انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: دانلود سریع یک فایل با استفاده از چند کانکشن (مثلا اتصال همزمان ADSl و وایمکس)  (دفعات بازدید: 2743 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین کیان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2338
از یک جای این لینک رفتم به سایتی که اخیرترین مطلبش جالب بود: دانلود یک فایل با استفاده از پهنای باند چند کانکشن
(مطلب رو برید بخونید  :P)

چند تا سوال برام ایجاد شده:
1. وصل کردن 700 موبایل با کابل یو اس بی به کامپیوتر که مسخره میاد. پس آیا عملا بلوتوث می تونه 700 تا گوشی رو ساپورت کنه تا اینترنتشون رو برسونه به کامپیوتر که بعد برسه به نرم افزار کاتورنت؟

2. گنوم کارها، بگردید ببینید به جز کاتورنت دیگه چی میتونه این کار رو بکنه؟

3. اگر دو تا خط تلفن توی خونه داشته باشیم و 2 تا ADSL بگیریم. میشه دو تا ADSL رو رسوند به سیستم عامل فهموند؟

4. برای باز کردن صفحات وب و یا آپلود نمیشه از روش چند کانکشنی استفاده کرد؟ مثلا یک نرم افزاری کارش مدیریت همچین چیزی باشه؟ یعنی بین نرم افزار مثل فایرفاکس و کارت شبکه عمل کنه  ???
« آخرین ویرایش: 24 دی 1391، 01:45 ق‌ظ توسط کیان »

آفلاین mohsen69

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 323
جالب بود.
چند کانکشنی رو که همیشه داریم استفاده می کنیم چه با فایرفاکس چه تو دانلود. چیزی که خیلی سخته چند کانکشن با چند تا اینترفیسه. هر اینترفیسی یه ip جداگونه داره. حالا شما فرض کن فایرفاکس بتونه همزمان از چندتا اینترفیس استفاده کنه. بعد مثلا شما جیمیلتو باز می کنی. با eth0 کانکشن زده میشه به سرور گوگل و صفحه باز میشه. کانکشن بسته میشه. بعد روی compose کلیک می کنی این بار بار eth1 کانکشن می زنه! خب اینجوری مدام ip عوض میشه و گوگل بهت شک می کنه هی کپچا ازت می پرسه! اصن یه وعضی میشه که نگو و نپرس!
«هیچ استدلالی مبنی بر اینکه آنچه اکثریت اراده می‌کند صحیح است، وجود ندارد.»

آفلاین MADMAN

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 804
  • We are not users we are friends.
نه همچین اتفاقی نمی افته کلا شما رو با یه آی پی جدید می‌شناسن
من خودم توی وین با دایال آپ همچین کاری کردم. و مشکلی نداره. ارسال و دریافت به دو قسمت تقسیم می‌شه که سریع‌تر انجام بشه.
سلامتی پنگوئن که یه ذره قد داره، اما بازم لاتی راه میره ....