انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

به نظر شما نقش و جایگاه اوبونتو در 20سال اینده چه طور خواهد بود؟

کم
5 (20.8%)
متوسط
9 (37.5%)
زیاد
10 (41.7%)

مجموع آرای اعضا: 24

نویسنده موضوع: به نظر شما نقش و جایگاه اوبونتو در 20سال اینده چه طور خواهد بود؟  (دفعات بازدید: 10350 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1522
با سلام.
دیشب از سر بی کاری داشتم ویکی پدیا رو زیر و می کردم که به مقاله جالبی برخوردم با عنوان ترابشریت.مقاله واسم زمانی جالبتر شد که فهمیدیم یه ایرانی به اسم اقای فریدون م اسفندیاری که بعد ها نام خود رو را به اف ام 2030 تغییر داده برای اولین بار مطرح کرده،که الان به بحث داغی در دنیا تبدیل شده.
با خوندن واژه ترابشریت به یاد تماشاگر ها تو سریال فرینج افتادم.یه افتخار دیگه واسه ما ایرانی ها که jj از یه ایرانی واسه ساخت سریالش الهام گرفته.

http://fa.wikipedia.org/wiki/اف‌ام_۲۰۳۰

http://fa.wikipedia.org/wiki/ترابشریت

http://fa.wikipedia.org/wiki/فرینج

فیلم ها سریال ها و مقالات بی شماری رو میشه در مورد پیش بینی هزاره سوم پیدا کرد،از نابودی انسانها تا سعادت و خوشبختی انسان ها.

برخلاف پست قبلی http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,52917.0.html دوستان به نظر شما چه اتفاق هایی ممکنه چهره دنیای قرن بیست و یکم و در کل هزاره سوم رو عوض کنه.؟
« آخرین ویرایش: 12 دی 1391، 12:29 ق‌ظ توسط jackshepherd »
انسانیت نسبت به دیگر انسان ها

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« آخرین ویرایش: 11 دی 1391، 12:47 ب‌ظ توسط آرمان اسماعیلی »
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
برخلاف پست قبلی http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,52917.0.html دوستان به نظر شما چه اتفاق هایی ممکنه چهره دنیای قرن بیست و یکم و در کل هزاره سوم رو عوض کنه.؟
ظهور.

=======
ویرایش: همچنین نظرسنجی رو نه انتخاب کردم. یک زمانی تکنولوژی در خدمت بشریت بود. یعنی ابتدا نیازی احساس می‌شد، سپس علم و تکنولوژی در صدد رفع آن نیاز بر می‌آمد. اما اکنون همه چیز برعکس شده و مصرف‌گرایی به اوج رسیده. ابتدا محصولی تولید شده و با تبلیغات فراوان نیاز به آن در انسان‌ها به وجود آورده می‌شود.

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
دوست عزیز وارد بحث دین نشیم چون واقعا مناقشه برانگیز و بدون نتیجه است.

منظور من از نظر سنجی و سوالی که تو متن پرسیده بودم این بود که ، چارلی چاپلین که طبیت گرا و وابسته به مکتب رومانتیک ها بود گفته بود که "انسان در خدمت صنعت است نه صنعت در خدمت انسان"که تو فیلم عصر جدید چارلی وارد چرخ دنده شده(انسان در عصر صنعت خرد شده)و تنها راه نجات انسان بازگشت اوست.

بسیاری از مردم و دانشمندان فکر میکردند که تا سال 2020 انسان می تواند تو مریخ شهرک های فضایی بسازد.

