انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اوبونتو بطور کامل بروز نشده است و در نتیجه سیستم کامل کار نمی کند  (دفعات بازدید: 986 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین اشلقی

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
من بعد از مدت ها می خواستم سیستم خودم را بروز کنم. متوجه شدم که نسخه جدید اوبونتو آمده است و در نتیجه می خواستم آن را نصب کنم. مدت زمان زیادی طول کشید و نشان گر نصب روی 17 دقیقه باقی ماند. مجبور بود که دستگاه را ببندم و بروم. بعدا که دستگاه را روشن کردم و بوت شد، دیدم که ماوس کار نمی کند. علاوه بر این کارت صدا فعال نیست. برخی نرو افزار ها هم مشکل دارند. فایل هایی دارم که می ترسم از دست بدهم. از انجایی که تازه با اوبونتو کار می کنم، اطلاعی ندارم که چطوری می شود سیستم را تعمیر کرد (ریپیر یا ریکاوری). چون من با ویندوز آشنایی دارم، در آنجا می شود سسف مود بالا آمد یا این که ریپیر کرد، حالا در مورد اوبونتو چه می شود کرد؟

آفلاین هانیبـال

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
sudo apt-get install -f && sudo apt-get update && sudo apt-get upgrade && sudo apt-get dist-upgrade

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1606
    • در دفاع از آزادی بیان
جواب بانمکی بود و من هم اینطوری می نویسمش:

sudo apt-get install -f ; sudo apt-get update ; sudo apt-get upgrade ; sudo apt-get dist-upgrade

با && فقط اگر دستور اولی درست کار کنه سیستم می ره سراغ دستور دوم ولی توی اینی که من نوشتم به هرحال همه دستورات اجرا می شن. روش اول از نظر منطقی درست تره ولی اگر ایده چندانی نداری،‌این دستور شانس بیشتری داره که موفق بشه (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی