انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: الگوی فارسی برای نرم افزار تمرین تایپ ktouch  (دفعات بازدید: 3084 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
سلام دوستان!
قبلا که می‌خواستم تمرین تایپ کنم، متوجه شدم پترن فارسی برای این نرم افزار موجود نیست، برای همین الگوی خودم رو ساختم.
ممکنه به درد شما هم بخوره!
http://ubuntuone.com/6iTqOseVSVO4RLnWTPgtM8
اگه مرورگر فایل رو باز کرد (دانلود نکرد) از منو ی file گزینه save page as رو انتخال کنید و ذخیرش کنید!
جهت استفاده از الگو، از منوی traning گزینه open lecture را انتخاب کید و آدرس فایل دانلود شده رو بدین!
لذت ببرید!  ;)

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
سلام دوستان!
قبلا که می‌خواستم تمرین تایپ کنم، متوجه شدم پترن فارسی برای این نرم افزار موجود نیست، برای همین الگوی خودم رو ساختم.
ممکنه به درد شما هم بخوره!
http://ubuntuone.com/6iTqOseVSVO4RLnWTPgtM8
اگه مرورگر فایل رو باز کرد (دانلود نکرد) از منو ی file گزینه save page as رو انتخال کنید و ذخیرش کنید!
جهت استفاده از الگو، از منوی traning گزینه open lecture را انتخاب کید و آدرس فایل دانلود شده رو بدین!
لذت ببرید!  ;)
این رو قبلا من درست کردم که هنوز کامل نیست. باید چند حرف دیگه رو بهش اضافه کنم. از روی انگلیسی درست کردم. بهتره در طراحی فایل استایل یادگیری پله به پله جای حروف مد نظر باشه.

آفلاین Matrix.1372

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1966
  • Ma3x
    • Ma3x
مرسی از تذکر! ندیده بودم و گرنه جسارت نمی‌کردم!
در مورد پله پله هم فرض شده مخاطب کمی با تایپ ده انگشتی آشنایی داره، واسه همین پله پله‌ش نکردم.
در هر حال ممنون!

آفلاین امید توانا

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 981
دوست من جسارت چیه :oops:
خواستم بگم که من هم این مقدار کار انجام دادم. در یادگیری گام‌به‌گام حروف، در آخرین مرحله میتونه یه متن کامل فارسی باشه که هر کسی بتونه سرعت تایپ خودش رو بفهمه. اون متن میتونه همینی باشه که شما در نظر گرفتید.

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
کی-تاچ بهترینه؟ من از تیپ10 خوشم اومده ::)
« آخرین ویرایش: 19 بهمن 1391، 03:12 ب‌ظ توسط کیان »