انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: جای چه چیزی توی GNU/Linux خالیه؟  (دفعات بازدید: 8688 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mohsen69

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
پاسخ : جای چه چیزی توی GNU/Linux خالیه؟
« پاسخ #30 : 15 دی 1391، 12:52 ب‌ظ »
نقل‌قول
جای یه دسکتاپ کامل و بدون باگ حتی در حد ویندوز xp خالیه! برنامه های کاربردیش پیشکش..

من از فدورا ۱۶ تا به امروز دارم از گنوم x.3 استفاده می کنم و به جرات می تونم بگم بسیار روون تر و کم اشکال تر از رابط کاربری حتی ویندوز ۷ بوده.
شما بر چه مبنایی این حرف رو میزنید؟
نفرمایید این طور. من الان از گنوم ۳.۶ استفاده می کنم. اول که اومده بود امکان تغییر layout با صفحه کلید وجود نداشت! بعد هم که اضافه شد هر میانبری نمی شد گذاشت. مثلا alt+shift که خیلی رایجه را نمی شد اضافه کرد تا بالاخره توی gnome tweal tool امکان تغییر layout مثل قبل اضافه شد!! حالا من از شما می پرسم چقدر قابله توجیهه توی قرن ۲۱ دسکتاپی بیرون بدی که چنین امکانی نداره؟! مشکلات مسخره دیگه ای هم داره. مثلا خیلی از امکانات nautilus  حدف شده.  دکمه backspace توی nautilus کار نمی کنه!‌ امکان split کردن صفحه توش حذف شده. توی خود گنوم شل دکمه logout حذف کردن. دکمه hibernate نداره! از همه بدتر message tray جدیدشه. روی آیکون برنامه های جاوا نمی شه راست کلیک کرد(کار نمی کنه). بعضی وقتهام هیچی نشون می ده. کرش کردنهای گاه و بیگاهشم که هس. کلا خیلی افتضاح شده. هر چی هم پیش می ره بدتر می شه. اصن یه وعضی!!
«هیچ استدلالی مبنی بر اینکه آنچه اکثریت اراده می‌کند صحیح است، وجود ندارد.»

آفلاین مجتبی باغبان

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 780
« پاسخ #31 : 15 دی 1391، 03:07 ب‌ظ »
alt+shift تو ویندوز رایجه. من الان با kde کار می‌کنم عالیه. واسه همین تغییر زبان هزار جور شرتکات می‌تونم تعریف کنم الان واسه من کلید متا واسه سویچ انگلیسی و کلید منو واسه زبون فارسی است.
به نظر من اولویت گنو لینوکس دسکتاپ نیست بلکه نرم‌افزارهای قوی و با کیفیت هستش وهمچنین شناخت کارتهای dvb

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #32 : 15 دی 1391، 03:28 ب‌ظ »
عزیزم. من الآن از گنوم شل ۳٫۷ استفاده می‌کنم و

۱. با alt+shift میشه زبون رو عوض کرد (اگه انتخابش کرده باشی از قبل)
۲.بجای backspace باید از کلیدهای ترکیبی alt+left arrow استفاده کنید.
۳. درسته امکان split کردن حذف شده.
۴. دکمه‌ی logout هم داره :)
۵. hibernate رو تاحالا استفاده نکردم. اصلا نمی‌دونم به چه دردی می‌خوره.
۶. منظورت از اینکه نمی‌شه راست‌کلیک کرد چیه؟
۷. کرش کردن رو موافقم هنوز به پایداری قابل قبول نرسیده.

آفلاین mohsen69

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
« پاسخ #33 : 15 دی 1391، 09:35 ب‌ظ »
عزیزم. من الآن از گنوم شل ۳٫۷ استفاده می‌کنم و

۱. با alt+shift میشه زبون رو عوض کرد (اگه انتخابش کرده باشی از قبل)
۲.بجای backspace باید از کلیدهای ترکیبی alt+left arrow استفاده کنید.
۳. درسته امکان split کردن حذف شده.
۴. دکمه‌ی logout هم داره :)
۵. hibernate رو تاحالا استفاده نکردم. اصلا نمی‌دونم به چه دردی می‌خوره.
۶. منظورت از اینکه نمی‌شه راست‌کلیک کرد چیه؟
۷. کرش کردن رو موافقم هنوز به پایداری قابل قبول نرسیده.

۱. خدا امواتشونو بیامرزه!
۲. خب حالا چی می شد backspace هم این کارو انجام می داد؟ یا لااقل امکان فعال کردنشو می داشتن؟ اصن چه دردیه حدف کردن اون؟! به هر حال من nautilus رو بازنشسته کردمو از nemo که یه فروک از اون هست استفاده می کنم. همه ی امکانات سابقشم داره  :P
۳.
۴. ۱
۵.  :o
۶. راست کلیک می کنی ولی منوهاش باز نمی شه. باگه
۷. ۴
«هیچ استدلالی مبنی بر اینکه آنچه اکثریت اراده می‌کند صحیح است، وجود ندارد.»