چه ایرادی داره ما هم هزاره سوم خود را مثل اف ام 2030 پیش بینی کنیم
نقل‌قول
او لقاح مصنوعی، و اصلاح نقایص ژنتیکی را در سال ۱۳۵۶ و در سال ۱۳۵۹، وی گفتگوی جمعی از راه دور، پزشکی از راه دور، و خرید از راه دور را پیش بینی کرده بود[۹],[۳]
به نقل از ویکی پدیا

اگه هم می خواهین این بحث قفل بشه لطفا به مدیر انجمن اطلاع بدین.و لطفا دلیل خود را هم بگویید.با تشکر

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
اگه هم می خواهین این بحث قفل بشه لطفا به مدیر انجمن اطلاع بدین.و لطفا دلیل خود را هم بگویید.با تشکر
;D مث اینکه سوء تفاهم شده. بنده منظورم پست خودم بود.

دوست عزیز وارد بحث دین نشیم چون واقعا مناقشه برانگیز و بدون نتیجه است.
والا بنده فقط نظرم رو گفتم. نمی‌خوام بحث راه بندازم.

منظور من از نظر سنجی و سوالی که تو متن پرسیده بودم این بود که ، چارلی چاپلین که طبیت گرا و وابسته به مکتب رومانتیک ها بود گفته بود که "انسان در خدمت صنعت است نه صنعت در خدمت انسان"که تو فیلم عصر جدید چارلی وارد چرخ دنده شده(انسان در عصر صنعت خرد شده)و تنها راه نجات انسان بازگشت اوست.
بنده نیز منظورم دقیقا همین بود به گمانم! همچنین 2001 ادیسه‌ی فضایی رو ببینید.

بسیاری از مردم و دانشمندان فکر میکردند که تا سال 2020 انسان می تواند تو مریخ شهرک های فضایی بسازد.

چه ایرادی داره ما هم هزاره سوم خود را مثل اف ام 2030 پیش بینی کنیم
نقل‌قول
او لقاح مصنوعی، و اصلاح نقایص ژنتیکی را در سال ۱۳۵۶ و در سال ۱۳۵۹، وی گفتگوی جمعی از راه دور، پزشکی از راه دور، و خرید از راه دور را پیش بینی کرده بود[۹],[۳]
به نقل از ویکی پدیا
مسئله همون سوء تفاهمه. کی گفتم ایراد داره؟ ;)

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
باید بحث جالبی باشه!
فقط من ارتباط هزاره سوم و چارلی چاپلین رومانتیک و شهرک فضایی و مریخ و ۲۰۳۰ و پیش از انقلاب و امام خمینی و لقاح مصنوعی و عصر صنعت و نقایص ژنتیکی رو با اوبونتو متوجه نشدم!

آفلاین محمدرضا ح.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3117
  • Your Future is our Past!
عصر جدید و هم چنین فرانکشتاین نمونه های بارز هزاره سوم هستند ;)
قاضی : تو السالوادور چه کار میکردی؟
چه‌گوارا : آفتاب میگرفتم
قاضی : پس چرا ساختمان دادگستری رو منفجر کردی؟
چه‌گوارا : جلوی آفتاب رو گرفته بود

آفلاین !

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 586
  • Don't Panic!
    • مانیتورینگ سایت
ما تو عصر تمدن های کوچک و ضعیفیم.برای پیدا شدن ماهیت هستی تمدن ها مجبور به قدرمندتر و گسترده تر شدن ان.فعلا پای  کسی به مریخ نرسیده اما روزگارهایی هم بوده که سفر به ماه بیشتر خیالات بود.
I just felt like running

