من یک منفی به این پست دادم به خاطر عنوان بد.
اگر به خاطر بی دردسر بودن اینجایی یا اگر به خاطر مثبت گرفتن، کلا راه رو اشتباه اومدی (: اگر لینوکس چیزی داره که به دردت می خوره برو سراغش وگرنه هیچ فایده ای نداره بخوای حرص بخوری و از کامپیوترت هم نتونی استفاده ای که می خوای رو بکنی (:
سیستم عامل ابزاره و اگر به دردمون نمی خوره می شه رفت سراغ چیزی که برات به درد بخورتره. هر وقت کارت جوری شد که حس کردی لینوکس برات مفیده می تونی برگردی (:
دوست عزیز من، آقای جادی
۱ - جاداره عرض کنم که لینوکس نام یک برنامه میباشد و اگر منظورتون سیستم عامل گنو / لینوکس هست با این پیشفرض خدمتتون عارض شم که آیا منظورتون اینه که سیستم عامل گنو / لینوکس را به عنوان یه سیستم عامل پر دردسر شناختید؟؟؟
۲ - یا اینکه همونطور که فرمودید سیستم عامل گنو / لینوکس ، سیستم عاملی هستش که به درد عموم استفاده کنندگان نمیخوره که باید برم سراغ چیز دیگه ؟؟؟
لطفا جبهه گیری نکنید و همینطور زیر حرفتون نزنید که منظورتون چیز دیگه ای بوده چون خیلی واضح به این دو نکته اشاره کردید.
۳ - در ضمن در ادامه گفتید سیستم عامل ابزار هستش !!! پس اینکه میگید لینوکس یه فرهنگه در حد باده هواس دیگه ؟؟؟ یا این که اصولتون فقط در حد شعار های روی سطل زباله های داخل پارک هاست که میگه شهرما، خانه ما؟؟؟
P.S
شما که ناظر انجمن هستین حداقل باید با سواد تر و فرهیخته تر اعضای معمولی خودتون رو نشون بدید