آفلاین shahramlp

• Full Member
  • *
  • ارسال: 110
« پاسخ #34 : 16 دی 1391، 01:55 ق‌ظ »
سلام دوستان یه سوال دیگه واسم پیش اومده اینکه میشه با زبانهای انحصاری مثل مثلاً #C برنامه‌ی اپن سورس نوشت؟ منظورمو که میفهمید؟ منظورم اینه که تصور کنید یکی میخواد یه برنامه‌ی اپن‌سورس طراحی کنه اونم واسه ویندوز بعد برای نرم‌افزارش از زبان #C استفاده کنه و همونطور که میدونید کامپوننت‌ها و کتابخانه‌هایی توی زبان وجود داره که سورسشون معلوم نیست و مشخص نیست که دقیقاً چکار میکنن اونوقت به نظرتون تولید چنین نرم‌افزاری با ذات اپن‌سورس تضاد نداره؟
« آخرین ویرایش: 16 دی 1391، 02:14 ق‌ظ توسط shahramlp »

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #35 : 16 دی 1391، 09:24 ق‌ظ »
عزیزم من زیاد در مورد سی‌شارپ اطلاع ندارم، فقط می‌دونم که بعضی نرم‌افزارهای توی دنیای گنو/لینوکس با اون نوشته شدن:
http://en.wikipedia.org/wiki/Mono_%28software%29

آفلاین Plugin

• Full Member
  • *
  • ارسال: 139
  • applet سابق
« پاسخ #36 : 16 دی 1391، 10:46 ق‌ظ »
جای یه تقویم شمسی دارای مناسب هم که راحت داخل مخزن باشه توی لینوکس کمه
تقویم StarCalendar
شیرینى پیروزى، تلخى صبر را از میان مى‏ برد.

آفلاین Paracode.net

• Full Member
  • *
  • ارسال: 134
  • vive la liberté - - - زنده باد آزادی
    • کدهای موازی
« پاسخ #37 : 16 دی 1391، 05:18 ب‌ظ »
از لحاظ مولتی مدیا لینوکش خیلی خیلی عقبه ( در حد ویندوز ۹۸ ) من بودم بیشتر تو این زمینه کار میکردم
از لحاظ مولتی مدیا لینوکش خیلی خیلی عقبه ( در حد ویندوز ۹۸ ) من بودم بیشتر تو این زمینه کار میکردم
سلام میشه یکم بیشتر توضیح بدید

سلام .
خیلی خیلی ابتدایی عرض کنم که ۴ روز کامل سر و کله زدم که خروجی صدارو بتونم گرافیک اکولایزرش رو پیدا کنم آخرشم پیدا نکردم . بعدشم صدایی که برنامه ریتم باکس تولید میکنه خیلی کیفیت صدای پایینی داری حتی با مداولیری که روی ویندوز XP نمیشه مقایسش کرد بعدشم از Default Application هم که موزیک و ویدیو رو گذاشتم رو VLC هنوز دابل کلیک که میکنم با ریتم باکس مسخره بازش میکینه
اینا فقط چند تا نمونه خیلی کوچیک بودن

خیلی جالبین !!!
العان این جامعه کاربری کیه که بخاطر چیزی که گفتم (دروغ که نگفتم!!) بهم امتیاز منفی داده ؟؟؟
این بچه بازیا چیه ؟؟؟ خوب باید قبول کنیم حد اقل تو زمینه مولتی مدیا گنو/لینوکس در حد ویندوز ۹۸ دیگه .
اگه خیلی به بعضیا فشار میاد به جای بچه بازی برن یاد بگیرن چطوری تو این زمینه بهترش کنن
سعی نکن از من (یه نفر دیگه) بهتر باشی، از خودت بهتر باش

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
« پاسخ #38 : 16 دی 1391، 08:51 ب‌ظ »
نقل‌قول
خیلی خیلی ابتدایی عرض کنم که ۴ روز کامل سر و کله زدم که خروجی صدارو بتونم گرافیک اکولایزرش رو پیدا کنم آخرشم پیدا نکردم . بعدشم صدایی که برنامه ریتم باکس تولید میکنه خیلی کیفیت صدای پایینی داری حتی با مداولیری که روی ویندوز XP نمیشه مقایسش کرد بعدشم از Default Application هم که موزیک و ویدیو رو گذاشتم رو VLC هنوز دابل کلیک که میکنم با ریتم باکس مسخره بازش میکینه
اینا فقط چند تا نمونه خیلی کوچیک بودن

ریتم بوکس را پاک کنید با همین VLC باز خواهد کرد .
توی وی ال سی هم اکولایزر داریم .
برای صدا برون ده این را بگذارید :
cat /etc/pulse/daemon.conf  | grep default-sample

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #39 : 17 دی 1391، 02:44 ب‌ظ »
خیلی جالبین !!!
العان این جامعه کاربری کیه که بخاطر چیزی که گفتم (دروغ که نگفتم!!) بهم امتیاز منفی داده ؟؟؟
این بچه بازیا چیه ؟؟؟ خوب باید قبول کنیم حد اقل تو زمینه مولتی مدیا گنو/لینوکس در حد ویندوز ۹۸ دیگه .
اگه خیلی به بعضیا فشار میاد به جای بچه بازی برن یاد بگیرن چطوری تو این زمینه بهترش کنن

