امروز sidux رو نصب کردم. توزیع sidux بر مبنای debian (نسخه ناپایدار) است. فایل iso برای kde-lite رو از سایتش دانلود کردم و بعدش با live اومدم بالا. سرعت کار با cd live بسیار بالا بود (در اصل من تا حالا توزیع با این سرعت live ندیده بودم). بعدش گزینه install رو زدم و چند مرحله داشت که باید مشخصات و تنظیمات رو وارد میکردی. انتخاب پارتیشن یه مقدار سر راست نبود ولی اگه کسی قبلا با linux آشنایی مقدماتی داشته باشه راحت از پسش بر میاد. بعد دکمه نصب رو زدم و نصب شروع شد. کل فرایند ۷ دقیقه طول کشید. بعد cd رو خارج کردم و کامپیوتر رو ریستارت.
سیستم با سرعت باورنکردنی بالا اومد و از لحاظ شناسایی سخت افزار هم موردی نداشت. بعد یه مقدار باش کار کردم یه چند تا برنامه محاسباتی هم اجرا کردم سرعتش واقعا بالا بود در ضمن از هنگ کردن هم اصلا خبری نبود. بعد تصمیم گرفتم kde رو نصب کنم. از طریق apt-get اونم نصب کردم. مخازن بسیار خوب با سرعت بالا یه نمونه دیگه از نکات برجسته توزیع بود. kde بالا اومد و سرعت به همون شگفتی قبل بود و از همه جالبتر اینکه مقدار رم مصرفی فقط ۵۵ مگا بایت بود! هر نرم افزاری هم که میخواستم توی مخازن (آخرین نسخه) بود. و مهمتر اینکه همون پایداری debian هنگام کار رو کاربر حس میکنه.
خلاصه اگه کسی یه توزیع سریع، سبک و بهنگام میخواد بهتره یه نگاه به این توزیع بکنه، ما که باش خیلی حال کردیم