انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: این پست را از دست ندهید !!!  (دفعات بازدید: 7303 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Paracode.net

• Full Member
  • *
  • ارسال: 134
  • vive la liberté - - - زنده باد آزادی
    • کدهای موازی
پاسخ : این پست را از دست ندهید !!!
« پاسخ #45 : 18 دی 1391، 02:50 ق‌ظ »
من یک منفی به این پست دادم به خاطر عنوان بد.

اگر به خاطر بی دردسر بودن اینجایی یا اگر به خاطر مثبت گرفتن، کلا راه رو اشتباه اومدی (: اگر لینوکس چیزی داره که به دردت می خوره برو سراغش وگرنه هیچ فایده ای نداره بخوای حرص بخوری و از کامپیوترت هم نتونی استفاده ای که می خوای رو بکنی (:

سیستم عامل ابزاره و اگر به دردمون نمی خوره می شه رفت سراغ چیزی که برات به درد بخورتره. هر وقت کارت جوری شد که حس کردی لینوکس برات مفیده می تونی برگردی (:

دوست عزیز من، آقای جادی
        ۱ - جاداره عرض کنم که لینوکس نام یک برنامه میباشد و اگر منظورتون سیستم عامل گنو / لینوکس هست با این پیشفرض خدمتتون عارض شم که آیا منظورتون اینه که سیستم عامل گنو / لینوکس را به عنوان یه سیستم عامل پر دردسر شناختید؟؟؟
        ۲ - یا اینکه همونطور که فرمودید سیستم عامل گنو / لینوکس ، سیستم عاملی هستش که به درد عموم استفاده کنندگان نمیخوره که باید برم سراغ چیز دیگه ؟؟؟
        لطفا جبهه گیری نکنید و همینطور زیر حرفتون نزنید که منظورتون چیز دیگه ای بوده چون خیلی واضح به این دو نکته اشاره کردید.
        ۳ - در ضمن در ادامه گفتید سیستم عامل ابزار هستش !!! پس اینکه میگید لینوکس یه فرهنگه در حد باده هواس دیگه ؟؟؟ یا این که اصولتون فقط در حد شعار های روی سطل زباله های داخل پارک هاست که میگه شهرما، خانه ما؟؟؟
        P.S
        شما که ناظر انجمن هستین حداقل باید با سواد تر و فرهیخته تر اعضای معمولی خودتون رو نشون بدید

« آخرین ویرایش: 18 دی 1391، 05:24 ق‌ظ توسط Paracode »
سعی نکن از من (یه نفر دیگه) بهتر باشی، از خودت بهتر باش

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
« پاسخ #46 : 18 دی 1391، 11:37 ق‌ظ »
جناب paracode.
سیستم عامل ابزاره. کتاب مقدس که نیست بذاری توی طاقچه بهش دست نزنی. آدم از بین ابزارهای موجود اونی رو انتخاب می‌کنه که با فلسفه فکری و عقایدش جور درمیاد. حالا اگر کسی عقیده‌اش با یه چیزی نمی‌خونه و در عین حال علم استفاده ازش رو هم نداره، کسی مجبورش نکرده که بیاد سمتش و حالا بهردلیل به طرفداران اون سبک فکری بپره و توهین کنه...
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین Paracode.net

• Full Member
  • *
  • ارسال: 134
  • vive la liberté - - - زنده باد آزادی
    • کدهای موازی
« پاسخ #47 : 18 دی 1391، 05:13 ب‌ظ »
جناب paracode.
سیستم عامل ابزاره. کتاب مقدس که نیست بذاری توی طاقچه بهش دست نزنی. آدم از بین ابزارهای موجود اونی رو انتخاب می‌کنه که با فلسفه فکری و عقایدش جور درمیاد. حالا اگر کسی عقیده‌اش با یه چیزی نمی‌خونه و در عین حال علم استفاده ازش رو هم نداره، کسی مجبورش نکرده که بیاد سمتش و حالا بهردلیل به طرفداران اون سبک فکری بپره و توهین کنه...

جناب با سواد
ابزار کار رو نیاز آدم تعیین میکنه نه فلسفه فکری و عقاید
سعی نکن از من (یه نفر دیگه) بهتر باشی، از خودت بهتر باش

آفلاین vandu

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 741
« پاسخ #48 : 18 دی 1391، 09:04 ب‌ظ »
جناب paracode.

جناب با سواد

دقیقا. مثل همین فروم که شده ابزاری برای رفع نیازهای شما. نیاز به دیده شدن. نیاز به مورد توجه بودن. بدون هیچ فلسفه فکری و عقیده ای...
Nothing is particularly hard if you divide it into small jobs

Henry Ford

آفلاین alireza hashemi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 232
« پاسخ #49 : 20 دی 1391، 01:53 ق‌ظ »
سلام دوستان. رشته ی من کامپیوتر هست و چند وقت که اسرار دارم با یک توضیع لینوکس کار کنم. چون من توی یک کشوری دارم زندگی میکنم که به خاطر رعایت نکردن قانون کپی رایت الان کلی به شرکت هایی مثل ماکروسافت بده کاره.
تازه به خاطر رعایت نکردن همین قانون 5 سال یادگیری من توی برنامه نویسی از بین رفت(C#  vb). چون تازه فهمیدم که همون طور که نرم افزارهای خارجی رو کرک میکنیم .نرم افزارهای خودمون هم کرک میکنیم و این برای ما یک بدی داره و اون هم اینه که دیگه کسی سعی نداره نرم افزار قوی و با پشتوانه در ایران بسازه.(شما دوستانی که با خرید نرم افزارهای کرک شده دارید به این مشکل دامن میزنید برید در مورد برنامه ی "زرنگار" یک کم تحقیق کنید. بعد متوجه ی حرف های من میشید.)
توجه : ما به شرکتهای نرم افزاری بده کاریم ولی خودمون رو هم به اون راه نمیزنیم.
ماکروسافت نرم افزاراش رو به قصد طوری میسازه که ما بتونیم اون رو کرک کنیم. تا اگر یک روزی توی ایران ( و کشورهای مثل ما که این قانون رعایت نمیشه) قنون کپی رایت اجرا بشه مردم ما به این نرم افزار ها وابسته باشند. وگرنه چون هسته ی ویندوز و بقیه ی برنامه هاش در اختیار خودش هست میتونه اونها رو طوری طراحی کنه که کسی نتونه کرکش کنه. بعدش هم که ما تهریم هستیم. اون موقع طرفدارای نرم افزارهای تحت حمایت شرکتهای نرم افزاری دیگه حتی نمیتونن کامپیوترشون رو روشن کنن. 8-[

آفلاین MHA152

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2745
  • من عاشق یونیکسی ها هستم
« پاسخ #50 : 20 دی 1391، 12:41 ب‌ظ »
سلام آقا من هم امتیارم -5 شده دیشب با هر بار که صفحه را لود می کردم امتیار - می گرفتم مشکل از منه یا اینکه سایت اشتباهی داره به من - می ده آخه آقا این چه جورشه؟
بهتون پیشنهاد می کنم به دنیای بزرگ شبه−یونیکس وارد بشید و از پیشرفت لذت ببرید
جیمیلم

آفلاین امیرمسعود مهرابیان

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
    • http://ammir.ir
« پاسخ #51 : 20 دی 1391، 03:25 ب‌ظ »
جناب paracode.

جناب با سواد
خب اگه ابزارهای سیستم عامل گنو/لینوکس نیازهای شما رو برآورده نمیکنه، شما میتونین سویچ کنین به سیستم عاملی که نیازهای شما رو برآورده کنه. مثل ویندوز ۹۸، که پلیرش اکوالایز داره.  ;D
Freedom and community are important