انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

شما با نظر چه کسانی موافقید؟

Cyber Man
6 (26.1%)
ناظران انجمن
17 (73.9%)

مجموع آرای اعضا: 23

نویسنده موضوع: خداحافظ برای همیشه البته کار بچه هاست پس بحث می کنیم  (دفعات بازدید: 9962 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
پاسخ به: خداحافظ برای همیشه
« پاسخ #15 : 10 تیر 1387، 02:36 ب‌ظ »
در پایان جا دارد که بگویم
به جای ان که بر تاریکی لعنت بفرستید شمعی روشن کنید (دکتر حسابی)
« آخرین ویرایش: 10 تیر 1387، 02:39 ب‌ظ توسط narcissus »
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین platoali

• Full Member
  • *
  • ارسال: 212
« پاسخ #16 : 10 تیر 1387، 03:35 ب‌ظ »
بهتر است که بس کنید. قانون انجمن در این مورد  بسیار واضح است. یک دفعه یک رشته  کامل در این مورد بحث شده است.  اتفاقا آن رشته دارای نظرسنجی هم بوده. می توانید به آن رجوع کنید. این قانون قابل تغییر نیست. دلیل ها واضحی  هم دارد یک از آنها این است ما احترام به حقوق صاحبان  اثر می گذاریم و دیگر این که ما بعنوان انجمن رسمی اوبانتو باید  قوانین بالادستی را رعایت کنیم. که یکی از آنها همین رعایت قوانین حق نویسنده می باشد. در این مورد  مدیران و ناظرین انجمن بسیار مصر هستند. و با هر گونه تخلفی برخورد خواهند کرد.
 بهتر است که دیگر در این مورد بحث نشود. اگر فکر می کنید می خواهید با دزدی در مقابل امپریالسم و استعمار گران مبارزه کنید بهتر است این مبارزه را در جای دیگر ادامه دهید.

یک بار دیگر برای تاکید تکرار می کنم. نقض قوانین کپی رایت بر خلاف قوانین انجمن است و ناظرین با هرگونه تخلف برخورد خواهند داشت.

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
    • روز شمار شروع!
« پاسخ #17 : 10 تیر 1387، 03:40 ب‌ظ »
بهتر است که بس کنید. قانون انجمن در این مورد  بسیار واضح است. یک دفعه یک رشته  کامل در این مورد بحث شده است.  اتفاقا آن رشته دارای نظرسنجی هم بوده. می توانید به آن رجوع کنید. این قانون قابل تغییر نیست. دلیل ها واضحی  هم دارد یک از آنها این است ما احترام به حقوق صاحبان  اثر می گذاریم و دیگر این که ما بعنوان انجمن رسمی اوبانتو باید  قوانین بالادستی را رعایت کنیم. که یکی از آنها همین رعایت قوانین حق نویسنده می باشد. در این مورد  مدیران و ناظرین انجمن بسیار مصر هستند. و با هر گونه تخلفی برخورد خواهند کرد.
 بهتر است که دیگر در این مورد بحث نشود. اگر فکر می کنید می خواهید با دزدی در مقابل امپریالسم و استعمار گران مبارزه کنید بهتر است این مبارزه را در جای دیگر ادامه دهید.

یک بار دیگر برای تاکید تکرار می کنم. نقض قوانین کپی رایت بر خلاف قوانین انجمن است و ناظرین با هرگونه تخلف برخورد خواهند داشت.

