انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سهم بازار فایرفاکس در حال افزایش است  (دفعات بازدید: 2132 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
گزارش موسسه Net Applications نشان می دهد که تعداد کاربران اینترنت مرورگر فایرفاکس به فاصله کوتاهی از عرضه نسل سوم این ابزار به سرعت رشد داشته است.

به طوری که تعداد این کاربران به 17/19 درصد رسیده که این رقم نسبت به اطلاعات مربوط به ماه مه 76/0 درصد رشد داشته است. این درحالی است که رقم کاربران اینترنت اکسپلورر مایکروسافت در این دوره زمانی 8/0 درصد و سافاری اپل 1/0 درصد کاهش یافته اند. بر تعداد کاربران اپرا که در روزهای اخیر نسخه جدید محصول خود را عرضه کرده است 04/0 درصد افزوده شده است.

براساس گزارش زئوس نیوز، این اطلاعات نشان می دهد که از روز 17 ژوئن یعنی زمان عرضه فایرفاکس 3، تاکنون بیش از 3/18 میلیون کاربر در کشورهای آمریکا، آلمان، انگلیس، اسپانیا، ایتالیا و فرانسه این مرورگر را دانلود کرده اند.
http://www.favanews.com/default.aspx/index.htm
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
نظر شخصی:فایر فاکس هر چقدر بزرگ بشه بازم به اندازه ی عقربه کوجیکیه قطب نمای سافاری هم نمیشه !!!
تجربه شخصی:من فایر فاکس 3 روچند روز پیش دانلود کردم (برای ویندوز) خوب بود نسخه بتا نبود همون شب اول 3 4 بار کرش کرد 5 6 بار هنگ کرد وکل سیستم رو با خودش به ته هنگ برد .و 1 2 بار هم بدون هیچ دلیلی می پرید بدون اخطاریا هشدار ولی در عوض سافاری که نسخه ی بتا بود تا الان هیچ مشکلی نداشته فقط در دو نسخه ی پیش 2 3 بار پرید همین !! که اون هم در برابر سرعت سافاری هیچ مشکلی پیش نمی یاد چون همه ی صفخات دوباره اومد
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
نظر شخصی:فایر فاکس هر چقدر بزرگ بشه بازم به اندازه ی عقربه کوجیکیه قطب نمای سافاری هم نمیشه !!!
تجربه شخصی:من فایر فاکس 3 روچند روز پیش دانلود کردم (برای ویندوز) خوب بود نسخه بتا نبود همون شب اول 3 4 بار کرش کرد 5 6 بار هنگ کرد وکل سیستم رو با خودش به ته هنگ برد .و 1 2 بار هم بدون هیچ دلیلی می پرید بدون اخطاریا هشدار ولی در عوض سافاری که نسخه ی بتا بود تا الان هیچ مشکلی نداشته فقط در دو نسخه ی پیش 2 3 بار پرید همین !! که اون هم در برابر سرعت سافاری هیچ مشکلی پیش نمی یاد چون همه ی صفخات دوباره اومد
یک پروفایل جدید توی فایرفاکستون بسازین. این مشکل رو من به هیچ عنوان ندارم. حتما مشکل از افزونه‌ها و تنظیماتی هست که از نسخه‌ی قبلی به این نسخه منتقل کردین.
Humanity to others...

آفلاین سید وحید رضا برهانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
اون پروفایل رو نفهمیدم در ضمن من از ویندوز استفاده می کنم شاید تو لینوکس بهتر باشه!!! من هیچ چیزی به هش اضافه نکردم همونی که تو سایت موزیلا بود رو دانلود کردم واستفاده کردم آهان الان یادم اومد من اطلاعات نداشته ام روار i.e.از طریق importواردش کردم
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین arashOio

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 551
اون پروفایل رو نفهمیدم در ضمن من از ویندوز استفاده می کنم شاید تو لینوکس بهتر باشه!!! من هیچ چیزی به هش اضافه نکردم همونی که تو سایت موزیلا بود رو دانلود کردم واستفاده کردم آهان الان یادم اومد من اطلاعات نداشته ام روار i.e.از طریق importواردش کردم
اینجا توضیح داده
http://support.mozilla.com/en-US/kb/Managing+profiles
Humanity to others...