0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.
دستور sudo apt-get update فقط مخازن شما رو آپدیت میکنه ولی اگر میخوای بسته های نسخه جدیدتر را بگیری باید sudo apt-get upgrade رو بزنی که بتونی نسخه های جدید رو دانلود کنی
نقلقول از: آیدین در 22 دی 1391، 06:20 بظدستور sudo apt-get update فقط مخازن شما رو آپدیت میکنه ولی اگر میخوای بسته های نسخه جدیدتر را بگیری باید sudo apt-get upgrade رو بزنی که بتونی نسخه های جدید رو دانلود کنیممنون بابته جواب. گفتید که مخازن شما رو آپدیت میکنه...این مخازن، من مسیرش کجاس؟ کجا قرار داره؟
sudo gedit /etc/apt/sources.list
نقلقول از: iyasin در 22 دی 1391، 06:30 بظنقلقول از: آیدین در 22 دی 1391، 06:20 بظدستور sudo apt-get update فقط مخازن شما رو آپدیت میکنه ولی اگر میخوای بسته های نسخه جدیدتر را بگیری باید sudo apt-get upgrade رو بزنی که بتونی نسخه های جدید رو دانلود کنیممنون بابته جواب. گفتید که مخازن شما رو آپدیت میکنه...این مخازن، من مسیرش کجاس؟ کجا قرار داره؟این مسیر را با ویرایشگر متن باز کن /etc/apt/sources.list بعد اینها رو چک میکنه اگر پکیج جدیدی باشه به مدیر بسته خبر میشه این رو توو ترمینال بزن : کد: [انتخاب]sudo gedit /etc/apt/sources.list
نقلقول از: آیدین در 22 دی 1391، 09:36 بظنقلقول از: iyasin در 22 دی 1391، 06:30 بظنقلقول از: آیدین در 22 دی 1391، 06:20 بظدستور sudo apt-get update فقط مخازن شما رو آپدیت میکنه ولی اگر میخوای بسته های نسخه جدیدتر را بگیری باید sudo apt-get upgrade رو بزنی که بتونی نسخه های جدید رو دانلود کنیممنون بابته جواب. گفتید که مخازن شما رو آپدیت میکنه...این مخازن، من مسیرش کجاس؟ کجا قرار داره؟این مسیر را با ویرایشگر متن باز کن /etc/apt/sources.list بعد اینها رو چک میکنه اگر پکیج جدیدی باشه به مدیر بسته خبر میشه این رو توو ترمینال بزن : کد: [انتخاب]sudo gedit /etc/apt/sources.listبا اجازه از آیدین جانبعد از اینکه دستور :کد: [انتخاب]sudo gedit /etc/apt/sources.listمی زنید صفحه ای باز میشه و هیچ گونه تغییری در محتویات اون ندهین .