انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

اوبونتو ۲۴٫۰۴ با پشتیبانی بلند مدّت (۱۲ سال) منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: فعال نبودن میکرروفون  (دفعات بازدید: 8685 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین leilap

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 24
فعال نبودن میکرروفون
« : 13 تیر 1387، 12:49 ب‌ظ »
سلام
من مدت کوتاهی هست که از لینوکس / ابونتو استفاده می کنم ولی میکروفونش فعال نیست :( . اکر میشه کمکم کنید.
مرسی

آفلاین Linux

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 296
  • جنسیت : پسر
    • تبریزلاگ
پاسخ به: فعال نبودن میکرروفون
« پاسخ #1 : 13 تیر 1387، 05:30 ب‌ظ »
این سوال که جاش اینجا نیست .  ](*,)
------------------------------------------
روی volume applet (یا همون آیکون بلندگو روی پنل) دو بار کیلیک کن بعد این میسر رو برو  edit>>>Preferences حالا تیک های مربوط به میکروفن رو بزن (fornt mic boots , mic boots , microphone) حالا برگرد به volume contorol و ولوم اینایی که تیک زدی رو ببر بالا .
Before death knock on your door,share whatsoever you have.You can sing a beautiful song? sing it,share it.
You can paint a picture? Paint,share it ...
come across a man who has not much to share

آفلاین leilap

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 24
پاسخ به: فعال نبودن میکرروفون
« پاسخ #2 : 13 تیر 1387، 05:59 ب‌ظ »
سلام
ببخشید . نمیدونستم که کجا باید این سوال رو بپرسم.
تو Preferences این تیک ها fornt mic boots , mic boots , microphone) نیست. :'(
چرا این تیک ها نیست؟
ممنون

آفلاین Linux

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 296
  • جنسیت : پسر
    • تبریزلاگ
پاسخ به: فعال نبودن میکرروفون
« پاسخ #3 : 13 تیر 1387، 10:00 ب‌ظ »
متوجه نشدم این گزینه ها اصلا وجود ندارن؟
یا تیک نخوردن ؟
Before death knock on your door,share whatsoever you have.You can sing a beautiful song? sing it,share it.
You can paint a picture? Paint,share it ...
come across a man who has not much to share

آفلاین leilap

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 24
پاسخ به: فعال نبودن میکرروفون
« پاسخ #4 : 13 تیر 1387، 11:47 ب‌ظ »
این گزینه ها fornt mic boots , mic boots , microphone) اصلا وجود ندارن.
 :(

آفلاین سید مهدی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • جنسیت : پسر
  • یک تازه کار !
پاسخ به: فعال نبودن میکرروفون
« پاسخ #5 : 14 تیر 1387، 01:39 ق‌ظ »
خروجی دستور زیر رو برامون بزارین:

aplay -l

همچنین برنامه زیر رو نصب کنید و ببینید که در قسمت microphone صدا بسته (mute) نباشه:

sudo apt-get install alsamixergui

مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین leilap

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 24
پاسخ به: فعال نبودن میکرروفون
« پاسخ #6 : 14 تیر 1387، 01:59 ق‌ظ »

خروجی  aplay -l
**** List of PLAYBACK Hardware Devices ****
card 0: SB [HDA ATI SB], device 0: STAC92xx Analog [STAC92xx Analog]
  Subdevices: 1/1
  Subdevice #0: subdevice #0
card 1: HDMI [HDA ATI HDMI], device 3: ATI HDMI [ATI HDMI]
  Subdevices: 1/1
  Subdevice #0: subdevice #0

ممنون ار اینکه وقت گذاشتین

=====
پ‌ن: پستتون توسط سید مهدی ویرایش شد تا برای خوانا تر شدن متن خروجی، از تگ مناسب استفاده بشه.