چه اشکالی داره رو این موضوع صحبت بشه ؟ ???
به هر حال خود من از بحث امروز به نتایج جالبی رسیدم

راستی جناب Cyber Man فکر کنم چینیها هم به شما رای بدهند====>>>http://aftab.ir/news/2008/jun/19/c3c1213864222_science_education_computer_internet_microsoft.php
« آخرین ویرایش: 10 تیر 1387، 03:55 ب‌ظ توسط narcissus »
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1052
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
« پاسخ #18 : 10 تیر 1387، 06:24 ب‌ظ »
من داشتم به عنوان نفر چهارم یه پست میزدم که متاسفانه برق رفت. الان که دوباره اومدم از دیدن این همه پست تعجب کردم. به هر حال نمیخوام وارد این بحث بشم.
تا زمانی که رعایت کپی رایت یکی از قوانین سایت هست و شما رعایت کردن قوانین رو هنگام ثبت نام پذیرفتید ، رعایت قوانین از سوی شما الزامی هست و  تخطی از قوانین کاری اشتباه. انجام عمل اشتباه با داشتن آگاهی از اشتباه بودن اون هم که روشنه.
اگر شما فکر میکنید که قوانین سایت اشکال داره و یا مخالف کپی رایت هستید ( به هر دلیلی ، درست یا نادرست) راهش این نیست.
کار ناظران هم ، رعایت بر حفظ قوانین و نظم فروم هست. این کار رو داوطلبانه انجام میدن و فکر نکنم به این کار دیکتاتوری بگن.
تایید
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #19 : 10 تیر 1387، 06:31 ب‌ظ »
تایید !!

آفلاین کسری کشاورز

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 608
  • Don't Look Back With Linux
« پاسخ #20 : 10 تیر 1387، 06:35 ب‌ظ »
نگین تقلب کردم‌هاااا.خودم تنهایی نوشتم.تــــــــــــــــــــــــــایـــــــــــــیــــــــــــــد می‌کنم. :P

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
« پاسخ #21 : 10 تیر 1387، 06:43 ب‌ظ »
راه حل مشکل شما استفاده از نرم‌افزارها و قالبهای آزاد هست... البته تو اینها هم حقوق مولفین و مصنفین رعایت میشه ولی شما برای انجام خیلی کارها آزادید!
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=5105.0
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین sahama

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • الهی به امید تو!
« پاسخ #22 : 15 تیر 1387، 04:34 ب‌ظ »
اگه می شدبه هر دو گروه رای می دادم حرفای شما متناقض نیست بلکه متنافره ولی ....
یا علی

آفلاین Arsham

• Full Member
  • *
  • ارسال: 114
هر دو گروه رو قبول دارم ولي اگه يه ناظر بودم طور ديگه اي با اين آقا صحبت مي كردم كه فكر نكنه چون ناظرم اينطوري مي گم. آخه ناظرا...

آفلاین Cyber Man

• Full Member
  • *
  • ارسال: 115
  • و در روز هشتم دنیای مجازی را آفرید
نمی خواستم دیگه این بحث رو ادامه بدم اما خب چه می شه کرد سوالی دارم از هر یازده نفری که رای ناظران دادن

1. شما هیچگونه فایل Mp3 بر روی هارد و یا موبایل خود ندارید؟
2. هیچگونه DVD و VCD کپی شده ای ندارید؟
3. هیچگونه کتاب offset شده و یا ترجمه شده ( اغلب کتابهای ترجمه شده فاقد اجازه از ناشر اصلی هستند ) را ندارید
و ... همین 3 تا برای شروع بسه

و یا اینکه حق کپی رایت رو فقط برای نرم افزارهای کامپیوتری می دونید

بدیهی است باید 11 جواب باشه و در غیر اینصورت معلومه که رای خودتون رو پس گرفتید منتظرم
هزار بار مراجعه اما برای همیشه مرخص از دنیای واقعی

آفلاین Cyber Man

• Full Member
  • *
  • ارسال: 115
  • و در روز هشتم دنیای مجازی را آفرید
جوابی نیومد منتظرم ...
هزار بار مراجعه اما برای همیشه مرخص از دنیای واقعی

آفلاین 417

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 27
    • فارسی سازی گنوم
جوابی نیومد منتظرم ...

من به سایبرمن رای دادم ولی خوبه که دوستانی که به ناظران رای دادند جوابش را بدهند.
منم بنده اهل بیت نبی
ستاینده خاک پای وصی

بر این زادم و هم بر این بگذرم
چنان دان که خاک پی حیدرم

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
    • روز شمار شروع!
جوابی نیومد منتظرم ...

