انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تغییر در Table سخت‌دیست  (دفعات بازدید: 2628 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
تغییر در Table سخت‌دیست
« : 10 تیر 1387، 03:09 ب‌ظ »
سلام :)
انگار نمی‌شه من یه روز با پارتیشن‌هام مشکل نداشته باشم ;D در حالی که داشتم با fdisk ور می‌رفتم یک مرتبه زدم و پارتیشن‌ها رُ حذف کردم ولی خب به کمک دوست خوبم سید مهدی حلش کردم یعنی اطلاعات و پارتیشن‌ها رُ برگردوندم و بدون مشکل الان دارم از اوبونتو استفاده می‌کنم... مشکلی که اینجاست اینه که در حال حاظر پارتیشن‌ها به طور کل Primary هستن و دیگه پارتیشن Logical وجود نداره... از طرفی مثل اینکه بیشتر از چهار عدد نمی‌شه پارتیشن Primary داشت... ولی من ۵ تا پارتیشن دارم ۲ تا NTFS و ۲ تا EXT3 و یکی هم Swap پس یکی از اون‌ها رُ اینجا از دست خواهم داد ...
 پیش از این یکی از پارتیشن های‌ntfs و یکی EXT3 و Swap لاجیکال بودن... من می‌خوام به حالت قبل برگردن و من با Table قبلی اونارو داشته باشم... سوال این‌جاست که چطور این کار رُ بکنم (یعنی چطوری اون پارتیشن‌هایی رُ‌ که گفتم Logical کنم؟) ؟ لطفا راهنمایی نمایید :)

« آخرین ویرایش: 10 تیر 1387، 03:13 ب‌ظ توسط محمدرضا بوذری »
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
پاسخ به: تغییر در Table سخت‌دیست
« پاسخ #1 : 10 تیر 1387، 06:02 ب‌ظ »
به حق چیزای ندیده و نشنیده!!! :o من فکر می‌کردم حداکثر سه تا Primary میشه داشت (به غیر از Extended). الآن شما چطوری 5 تا Primary دارید؟!!!!!!! :o
خب حالا که گذاشته، شما چیکارش دارید؟! صداشو درنیارید!  ;D

راستی الآن این partition table واقعی هست یا این که هنوز اعمال نشده؟
اگه partition table واقعی باشه که بعید می‌دونم بشه Primary رو بدون دیلیت کردنش Logical کرد. چون Logical ها کلشون باید داخل یه Extended باشن. برای بوجود آوردن Extended هم باید Primary های دیلیت بشن (غیر از اونایی که نمیخواید تغییر بدید) تا از فضای بوجود اومده یه Extended ساخته بشه و داخلش تعدادی Logical بوجود بیاد.
« آخرین ویرایش: 10 تیر 1387، 06:11 ب‌ظ توسط ilius »

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
پاسخ به: پاسخ به: تغییر در Table سخت‌دیست
« پاسخ #2 : 10 تیر 1387، 08:17 ب‌ظ »
به حق چیزای ندیده و نشنیده!!! :o من فکر می‌کردم حداکثر سه تا Primary میشه داشت (به غیر از Extended). الآن شما چطوری 5 تا Primary دارید؟!!!!!!! :o
خب حالا که گذاشته، شما چیکارش دارید؟! صداشو درنیارید!  ;D

راستی الآن این partition table واقعی هست یا این که هنوز اعمال نشده؟
اگه partition table واقعی باشه که بعید می‌دونم بشه Primary رو بدون دیلیت کردنش Logical کرد. چون Logical ها کلشون باید داخل یه Extended باشن. برای بوجود آوردن Extended هم باید Primary های دیلیت بشن (غیر از اونایی که نمیخواید تغییر بدید) تا از فضای بوجود اومده یه Extended ساخته بشه و داخلش تعدادی Logical بوجود بیاد.

این اعمال نشده... توی عکس هم مشخصه "Structure: Bad."
فعلا هم ۴ تا پریماری دارم Extended هم فک کنم نیستن...
خب اینی که شما می‌گی یعنی چی ؟ یعنی بیچاره شدم ؟ هیچ راهی نداره ؟ No Way ؟  :-?

آخری هم پارتیشن NTFS ی هست که Recover نشده، یعنی امکان برگردوندنش در این حالت نیست!

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
« پاسخ #3 : 10 تیر 1387، 08:19 ب‌ظ »
یک سوال...
آیا امکان داره که من فقط اون پارتیشن‌هایی که قراره Logical باشند رُ فرمت کنم و به اون حالت قرارشون بدم و پارتیشن هایی که قراره Primary بشن دست نخورده بمونن و Extended بشن ؟ (تونستم منظورم رُ برسونم ؟)

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
« پاسخ #4 : 10 تیر 1387، 11:03 ب‌ظ »
چرا یه راه هست. منتها آخرش partition table تون زیاد جالب از آب درنمیاد. اینکه اون پارتیشن swap رو دیلیت کنید و بجاش (دقیقا همونجا) یدونه extended درست کنید بعد داخل اون extended یدونه logical با فرمت swap درست کنید. اینطوری یدونه از primary ها کم میشه و میتونید اون پارتیشن آخر(15 گیگ) رو recovery کنید.

البته اگه توی اون دو تا ext3 دیتای مهمی ندارید (یا اینکه میتونید دیتاهای مهمشون رو توی یه جا دیگه کپی کنید) بهتره اون دو تا رو هم دیلیت کنید و بجای هر سه تاش (یه swap و دو تا ext3) یدونه extended درست کنید و داخل اون extended دوباره این سه تا(و هر چی خواستید) رو بوجود بیارید (که منتها این دفعه logical خواهند بود). چون پارتیشن‌های primary زیاد انعطاف پذیر نیستن. مثلا همون محدودیت تعداد، یا مثلا اینکه نمیشه با حفظ دیتاها resize شون کرد.
البته این کار لازم هم نیست. دیگه میل خودتونه.

آفلاین سید مهدی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • یک تازه کار !
« پاسخ #5 : 14 تیر 1387، 03:14 ب‌ظ »
در حین استفاده از همون برنامه testdisk شما می‌تونید تعیین کنید که کدوم پارتیشن primary باشه و کدوم پارتیشن extended و logical ;)
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !