همون طور كه ناظر محترم فرمودند دزدي دزدي است و واقعا هم همين طوره. دوست عزيز و خوبم آقاي Cyber Man چرا خودوتو درگير بحث هاي بيهوده مي كني؟ واقعا ارزشش رو داره كه وقت و ذهنت رو درگير اين مسائل مي كني؟ ببين آقا كپي كردن از محصولي كه صاحبش راضي نيست رو شما چي مي گيد؟ غير از دزدي؟ دليل نمي شه كه چون محصول خارجي تبصره داشته باشه! ميشه؟ ولي حرف شما رو
نمی خواستم دیگه این بحث رو ادامه بدم اما خب چه می شه کرد سوالی دارم از هر یازده نفری که رای ناظران دادن
1. شما هیچگونه فایل Mp3 بر روی هارد و یا موبایل خود ندارید؟
2. هیچگونه DVD و VCD کپی شده ای ندارید؟
3. هیچگونه کتاب offset شده و یا ترجمه شده ( اغلب کتابهای ترجمه شده فاقد اجازه از ناشر اصلی هستند ) را ندارید
و ... همین 3 تا برای شروع بسه
و یا اینکه حق کپی رایت رو فقط برای نرم افزارهای کامپیوتری می دونید
بدیهی است باید 11 جواب باشه و در غیر اینصورت معلومه که رای خودتون رو پس گرفتید منتظرم
كاملا قبول دارم. ما بعضي مواقع خودمون رو گول مي زنيم. حتي ما كه دم از كپي رايت مي زنيم. شايد 90 درصد و شايد هم 100 درصد موسيقي و فيلم هايي كه ما داريم و نگاه مي كنيم غير مجازه ولي اون مواقع يادمون مي ره كه دم از كپي رايت مي زديم. البته اين رو كه در اين سايت بايد كپي رايت رعايت بشه رو كاملا قبول دارم چون ما به نحوي نمايندگان اوبونتو در ايران هستيم و شعار لينوكس و اوبونتو هم استفاده از نرم افزارهاي آزاد است. پس بهتره كه اينجا مطرح نشه. (حداقل به احترام عقايد دنياي نرم افزار آزاد)ولي اگه شما نظر كسي رو خواستيد(در مورد هر مساله اي كه به نحوي مربوط به نقض رعايت كپي رايت ميشه) و يا خواستيد كسي رو راهنمايي كنيد از طريق ايميل با اون شخص تماس بگيريد و در اون صورت هم هيچ كي نمي تونه شما رو محدود كنه. غير از اينه؟ منطقي باش. اين انجمن براي اوبونتو و نرم افزارهايي است كه همه آزادن.
راستي من به هيچ گروهي راي ندادم.