0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.
من یه کارت گرافیکی با خروجی S-Video دارم. در ویندوز XP توسط برنامه ی Nvidia می تونم اونو تنظیم کنم که هم تصویر در مانیتور داشته باشم و هم در تلویزیون. آیا برنامه ای در لینوکس هست که این کارو بکنه؟
nvidia-settings
sudo apt-get install nvidia-settings
نقلقول از: Arsham در 13 تیر 1387، 05:39 بظمن یه کارت گرافیکی با خروجی S-Video دارم. در ویندوز XP توسط برنامه ی Nvidia می تونم اونو تنظیم کنم که هم تصویر در مانیتور داشته باشم و هم در تلویزیون. آیا برنامه ای در لینوکس هست که این کارو بکنه؟می تونید از این استفاده کنید:کد: [انتخاب]nvidia-settingsبا این دستور هم می تونید نصبش کنید :کد: [انتخاب]sudo apt-get install nvidia-settings
نقلقول از: mobinzk در 13 تیر 1387، 07:18 بظنقلقول از: Arsham در 13 تیر 1387، 05:39 بظمن یه کارت گرافیکی با خروجی S-Video دارم. در ویندوز XP توسط برنامه ی Nvidia می تونم اونو تنظیم کنم که هم تصویر در مانیتور داشته باشم و هم در تلویزیون. آیا برنامه ای در لینوکس هست که این کارو بکنه؟می تونید از این استفاده کنید:کد: [انتخاب]nvidia-settingsبا این دستور هم می تونید نصبش کنید :کد: [انتخاب]sudo apt-get install nvidia-settingsاين برنامه مثله همون ورژنه ويندوزشه؟ يعني تمام تنظيمات رو داره؟
نقلقول از: Arsham در 13 تیر 1387، 09:43 بظنقلقول از: mobinzk در 13 تیر 1387، 07:18 بظنقلقول از: Arsham در 13 تیر 1387، 05:39 بظمن یه کارت گرافیکی با خروجی S-Video دارم. در ویندوز XP توسط برنامه ی Nvidia می تونم اونو تنظیم کنم که هم تصویر در مانیتور داشته باشم و هم در تلویزیون. آیا برنامه ای در لینوکس هست که این کارو بکنه؟می تونید از این استفاده کنید:کد: [انتخاب]nvidia-settingsبا این دستور هم می تونید نصبش کنید :کد: [انتخاب]sudo apt-get install nvidia-settingsاين برنامه مثله همون ورژنه ويندوزشه؟ يعني تمام تنظيمات رو داره؟بله
نقلقول از: mobinzk در 13 تیر 1387، 09:55 بظنقلقول از: Arsham در 13 تیر 1387، 09:43 بظنقلقول از: mobinzk در 13 تیر 1387، 07:18 بظنقلقول از: Arsham در 13 تیر 1387، 05:39 بظمن یه کارت گرافیکی با خروجی S-Video دارم. در ویندوز XP توسط برنامه ی Nvidia می تونم اونو تنظیم کنم که هم تصویر در مانیتور داشته باشم و هم در تلویزیون. آیا برنامه ای در لینوکس هست که این کارو بکنه؟می تونید از این استفاده کنید:کد: [انتخاب]nvidia-settingsبا این دستور هم می تونید نصبش کنید :کد: [انتخاب]sudo apt-get install nvidia-settingsاين برنامه مثله همون ورژنه ويندوزشه؟ يعني تمام تنظيمات رو داره؟بلهممنونم. درست شد. مرسي.
لطفا طبق قوانین سایت عبارت (حل شد) به عنوانتون اضافه کنید
نقلقول از: mobinzk در 13 تیر 1387، 09:55 بظلطفا طبق قوانین سایت عبارت (حل شد) به عنوانتون اضافه کنیدقانون نیست فقط یه رسمه که توی این انجمن هست. برای اینکه همه بدونیم مشکل حل شده و هم اینکه کسایی که مشکل مشابه دارن، بتونن از راه حلش استفاده کنن.
روی اون علامت قیچی در جلوی اولین پستتون توی این تاپیک کلیک کنید و در پنجره ویرایش که باز میشه، عبارت {حل شد} رو به انتهاش اضافه کنید.