انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب اوبونتو دسکتاپ  (دفعات بازدید: 4909 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین kafe0

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 37
نصب اوبونتو دسکتاپ
« : 12 دی 1391، 11:40 ب‌ظ »
سلام
من یه سیستم Amd 1.7 با Ram 512  دارم چه ورژنی از اوبونتو دسکتاپ روی سیستم من راحت نصب میشه و بدون مشکل کار میکنه
البته یه درایو خالی 10 گیگابایتی دارم چطور میتوانم اوبونتو رو نصب کنم که درایوای دیگه سیستمم پاک نشه
با تشکر

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
پاسخ : نصب اوبونتو دسکتاپ
« پاسخ #1 : 13 دی 1391، 10:05 ق‌ظ »
lubuntu نصب کن!

آفلاین Big Achievement

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 707
  • ٍ Everything is gonna be alright with LINUX
« پاسخ #2 : 13 دی 1391، 01:03 ب‌ظ »
اره 512 برا رم تو اوبونتو زیاد جواب نمیده همون lubuntu نصب کن موفق باشی
خاموش خاطران در ناز نعمتند ای روشنی عقل تو بر ما بلا شدی
سایت شخصی :
http://purplesrc.com/

:linux study
:FB

https://www.facebook.com/linuxstudy

:+google

https://plus.google.com/u/0/communities/107142073472124864081

آفلاین kafe0

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #3 : 14 دی 1391، 12:48 ق‌ظ »
به من اوبونتو 10.4 ال تی اس پیشنهاد شده که نصب کنم
چون میخوام اوبونتو سرورم یاد بگیرم پیشنهاد کردن این ورژن رو نصب کنم که پایم قوی شه :دی
درسته یا نه؟

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
« پاسخ #4 : 14 دی 1391، 01:10 ق‌ظ »
Lubuntu 12.04‌ نصب کن. رم پایینی داری که برای اوبونتو نمیکشه.
10.04‌قدیمی شده.

آفلاین Saeid aZm

• Full Member
  • *
  • ارسال: 131
  • سعید اعظمی هستم و ادمین ماهنامه آنلاین iHARDWARE
« پاسخ #5 : 14 دی 1391، 04:32 ق‌ظ »
با عرض سلام

توزیع xubuntu  بسیار مناسب سیستم هایی که از نظر مشخصات فنی در رده پایینی هستند و برای شما دوست عزیز نسخه 12.04 این نسخه پیشنهاد می شود.
چه زیباست رایگان بهتر زیستن را به دیگران بیاموزیم .به نظرم همون کاری که با دنیای متن باز میشه کرد.

آفلاین kafe0

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 14 دی 1391، 12:22 ب‌ظ »
یعنی برای من که بعدا میخوام اوبونتو سرور کار کنم خوبه ؟ مشکلی بعدا رو دستورات ندارم ؟

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #7 : 14 دی 1391، 12:40 ب‌ظ »
برای اوبونتو سرور فرقی نداره!
فرق بین اوبونتو، لوبونتو، زوبونتو، کوبونتو تنها در رابط گرافیکی هست، برای سرور باید کار با بَش رو بلد باشین که توی همش یکسانه!
ضمنا بهتره ۱۰.۰۴ رو بیخیال شی و لوبونتو ۱۲.۱۰ نصب کنی!

آفلاین امیرمسعود مهرابیان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
    • http://ammir.ir
« پاسخ #8 : 14 دی 1391، 12:45 ب‌ظ »
با عرض سلام

توزیع xubuntu  بسیار مناسب سیستم هایی که از نظر مشخصات فنی در رده پایینی هستند و برای شما دوست عزیز نسخه 12.04 این نسخه پیشنهاد می شود.
۱.البته میزکار lxde سبک تر از xfce هست.
۲. من توزیع Peppermint رو پیشنهاد میکنم. نقطه ضعف هایی داره که خودتون باید حل کنید، اما بسیار پایدار و پرسرعت هستش مخصوصا برای شما. میزکارش هم تلفیقی از openbox و lxde هست که باعث میشه سبک تر از lxde باشه. رفته رفته داره به سیستم عامل اول من تبدیل میشه  ;)

یعنی برای من که بعدا میخوام اوبونتو سرور کار کنم خوبه ؟ مشکلی بعدا رو دستورات ندارم ؟
خیر مشکلی پیش نمیاد چون lubuntu و peppermint هر دو برگرفته از اوبونتو هستن و حتی روی مخازن اوبونتو سوار هستن.
Freedom and community are important

• Full Member
  • *
« پاسخ #9 : 14 دی 1391، 12:47 ب‌ظ »
فرق بین اوبونتو، لوبونتو، زوبونتو، کوبونتو تنها در رابط گرافیکی هست، برای سرور باید کار با بَش رو بلد باشین که توی همش یکسانه!
البته مدیربسته ها در توزیع های مختلف فرق میکنه که ممکنه توی بحث سرور بعدا مشکل ایجاد کنه براشون.

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #10 : 14 دی 1391، 12:51 ب‌ظ »
البته مدیربسته ها در توزیع های مختلف فرق میکنه که ممکنه توی بحث سرور بعدا مشکل ایجاد کنه براشون.
عجب!
شما می‌شه فرقش رو بگی؟!
این که اینترفیسش یه جور دیگه‌س میشه فرق؟ اگه اینطوره که اوبونتو سرور اصلا محیط گرافیکی نداره، پس اصلا مدیر بسته نداره!
توی همش مدیر بسته ابزار apt-get هست و ابزارهای کمکی ممکنه فرق کنه مثل tasksel و aptuide که اونم نبودش هیچ مشکلی نیست و به راحتی هم قابل نصبه!

