انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در نمایش اطلاعات پارتیشن ها  (دفعات بازدید: 1263 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
مشکل در نمایش اطلاعات پارتیشن ها
« : 13 تیر 1387، 01:03 ق‌ظ »
من یه دوستی دارم که چند دقیقه پیش لب تاپش رو فرستاده تو هوا !  ;D :o

این دوستمون روی لب تاپش اوبونتو به همراه ویندوز اکس پی داره و امروز دیدیم که منوی گراب لود نمی شه !!! و با استفاده از سی دی لایو و راهنمای موجود در این لینک : http://www.ubuntublog.ir/restoring-grub گراب رو برگردوندیم . تا اینجا مشکلی نبود و همه چیز درست شد .  ولی یه دفعه دیگه اوبونتو بالا نیومد و ارور : cannot mount selected partition داد .

این دوستمون وقتی دید اینجوری شده دستور root (hdX,Y) برای تمام پارتیشن های غیر لینوکسیش هم به کار برده !!!!!  :o :o

حالا تمام اطلاعات پارتیشن هاش توی ویندوز از بین رفته ! آیا راهی وجود داره که این رو به حالت قبل ار اجرای دستور root (hdX,Y) برگردونه ؟

ممنون می شم جواب بدید  ;) ;) ;)
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین محمدرضا بوذری

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 2643
    • فروشگاه اینترنتی شهر کودک
پاسخ به: مشکل در نمایش اطلاعات پارتیشن ها
« پاسخ #1 : 13 تیر 1387، 10:08 ق‌ظ »
من یه دوستی دارم که چند دقیقه پیش لب تاپش رو فرستاده تو هوا !  ;D :o

این دوستمون روی لب تاپش اوبونتو به همراه ویندوز اکس پی داره و امروز دیدیم که منوی گراب لود نمی شه !!! و با استفاده از سی دی لایو و راهنمای موجود در این لینک : http://www.ubuntublog.ir/restoring-grub گراب رو برگردوندیم . تا اینجا مشکلی نبود و همه چیز درست شد .  ولی یه دفعه دیگه اوبونتو بالا نیومد و ارور : cannot mount selected partition داد .

این دوستمون وقتی دید اینجوری شده دستور root (hdX,Y) برای تمام پارتیشن های غیر لینوکسیش هم به کار برده !!!!!  :o :o

حالا تمام اطلاعات پارتیشن هاش توی ویندوز از بین رفته ! آیا راهی وجود داره که این رو به حالت قبل ار اجرای دستور root (hdX,Y) برگردونه ؟

ممنون می شم جواب بدید  ;) ;) ;)

سلام چطوری روزبه ؟

همممم... منظورت از بین رفتن اطلاعات پارتیشن‌ها اینه که Table از بین رفته یا انکه پارتیشن سر جاش و اطلاعاتش نیست ؟
اگه منظورت خود پارتیشنه که کار راحته، کافیه توسط یک دیسک زنده سیستم رُ بوت کنی، به اینترنت متصل بشی، لیست مخازنتو به روز کنی و نرم‌افزار Testdisk رُ دانلود و نصب کنی... یا اینکه از یکی از دیسک‌های زنده یا اصطلاحا دیسک نجات استفاده کن که این برنامه داخلشون هست مثل Partedmagic یا systemrescuecd .

بعد از اینکه testdisk نصب شد توی ترمینال اجراش کن:
# sudo testdisk
طرز کارشم سادس فکر نکنم نیاز به راهنمایی داشته باشه ولی خب اگه به مشکل بر خوردی بگو  :)

پ. ن: اینم بگم که من همین چند روز پیش این مشکل برام پیش اومده بود که به کمک سید مهدی جوووون با این برنامه درستش کردم  ;)
« آخرین ویرایش: 13 تیر 1387، 10:10 ق‌ظ توسط محمدرضا بوذری »
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]