* الآن
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #40 : 18 دی 1391، 12:06 ق‌ظ »
خیلی جالبین !!!
دوست عزیز. این همه آدم این‌جان و هیچ‌کدوم با مولتی مدیا مشکلی ندارن. خود من به مدد ابزارهای پیش‌رفته‌ای که گنو/لینوکس بهم می‌ده بارها بهتر از دوستانم که روی رایانه‌ی مشابه ویندزد ۷ دارن از امکانات صوتی و تصویری دستگاهم استفاده می‌کنم. اگه شما در زمینه‌ی کاربری گنو/لینوکس ضعف داری، درست نیست که تقصیر رو به گردن گنو/لینوکس بندازی. راه درست، مطالعه برای شناخت پیدا کردن به چیزیه که ازش استفاده می‌کنی، نه فحش دادن به چیزی که نمی‌دونی چیه.
در ضمن کسی شما رو مجبور نکرده از سیستم‌عامل گنو استفاده کنی. اگه فکر می‌کنی ویندزد بهتره، نرم‌افزار آزاد این آزادی رو بهت می‌ده که بری و از همون استفاده کنی.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Paracode.net

• Full Member
  • *
    • کدهای موازی
« پاسخ #41 : 18 دی 1391، 03:08 ق‌ظ »
خیلی جالبین !!!
دوست عزیز. این همه آدم این‌جان و هیچ‌کدوم با مولتی مدیا مشکلی ندارن. خود من به مدد ابزارهای پیش‌رفته‌ای که گنو/لینوکس بهم می‌ده بارها بهتر از دوستانم که روی رایانه‌ی مشابه ویندزد ۷ دارن از امکانات صوتی و تصویری دستگاهم استفاده می‌کنم. اگه شما در زمینه‌ی کاربری گنو/لینوکس ضعف داری، درست نیست که تقصیر رو به گردن گنو/لینوکس بندازی. راه درست، مطالعه برای شناخت پیدا کردن به چیزیه که ازش استفاده می‌کنی، نه فحش دادن به چیزی که نمی‌دونی چیه.
در ضمن کسی شما رو مجبور نکرده از سیستم‌عامل گنو استفاده کنی. اگه فکر می‌کنی ویندزد بهتره، نرم‌افزار آزاد این آزادی رو بهت می‌ده که بری و از همون استفاده کنی.
یه چیزی که خیلی خوب همه کاربرای گنو / لینوکس بلدن اینه : مما مشکلی نداریم تو مشکل داری.
من توی همین فروم زیر یه پست سوال پرسیدم که اکولایزر خروجی صدارو چطور تنظیم(ض؟) کنم ، جوابای بیربطی شنیدم که هیچ تو فرومای خارجیم دیدم که این سوال به جواب معلومی نمیرسه . یکی یه نرم افزار معرفی کرده بود که تو مخزن هم نبود با کلی بدبختی اونو دانلود کردم و نصب کردم که کلا گند زد تو همون صدای آشغالی که در میومد ؛ بعدش تو زیر همون پست برگشتم گفتم که ویندوز ۹۸ این قابلیت رو داره تو زمینه مولتیمدیا ویندوز بهتره منفی دادن ها شروع شد بعدشم این پست یه نظر سنجیه که خروجی مفید نداره اومدم اینجا حرف دلمو زدم دوباره منفی پشت منفی!!!
توی یه جای دیگه نظراتم رو عنوان کردم که زیر همون پست به شخص شما گفتن «اسپمر»
خب شما بگو ری اکشن یه آدم به این سلسله اتفاقات چی باشه ؟؟؟؟

آفلاین majidkamali1370

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 928
« پاسخ #42 : 18 دی 1391، 04:10 ق‌ظ »
یه اکولایزر که اینقدر سروصدا نداره.
اکولایزر برای RhythmBox:
Ubuntu 14.04 LTS 64-bit - unity

آفلاین Paracode.net

• Full Member
  • *
    • کدهای موازی
« پاسخ #43 : 18 دی 1391، 04:55 ق‌ظ »
یه اکولایزر که اینقدر سروصدا نداره.
اکولایزر برای RhythmBox:

دوست عزیز عمق نگاهت رو بالاتر ببری بد نیست

آفلاین ahmad511800

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 413
    • اخبار استخدامی
« پاسخ #44 : 18 دی 1391، 04:23 ب‌ظ »
همه چیز را به جنگ می کشید
اما من جای چه چیزهایی خالی است؟
1.یک دانلود منیجر گرافیکی عالی --------> که flareget داره خوب توسعه داده میشه فکر کنم عالی بشه همین الانم نسخه آزمایشیش بدک نیست.
2.بازی های عالی  ---------------------> که اونم داره خوب پیش میره
3.gui مناسب -------------------------->یونیتی داره روز به روز بهتر میشه
4.ویروس ------------------------------>مشغول هستند اما نمی توانند :P
Ewrek reşî le ser me da tê

Degurrmiji dewê merev bihar tê