جا داره منم اینجا بگم به سخنان  Cyber Man رای دادم
اینو گفتم که منتظر سخنان من نباشید ولی هم چنان
نقض قانون مخالفم :)
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین sorena

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 484
دزدی یک کار غیراخلاقی است که اگر همه آن کار را انجام دهند از زشتی آن کاسته نمی شود. اگر فکر می کنید که  اگر همه یک کار را انجام دهند قبح آن کار از بین می رود. اشتباه می کنید.
از شما فقط خواسته شده که قوانین سایت رو رعایت کنید. ما نه میتونیم و نه میخواهیم که برای زندگی شخصی شما تکلیف مشخص کنیم. زندگی خصوصی هر کس مربوط به خودشه. در زندگی خصوصی هر جور که قوانین اجازه میده و مایلید زندگی کنید ولی در سایت لطفا به قوانین احترام بگذارید.

In The World That Has No fences Or Walls , Who Need Gates Or Windows

آفلاین Arsham

• Full Member
  • *
  • ارسال: 114
همون طور كه ناظر محترم فرمودند دزدي دزدي است و واقعا هم همين طوره. دوست عزيز و خوبم آقاي Cyber Man چرا خودوتو درگير بحث هاي بيهوده مي كني؟ واقعا ارزشش رو داره كه وقت و ذهنت رو درگير اين مسائل مي كني؟ ببين آقا كپي كردن از محصولي كه صاحبش راضي نيست رو شما چي مي گيد؟ غير از دزدي؟ دليل نمي شه كه چون محصول خارجي تبصره داشته باشه! ميشه؟ ولي حرف شما رو
نمی خواستم دیگه این بحث رو ادامه بدم اما خب چه می شه کرد سوالی دارم از هر یازده نفری که رای ناظران دادن

1. شما هیچگونه فایل Mp3 بر روی هارد و یا موبایل خود ندارید؟
2. هیچگونه DVD و VCD کپی شده ای ندارید؟
3. هیچگونه کتاب offset شده و یا ترجمه شده ( اغلب کتابهای ترجمه شده فاقد اجازه از ناشر اصلی هستند ) را ندارید
و ... همین 3 تا برای شروع بسه

و یا اینکه حق کپی رایت رو فقط برای نرم افزارهای کامپیوتری می دونید

بدیهی است باید 11 جواب باشه و در غیر اینصورت معلومه که رای خودتون رو پس گرفتید منتظرم
كاملا قبول دارم. ما بعضي مواقع خودمون رو گول مي زنيم. حتي ما كه دم از كپي رايت مي زنيم. شايد 90 درصد و شايد هم 100 درصد موسيقي و فيلم هايي كه ما داريم و نگاه مي كنيم غير مجازه ولي اون مواقع يادمون مي ره كه دم از كپي رايت مي زديم. البته اين رو كه در اين سايت بايد كپي رايت رعايت بشه رو كاملا قبول دارم چون ما به نحوي نمايندگان اوبونتو در ايران هستيم و شعار لينوكس و اوبونتو هم استفاده از نرم افزارهاي آزاد است. پس بهتره كه اينجا مطرح نشه. (حداقل به احترام عقايد دنياي نرم افزار آزاد)ولي اگه شما نظر كسي رو خواستيد(در مورد هر مساله اي كه به نحوي مربوط به نقض رعايت كپي رايت ميشه) و يا خواستيد كسي رو راهنمايي كنيد از طريق ايميل با اون شخص تماس بگيريد و در اون صورت هم هيچ كي نمي تونه شما رو محدود كنه. غير از اينه؟ منطقي باش. اين انجمن براي اوبونتو و نرم افزارهايي است كه همه آزادن.
راستي من به هيچ گروهي راي ندادم.
« آخرین ویرایش: 19 تیر 1387، 12:03 ق‌ظ توسط Arsham »