« آخرین ویرایش: 14 تیر 1387، 01:57 ب‌ظ توسط سید مهدی »

آفلاین سید مهدی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • جنسیت : پسر
  • یک تازه کار !
پاسخ به: فعال نبودن میکرروفون
« پاسخ #7 : 14 تیر 1387، 02:02 ب‌ظ »
دستور زیر رو اجرا کنید و ببینید که در قسمت MIC میزان level اون صفر هست یا خیر. اگر صفر بود مقدارش رو افزایش بدید و از برنامه خارج بشید (با زدن دکمه Esc کیبورد) بعد عملکرد میکروفون‌تون رو امتحان کنید:

alsamixer

پ‌ن: برای خواناتر شدن متن خروجی دستورهایی که در پست‌هاتون قرار میدین، از تگ code استفاده کنید. برای اینکار کل متن رو انتخاب کنید و از دکمه های بالای کادر، اونی که عکس # روش هست رو بزنید.
پست قبلی شما رو ویرایش کردم تا خواناتر بشه.

مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین leilap

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 24
پاسخ به: فعال نبودن میکرروفون
« پاسخ #8 : 14 تیر 1387، 02:48 ب‌ظ »
─[AlsaMixer v1.0.15 (Press Escape to quit)]──────────────────┐
│ Card: HDA ATI SB                                                             │
│ Chip: SigmaTel STAC9228                                                      │
│ View: [Playback] Capture  All                                                │
│ Item: Master [dB gain=-17.25, -17.25]                                        │
│                                                                              │
│       ┌──┐        ┌──┐        ┌──┐        ┌──┐                               │
│       │  │        │  │        │▒▒│        │▒▒│                               │
│       │▒▒│        │▒▒│        │▒▒│        │▒▒│                               │
│       │▒▒│        │▒▒│        │▒▒│        │▒▒│                               │
│       │▒▒│        │▒▒│        │▒▒│        │▒▒│                               │
│       │▒▒│        │▒▒│        │▒▒│        │▒▒│                               │
│       │▒▒│        │▒▒│        │▒▒│        │▒▒│                               │
│       │▒▒│        │▒▒│        │▒▒│        │▒▒│                               │
│       │▒▒│        │▒▒│        │▒▒│        │▒▒│                               │
│       │▒▒│        │▒▒│        │▒▒│        │▒▒│                               │
│       │▒▒│        │▒▒│        │▒▒│        │▒▒│                               │
│       │▒▒│        │▒▒│        │▒▒│        │▒▒│                               │
│       ├──┤        └──┘        ├──┤        ├──┤        ┌──┐        ┌──┐       │
│       │OO│                      │OO│        │OO│        │MM│     │MM│       │
│       └──┘                    └──┘        └──┘        └──┘        └──┘       │
│      82<>82      88<>88     100<>100    100<>100                             │
│    < Master >     PCM        Front      Surround    Line In     Analog L     │
└──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────┘


آصلا گزینه mic نداره  :'(

آفلاین علیرضا طالقانی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • جنسیت : پسر
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
پاسخ به: فعال نبودن میکرروفون
« پاسخ #9 : 14 تیر 1387، 05:49 ب‌ظ »
سلام !  موضوع اش در تخصص سید مهدی هست و بس!
فقط ی نظر کوچیک!   از LineIn نتونستی ورودی بگیری؟ 
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین leilap

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 24
پاسخ به: فعال نبودن میکرروفون
« پاسخ #10 : 14 تیر 1387، 06:08 ب‌ظ »
سلام
مرسی از جوابتون.
ولی از طریق line in هم کار نمی کنه :-?

آفلاین سید مهدی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • جنسیت : پسر
  • یک تازه کار !
پاسخ به: فعال نبودن میکرروفون
« پاسخ #11 : 14 تیر 1387، 08:20 ب‌ظ »
در حالت Live CD هم همین مشکل رو دارین ؟
(احیاناً شما لپتاپ Dell ندارین ؟)
خروجی دستور زیر رو هم برامون بزارین:
lspci

« آخرین ویرایش: 14 تیر 1387، 08:22 ب‌ظ توسط سید مهدی »
مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !

آفلاین علیرضا طالقانی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • جنسیت : پسر
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
پاسخ به: فعال نبودن میکرروفون
« پاسخ #12 : 14 تیر 1387، 08:24 ب‌ظ »
فکر کنم Inpiron1420 داره! 
اگه همین باشه من یک جا دیدم که  نوشته بودند میکروفن سرخود اش باید کار می کنه!
« آخرین ویرایش: 14 تیر 1387، 08:54 ب‌ظ توسط علیرضا طالقانی »
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین leilap

  • Newbie
  • *
  • ارسال: 24
پاسخ به: فعال نبودن میکرروفون
« پاسخ #13 : 14 تیر 1387، 10:08 ب‌ظ »
سلام
درسته. لپ تاپDELL inspiron 1526 دار م.
بازم ممنونم
user@pkilabor4:~$ lspci
00:00.0 Host bridge: ATI Technologies Inc RS690 Host Bridge
00:01.0 PCI bridge: ATI Technologies Inc RS690 PCI to PCI Bridge (Internal gfx)
00:05.0 PCI bridge: ATI Technologies Inc RS690 PCI to PCI Bridge (PCI Express Port 1)
00:06.0 PCI bridge: ATI Technologies Inc RS690 PCI to PCI Bridge (PCI Express Port 2)
00:12.0 SATA controller: ATI Technologies Inc SB600 Non-Raid-5 SATA
00:13.0 USB Controller: ATI Technologies Inc SB600 USB (OHCI0)
00:13.1 USB Controller: ATI Technologies Inc SB600 USB (OHCI1)
00:13.2 USB Controller: ATI Technologies Inc SB600 USB (OHCI2)
00:13.3 USB Controller: ATI Technologies Inc SB600 USB (OHCI3)
00:13.4 USB Controller: ATI Technologies Inc SB600 USB (OHCI4)
00:13.5 USB Controller: ATI Technologies Inc SB600 USB Controller (EHCI)
00:14.0 SMBus: ATI Technologies Inc SBx00 SMBus Controller (rev 14)
00:14.1 IDE interface: ATI Technologies Inc SB600 IDE
00:14.2 Audio device: ATI Technologies Inc SBx00 Azalia
00:14.3 ISA bridge: ATI Technologies Inc SB600 PCI to LPC Bridge
00:14.4 PCI bridge: ATI Technologies Inc SBx00 PCI to PCI Bridge
00:18.0 Host bridge: Advanced Micro Devices [AMD] K8 [Athlon64/Opteron] HyperTransport Technology Configuration
00:18.1 Host bridge: Advanced Micro Devices [AMD] K8 [Athlon64/Opteron] Address Map
00:18.2 Host bridge: Advanced Micro Devices [AMD] K8 [Athlon64/Opteron] DRAM Controller
00:18.3 Host bridge: Advanced Micro Devices [AMD] K8 [Athlon64/Opteron] Miscellaneous Control
01:05.0 VGA compatible controller: ATI Technologies Inc RS690M [Radeon X1200 Series]
01:05.2 Audio device: ATI Technologies Inc Radeon X1200 Series Audio Controller
03:07.0 Ethernet controller: Realtek Semiconductor Co., Ltd. RTL-8139/8139C/8139C+ (rev 10)
03:09.0 FireWire (IEEE 1394): Ricoh Co Ltd R5C832 IEEE 1394 Controller (rev 05)
03:09.1 SD Host controller: Ricoh Co Ltd R5C822 SD/SDIO/MMC/MS/MSPro Host Adapter (rev 22)
03:09.2 System peripheral: Ricoh Co Ltd R5C843 MMC Host Controller (rev 12)
03:09.3 System peripheral: Ricoh Co Ltd R5C592 Memory Stick Bus Host Adapter (rev 12)
03:09.4 System peripheral: Ricoh Co Ltd xD-Picture Card Controller (rev ff)
0b:00.0 Network controller: Broadcom Corporation BCM4312 802.11a/b/g (rev 01)
user@pkilabor4:~$
user@pkilabor4:~$


آفلاین سید مهدی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2013
  • جنسیت : پسر
  • یک تازه کار !
پاسخ به: فعال نبودن میکرروفون
« پاسخ #14 : 14 تیر 1387، 10:32 ب‌ظ »
یه کاری کنید، برید این فایل رو دانلود کنید و در Desktop ذخیره کنیدش. بعد یک پنجره ترمینال باز کنید و این دستورات رو اجرا کنید:

cd ~/Desktop
tar xvjf realtek-linux-audiopack-4.06a.tar.bz2
cd realtek-linux-audiopack-4.06a/
./install

بعد ببینید که مشکل حل میشه یا نه.

مردی نبود فتاده را پای زدن
گر دست فتاده ای بگیری مردی !