انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: جایگزین کردن نرم افزارهای ویندوزی با نمونه مشابه متن باز آن در لینوکس  (دفعات بازدید: 2378 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Amir Sadjad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 49
من دنبال نرم افزارهایی برای :

۱- گرفتن ایمیج از cd و dvd  و ذخیره روی هارد

2- ریکاور کردن و برگردوندن اطلاعات پاک شده از روی هارد.

3- برنامه ای مانند Limewire برای جستجو و به اشتراک گذاری فایلها (علی الخصوص از نوع صوتی)

4- برنامه ای مانند Notepad++ به عنوان یک ویرایشگر متن قدرتمند

5- یک برنامه Optimizer ( علی الخصوص برنامه ای برای مدیریت رم)

6- برنامه ای مانند isobuster که بتونه cd و dvd قفل دار یا اصولا مشکل دار رو تا حدودی بازیابی کنه.

و ۷-  جایگزینی برای برنامه getsmile (برنامه ای برای مدیریت اسمایلی های مورد علاقه و استفاده راحت از اونها در فضاهای مختلف)

طی هفته اخیر بطور دائم دارم روی لینوکسی شدن(با اوبونتوی 7.10) کار میکنم اما برای این نرم افزارها نتونستم مشابه ای پیدا کنم....ویندوز ویستا بد جوری داره وسوسه میکنه
« آخرین ویرایش: 07 تیر 1387، 04:58 ق‌ظ توسط Amir Sadjad »

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1545
پاسخ به: جایگزین کردن نرم افزارهای ویندوزی &
« پاسخ #1 : 07 تیر 1387، 06:41 ق‌ظ »
1- توی گنوم روی آیکون سیدی روی دسکتاپ(یا توی Computer) راست-کلیک کنید و Copy Disk رو بزنید و جلوی Copy disk to گزینهٔ File image رو انتخاب کنید و دکمهٔ Write رو بزنید و بعد پوشه محل ذخیرهٔ اون رو انتخاب کنید.
با Brasero هم به راحتی میشه از سیدی image گرفت.
با K3B هم (با وجود اون امکاناتی که داره) فکر می‌کنم بشه. با خود KDE خاطرم نیست میشه یا نه.
حتی با خط فرمان هم میشه (با دستور mkisofs).

2- برنامهٔ testdisk
4- ویرایشگرهای gedit , kwrite , kate . اگه امکانات بیشتری برای برنامه نویسی خواستید میتونید از IDE ها استفاده کنید.
6- برنامهٔ isomaster فایل‌های iso رو ویرایش میکنه اما اونی که گفتید رو نمی‌دونم.

اگه قرار بود برای این کارها توی لینوکس نرم‌افزاری پیدا نشه که دیگه کسی لینوکس کار نمی‌کرد!! اصلا من میگم فقط مشکلم برای نرم‌افزارهای خیلی تخصصی هست که اونم بعضی وقتا نسخهٔ لینوکسی هم دارن اما رایگان نیستن(مثل matlab). اگه نسخهٔ لینوکسی هم نداشته باشن احتمالاً بالأخره یه نرم‌افزار گیر میاد که بتونه کار آدم رو راه بندازه اما به اون قدرت نیست.
اما برای نرم‌افزارهای نه چندان تخصصی هیچ مشکلی توی لینوکس نیست.

ویستا هم وسوسه شدن داره؟! خب برید یه مدت کار کنید بعد که سرعتش اعصابتون رو خورد کرد و قشنگیش هم (که توی هر سیستم‌عامل دیگه‌ای میشه اعمال کرد حتی قشنگترش رو) براتون عادی شد، اونوقت برگردید به آغوش لینوکس!
« آخرین ویرایش: 07 تیر 1387، 06:58 ق‌ظ توسط ilius »

آفلاین sudotux

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 2269
  1- گرفتن ایمیج از cd و dvd  و ذخیره روی هارد

2- ریکاور کردن و برگردوندن اطلاعات پاک شده از روی هارد.

3- برنامه ای مانند Limewire برای جستجو و به اشتراک گذاری فایلها (علی الخصوص از نوع صوتی)

4- برنامه ای مانند Notepad++ به عنوان یک ویرایشگر متن قدرتمند

gedit , kate , kwrite , vim

5- یک برنامه Optimizer ( علی الخصوص برنامه ای برای مدیریت رم)

لینوکس نیاز به همچین برنامه ای نداره !

« آخرین ویرایش: 07 تیر 1387، 02:38 ب‌ظ توسط Hosein-Mec »

آفلاین Amir Sadjad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 49
ممنونم , وجود دوستانی مثل شما کوچ کردن رو خیلی آسونتر میکنه  :)