انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: (مشکل): خالی ماندن صفحه بعد از بوت اوبونتو یا مینت  (دفعات بازدید: 1413 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Mehdi Hoseini

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 45
مشکلی که دارم اینطوریه :
وقتی که مینت یا اوبونتو رو بوت میکنم ٨٠% مواقع وارد صفحه Logon نمیشه و مجبورم که با دکمه power جریان برق رو قطع کنم. و انقدر این کار رو تکرار کنم که (٣ یا ٤ بار) که بلاخره کامل بیاد بالا.

پ.ن : تازگی یه راهی فهمیدم که این اتفاق نیوفته و اون اینکه موقعی که داره میاد بالا همینطوری موس رو با Touchpad تکون بدم. که تو این حالت مشکلی نیست.
ولی دنبال راه حال معقولانه‌تری میگردم.
« آخرین ویرایش: 19 دی 1391، 09:49 ق‌ظ توسط Mehdi Hṕ »

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1317
منم این مشکل را با نسخه جدید ubuntu داشتم.
راه حل:
نصب نسخه lts

آفلاین Mehdi Hoseini

• Jr. Member
  • *
منم این مشکل را با نسخه جدید ubuntu داشتم.
راه حل:
نصب نسخه lts
تو نسخه LTS هم این مشکل وجود داشت

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1606
    • در دفاع از آزادی بیان
خب توی لینوکس ری استارت هیچ وقت راه حل نیست. همه چیز یک فرصته برای یاد گرفتن چیزهای جدید. یک راه حل که به فکر من می رسه اینه که حین بوت به جای محیط گرافیکی تو محیط متنی بوت کنی و خروجی ها رو نگاه کنی. در این حالت ممکنه متوجه بشی که کجا سیستم به مشکل بر می خوره. فکر کنم توی اوبونتو با زدن اسکیپ حین بوت محیط گرافیکی دیده می شه. شاید هم با کنترل آلت اف یک.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین Mehdi Hoseini

• Jr. Member
  • *
خب توی لینوکس ری استارت هیچ وقت راه حل نیست. همه چیز یک فرصته برای یاد گرفتن چیزهای جدید. یک راه حل که به فکر من می رسه اینه که حین بوت به جای محیط گرافیکی تو محیط متنی بوت کنی و خروجی ها رو نگاه کنی. در این حالت ممکنه متوجه بشی که کجا سیستم به مشکل بر می خوره. فکر کنم توی اوبونتو با زدن اسکیپ حین بوت محیط گرافیکی دیده می شه. شاید هم با کنترل آلت اف یک.
منم از همین تعجب میکنم که چرا اینجا ریستارت جواب میده ؟!
چرا یبار این اتفاق میوفته و یبار نه؟ مگه توی هر بوت چه اتفاقی میوفته که تو قبلی نیوفتاده ؟

تو فروم های خارجی هم گشتم ، مثل مشکل خودم هم پیدا کردم ، ولی جواب درست حسابی نگرفتم. حالا باز میگردم که ببینم راه حال چیه

آفلاین arvinall

• Full Member
  • *
  • ارسال: 160
  • http://arvinall.github.io
    • ALL's Rhythmic Prose
منم این مشکل رو فقط رو لپتاپم دارم

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1606
    • در دفاع از آزادی بیان
چرا یبار این اتفاق میوفته و یبار نه؟ مگه توی هر بوت چه اتفاقی میوفته که تو قبلی نیوفتاده ؟

تو فروم های خارجی هم گشتم ، مثل مشکل خودم هم پیدا کردم ، ولی جواب درست حسابی نگرفتم. حالا باز میگردم که ببینم راه حال چیه

خب بخش راهنمایی من رو هم خوندی؟ (: اینکه چیکار کنی که شاید بتونی پیدا کنی مشکل رو؟
دقیقا همین که می گی است. لینوکست یک چیز ثابت است پس اگر یکبار بوت می شه یکبار نه به یک عامل دیگه وابسته است که معمولا سخت افزاره.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین Mehdi Hoseini

• Jr. Member
  • *

خب بخش راهنمایی من رو هم خوندی؟ (: اینکه چیکار کنی که شاید بتونی پیدا کنی مشکل رو؟
دقیقا همین که می گی است. لینوکست یک چیز ثابت است پس اگر یکبار بوت می شه یکبار نه به یک عامل دیگه وابسته است که معمولا سخت افزاره.
اره کاری که تو گفتی رو هم کردم، منتاها کامندهایی که  به بوت مربوط بود خیلی سریع لود شد و اون صفحه رفت. واسه همین نمیشد چیزی رو خوند.
(البته اگه اینطوری نبودم بازم چیز زیادی نمیتونستم ازش بفهمم :) )
خلاصه ممنون از کمکت، این مشکل ساخت افزاری رو هم میرم دنبالش ببینم به کجا میرسم!
« آخرین ویرایش: 20 دی 1391، 01:32 ب‌ظ توسط Mehdi Hṕ »