Altern AI Directory --- GitHub

آفلاین mohsen69

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
سعادت بشر چیه؟ خوشبخت شدن یعنی چی؟ بهتر نیست اول منظورمونو از این واژه ها بگیم بعد ازشون استفاده کنیم؟
اگه منظور از خوشبختی، خوشبختی عروس و دامادی هم باشه عمرا فناوری بتونه همچین کاری کنه. فناوری چی داره که بخواد چنین کاری رو انجام بده. تو عصری که فناوری رشد کرده دیدیم و می بینیم دو جنگ جهانی اتفاق افتاده. ۷۰ میلیون نفر توش کشته شدن!! در طی چند ثانیه چند صد هزار نفرو با بمب اتم محصول فناوری کشتن! همین الان یکی از سه صنعت پر درآمد صنعت اسلحه سازی تو دنیاست به طوری که تو کشور مهد دموکراسی هم با وجود فجایعی که خرید و روش اسلحه به بار میاره نمی تونن جمعش کنن. به نظر میاد خواستگاه این فناوری هرچی بوده هرجایی که بوده درست نبوده. خشت اول گر نهد.... با وجود این که خیلی محاسن داشته ولی معایب خیلی بزرگی هم داره که اتفاقا اون هام در کل تاریخ بشر بی سابقه اس! شاید هم یه روزی رویا بوده!! این جوری پیش بره بعید به نظر میاد به جاهای خوبی برسه.
«هیچ استدلالی مبنی بر اینکه آنچه اکثریت اراده می‌کند صحیح است، وجود ندارد.»

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
@ آرمان اسماعیلی

دوست عزیز ببخشید اگه یه کم تند رفتم.ما با هم دوست هستیم.بازم معذرت می خوام اگه سوتفاهمی پیش اومده باشه.

نقل‌قول
فقط من ارتباط هزاره سوم و چارلی چاپلین رومانتیک و شهرک فضایی و مریخ و ۲۰۳۰ و پیش از انقلاب و امام خمینی و لقاح مصنوعی و عصر صنعت و نقایص ژنتیکی رو با اوبونتو متوجه نشدم!

می دونید دوستم به اوبونتو 10.10 خیلی پاینده،و اعتقاد داره که اوبونتو با یونیتی بد وبدتر شده.در حالی که من نظر کاملا برعکس ایشون رو دارم.و اعتقاد دارم که اوبونتو اولا داره از اون حالت سنتی بیرون میاد و دوما اوبونتو داره خودشو برای 20سال اینده اماده میکنه.زمزمه هاشو همین الان هم شنیدین تلویزیون اوبونتو و...
حالا تو دنیای مدرن فردا تمام خونه ها از یخچال فریز بگیر تا پریز برق خودکار باشه،به احتمال خیلی زیاد نقش لینوکس تو این زمینه پر رنگ تر خواهد بود.

خب بزارین سوال رو این جور مطرح کنم:به نطر شما گنو/لینوکس تا چه قدر می تونه تو دنیای مدرن فردا نقش بازی کنه.؟و شما چه نقش هایی رو برای اون پیش بینی میکنید.؟

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
به نظرم خود ِ لینوکس خیلی نقشش بشتر میشه. همین الانم خیلی زیاده. چند سال آینده از اینم بیشتر میشه. چون بسیار قابل حمل و تغییره.
ولی گنو/لینوکس به نظرم اگه کمتر نشه خیلی بیشتر نمیشه. چون کل دنیا داره به سمت انجصار طلبی میره و این قضبه با فلسفه گنو متضاده و چون اونور پول کلان قرار داره به احتمال ۹۹.۹۹% گنو بازنده است.
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین mohsen69

• Sr. Member
  • *
سوال عوض شد چرا؟!  ??? ??? ???

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
سوال عوض شد چرا؟!  ??? ??? ???

واسه اینکه دوستان گفتند سوال من ارتباطی با انجمن نداره،من هم سوال رو عوض کردم.بازم معذت و هزاران معذرت از شما و سایر دوستان که با سوال قبلی وقت تون رو تلف کردم.

آفلاین mohsen69

• Sr. Member
  • *
ای بابا! پس عرایض ما چی می شه اون بالا؟  ;D

آفلاین jackshepherd

• High Hero Member
  • *
ای بابا! پس عرایض ما چی می شه اون بالا؟  ;D

بین خودمون باشه دوست عزیز،زدن این پست بزرگ ترین اشتباه من تو انجمن اوبونتو بوده.وقتی اون لینک هایی رو که تو پست اول نوشتم رو خوندم،اونقدر هیجان زده شده بودم که یادم رفت موضوع مرتبط با انجمن نیست.