهش قیمت گزارش نشده و امکان دارد این قیمت ها تغییر کنند.
دوستان فکر کنم طنز های شما داره به حقیقت مبدل میشه ;D
بعضی از حرف ها جرعت گفتن میخواد . . .