دوستانی که آزاد اندیش هستن دقت کنن اگر گیتس بخواد پول ویندوزشو از ما بگیره "با عضو شدن در تجارت جهانی باید دهها ملیارد دلار غرامت پرداخت کنه مملکت گل و بلبل ما" فکر کنم کل کشور ما بخوابه . شما هم حتما میگید که خوب لینوکس استفاده میکنیم و من هم میگم که آره میکنیم اما همه نرمافزار ها نسخه لینوکسی ندارند و و اونایی هم که دارند در لینوکس برخی هاشون به خوبی ویندوز کار نمیکنن .
لطفا به جای شعار دادن منطقی فکر کنین و در نظر بگیرین در این دنیا شاید صدها هزار شرکت نرمافزاری وجود دارند که برای ویندوز برنامه تولید میکنن و درآمد دارند و خود بیل گیتس هم چنان شخصیت والایی داره که من و شما به این راحتی ها نمیتونیم متهمش کنیم .
خلاصه اینکه شاید بشریت مدیون سیستم عامل ویندوز هست و سیاست گذار و پایه ریز اون کسی جز گیتس نیست .
در مورد مک هم بهتر حرف نزنیم چون راهی که میره به کل جدا از لینوکس و ویندوز هست .
سلام
دوست من ببين من منظورتو درست فهميدم ايران به تجارت جهاني وارد بشه و ما مجبور باشيم كه از ويندوزهاي اصلي اسفاده كنيم.اونوقت ممكلت ما از كار مي افته.
چند تا نكته به نظرم مي رسه.
1- اولا مگه مملكت ما الان بيداره كه اونوقت بخوابه.
2- فكر نكنم مشكلي با نرم افزارخاي غير رايگان داشته باشيم چرا مثال مي زنم.مرسدس بنز مدل xمياد قيمت جهاينيش 130 هزار دلاره وارد ايران كه ميشه حدودا 500 هزار دلار قيمت داره توي آلمان توي هر خيابان اصلي فقط 2 تا ديده ميشه توي ايران توي خيايان فرعي سه تا.
فلان ماشين 40 هزار دلار قيمتشه توي ايران (توي كشورهاي همسايه 10 هزار) به اندازه ماشيهاي 5 هزار دلاري توي خيابان ديده ميشه.به قول يكي از دوستانم ايران يكي از ثروتند ترين مردمان جهان رو داره.فقط بايد بلد باشي جنستو كه خيلي گرونه به چه صورت به خورد مردم بدي.
3- اين بحث خارج از مقوله ماست.
4- مساله متهم كردن يك فرد نيست وليكن جناب بيل گيتس بزرگ در زندگي موفقش دقيقا مثل دزديه كه با پول اولين دزديش سرمايه گذاري كرده و ثروتند شده و حالا ديگه هيچ كس يادش نمياد كه طرف كي بوده.
5- اينا شعار نيست وليكن اگه بيل گيتس نبود الان همگي داشتيم بجاي ويندوز بحث mac os و لينوكس رو مي كرديم اگرچه بشريت مديون بيل گيتسه ولي اگه نبود مطمئنا شركتهاي بزرگي مثل اپل جاشو مي گرفتن.
6- متاسفانه ما فراموش كردي كه چطور netscape بيچاره كه مخترع گشت و گذار در اينترنت بود توسط انحصار طلبي مايكروسافت از بين رفت.
7- هر وقت يه نوت بوك مي خري يادت باشه كه مجبوري روش پول يه سيستم عامل رو بدي كه هيچ انتخابي روش نداري اونوقت يه درود بر روح بيل گيتس بفرست.
موفق باشي