• Full Member
  • *
« پاسخ #11 : 16 دی 1391، 01:18 ب‌ظ »
عجب!
شما می‌شه فرقش رو بگی؟!
این که اینترفیسش یه جور دیگه‌س میشه فرق؟ اگه اینطوره که اوبونتو سرور اصلا محیط گرافیکی نداره، پس اصلا مدیر بسته نداره!
توی همش مدیر بسته ابزار apt-get هست و ابزارهای کمکی ممکنه فرق کنه مثل tasksel و aptuide که اونم نبودش هیچ مشکلی نیست و به راحتی هم قابل نصبه!
چرا میپرین به آدم بابا؟ :D
اینطوری جواب میدین آدم میترسه دفعه ی بعد بیاد توی یه تاپیک جواب بده  :D

مثلا نصب پکیج های yum :
# yum -y install [package]

نصب پکیج های rpm:
# rpm -ivh [package.rpm]

نصب بسته های pacman:
# pacman -S name

من فکر میکردم apt فقط مربوط به توزیع های مبتنی بر دبیان هست. الان با توضیحات شما گیج شدم. :D
یکی بیاد توضیحات تکمیلی رو بده ;D

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #12 : 16 دی 1391، 01:39 ب‌ظ »
عجب!
شما می‌شه فرقش رو بگی؟!

مثلا نصب پکیج های yum :

نصب پکیج های rpm:
# rpm -ivh [package.rpm]

نصب بسته های pacman:
# pacman -S name

من فکر میکردم apt فقط مربوط به توزیع های مبتنی بر دبیان هست. الان با توضیحات شما گیج شدم. :D
عزیزم شما خودت رو بذار جای یه تازه کار که هیچی از گنو/لینوکس نمی‌دونه، یکی بیاد با اطلاعات غلط گمراهت کنه خوبه؟!
خدا خودش می‌دونه من هیچ غرضی ندارم، با کسی هم دشمنی ندارم، ولی اگر در موردی چیزی ندونم، حداقل راهنمایی اشتباه نمی‌کنم!
سوال دوستمون این نبود که آیا توزیع های مختلف مدیر بسته یکسان دارند؟!
ایشون در مورد نصب اوبونتو دسکتاپ سوال کردن، و بعدا تصمیم دارن اوبونتو سرور کار کنند، همه می‌دونیم توزیع اوبونتو از مدیر بسته apt-get استفاده می‌کنه!
من حرفم اینه، جواب نامربوط به سوال بود، ذهن مخاطب رو مغشوش نکنیم!
باز هم اگه احساس می‌کنین بهتون بی احترامی شده، بنده عذرخواهی می‌کنم!

• Full Member
  • *
« پاسخ #13 : 16 دی 1391، 02:34 ب‌ظ »
عجب!
شما می‌شه فرقش رو بگی؟!

مثلا نصب پکیج های yum :

نصب پکیج های rpm:
# rpm -ivh [package.rpm]

نصب بسته های pacman:
# pacman -S name

عزیزم شما خودت رو بذار جای یه تازه کار که هیچی از گنو/لینوکس نمی‌دونه، یکی بیاد با اطلاعات غلط گمراهت کنه خوبه؟!
خدا خودش می‌دونه من هیچ غرضی ندارم، با کسی هم دشمنی ندارم، ولی اگر در موردی چیزی ندونم، حداقل راهنمایی اشتباه نمی‌کنم!
سوال دوستمون این نبود که آیا توزیع های مختلف مدیر بسته یکسان دارند؟!
ایشون در مورد نصب اوبونتو دسکتاپ سوال کردن، و بعدا تصمیم دارن اوبونتو سرور کار کنند، همه می‌دونیم توزیع اوبونتو از مدیر بسته apt-get استفاده می‌کنه!
من حرفم اینه، جواب نامربوط به سوال بود، ذهن مخاطب رو مغشوش نکنیم!
باز هم اگه احساس می‌کنین بهتون بی احترامی شده، بنده عذرخواهی می‌کنم!
من فقط منظورم اون قسمت صحبت های شما بود که گفتین باید کار با bash رو یاد بگیرین که توی همشون یکسانه. من گفتم مدیربسته ها توی bash توی توزیع های مختلف فرق میکنن، ولی توزیع های مبتنی بر دبیان و اوبونتو از همون apt-get استفاده میکنن و ایشون بعدا مشکلی نخواهند داشت. ولی اگر مثلا اوبونتودسکتاپ کار کنن و بعدا بخوان برای سرور، سنت او اس یا ردهت استفاده کنن به مشکل برمیخورن. درست میفرمایین، اشتباه از من بود، میباست این توضیحات رو هم به پستم اضافه کنم. و ممنون از به فکر بودنتون  ;)

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • Ma3x
    • Ma3x
« پاسخ #14 : 16 دی 1391، 02:58 ب‌ظ »
توصیه می‌کنم این عرض بنده رو یک‌بار دیگه بخونید:
نقل‌قول
از این حرف بر میاد مصداق کلمه‌ی «همش»، اوبونتو، لوبونتو، زوبونتو و کوبونتو هستند!