یک دوستی به من پیغام خصوصی دادند که شاید توی فروم می نوشتن بهتر بود. من با اجازه ایشون صحبت ایشون و پاسخ خودم را مطرح می کنم که دوستان در جریان باشن و اگه نظری داشتند یا کاری می تونستن انجام بدن.
با سلام
من الان kde 3.5 رو روی اوبونتو نصب کردم. البته به همهی نرمافزارهای kde از توی گنوم دسترسی دارم. برنامهی اوپنآفیس با اینکه نرمافزار خیلی کاملیه متاسفانه موقع کار کردن خیلی سرعتش افت میکنه و اصلا با آفیس مایکروسافت قابل قیاس نیست. برای رفع این قضیه اومدم koffice رو دانلود و نصب کردم. سرعتش حین کار با فارسی و فونتهای مکینتاش (سری xb) واقعا پایینه، علاوه برای «نیمفاصله» رو که الان شما زحمتش رو کشیدین توی kwriter به جاش مربع میزنه و بعد هم دو تا حرف روی هم میفته. اون حالتی هم که دوستان توی پست مربوط به باگ کلی kde گزارش کردن توی برنامهی اسلایدسازی دیده میشه. حالا میخواستم بدونم که به نظر شما با حل شدن اون مشکل کلی در kde اون وقت مشکل این مجموعه هم حل میشه.
۲-اینکه سرعت این برنامه رو آیا میشه افزایش داد یا باید با همین بسوزیم و بسازیم.
با تشکر
این پچ ای که من نوشتم اصلا معلوم نیست مورد تایید قرار بگیره یا نه! چون خود katepart در حال تغییرات زیادی هست. این مشکلی که من حل کردم rendering حروف خاص در katepart که یک پیاده سازی برای KTextEditor هست، بودش. یعنی برنامه های معمولی کی دی ای همه اگه کار متن داشته باشن از KTextEditor استفاده می کنن. اونم میره میبینه که چه پیاده سازی داره، اون رو لود می کنه میاره که الان توی اکثر لینوکس ها همین katepart هست. من نمی دونم که آیا Koffice هم برای کار متنش از KTextEditor استفاده می کنه یا نه؟ احتمال نمیدم که استفاده کنه چون رندر متن در یک برنامه آفیس به مراتب خیلی پیچیده تر نسبت به برنامه های معمولی هست. اگه استفاده نکنه این پچ من بر روی Koffice تاثیری نداره و مساله اون باید مجزا حل بشه.
مساله سرعت رو مطرح فرمودید. سرعت اجرا به پارامترهای زیادی بستگی داره. از مدیریت حافظه و I/O بگیرید تا بالاترین سطح اش که رندر اون کاراکتر و صفحه باشه که من همین طور نمی تونم به صورت جزیی در موردش اظهار نظر کنم. باید دید که چی باعث میشه برنامه لگ بزنه. اگر فرصت باشه و اولویت هایی که الان دارم به پایان برسه سعی می کنم بررسی کنم. به نظرم به تیم توسعه دهنده اپن آفیس یا Koffice موارد رو گزارش بدید شاید خودشون بتونن کاری انجام بدن. خیلی ها فکر کنم این مشکل رو داشته باشن. من یک مقایسه ای بین سرعت اپن آفیس در ویندوز و لینوکس به طور شهودی کردم ویندوزیه به مراتب بالاتر بود.